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The Lineup at Food 52
- Parfait pour profiter d'une vue panoramique
- Charmant
- Innovant
Informations supplémentaires
- AtmosphèreRaffiné
- Prix50 $ et plus
- Cuisine(s)Américaine, Caraïbes, du Sud-est Asiatique
- Heures d'ouvertureDîner lun. 17:30–20:30
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Code vestimentaireTenue d'affaires décontractée
- QuartierCentre-ville Brooklyn
- Rue transversaleEntrance to the Navy Yard located at Flushing and Clinton Aves
- Infos de stationnementStationnement privé
- Renseignements supplémentaires :Accès pour personnes à mobilité réduite, Cocktails, Non-fumeur, Table de Chef, Vin
Expériences
An Evening with Chef Nelson Infante
195,00 $US par personne
Prépayé
Seulement 15 juil. 2024Chef Nelson Infante's menu will be an ode to his home country of the Dominican Republic. He will bring an elevated approach to classic dishes like chenchen (a traditional corn porridge), braised oxtail over rice, grilled octopus, and his father's lauded recipe for Dominican kibbeh. Nelson is currently a sous chef at Shukette, where he works along side his long time mentor, Chef Ayesha Nurdjaja. Nelson's passion for cooking grew out of a family hardship where he found solace in the craft. His menu will be sure to surprise and delight anyone with a taste for Dominican cuisine as he presents his dishes in a whole new way.An Evening with Chef Joe Mardaus
195,00 $US par personne
Prépayé
Seulement 22 juil. 2024Chef Joe Mardaus hails from Stillwater, Minnesota, and his menu is a reflection of an array of midwestern influences. Joe's menu showcases elevated versions of "traditional" midwestern fare, like a state fair donut, or a fried cheese and potato starter, but he also shows off many of the south asian influences prevalent in the area with a short rib pho, and a sour cherry hamachi crudo. Joe is a super talented line cook who is currently working at 63 Clinton in Manhattan. Both himself and his talented pastry chef girlfriend moved to New York after culinary school, and work just down the street from one another now here in New York.An Evening with Chef Skylar Mosca
195,00 $US par personne
Prépayé
Seulement 5 août 2024Chef Skylar Mosca's menu will be a display of both seasonality and skill. Their dinner encapsulates the essence of fresh summer vegetables, presented in incredibly inventive yet nostalgic presentations. Dishes like crackers and cheese with house made bologna, a fresh tomato salad with bottarga, or a seafood take on lil smokies (yes, the ones you are thinking of), Skylar's menu will have you surprised and delighted with each new dish. Skylar is an incredibly experienced chef, currently employed as the CDC at the new restaurant, Sailor, in Fort Greene. Their tenure in the city began at the famed Spotted Pig, where they worked until its closing in 2020.
Avis de 16 clients
Évaluation globale (notes et avis)
Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes
- 5Plats
- 5Service
- 5Atmosphère
- 4,9Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré
Apprécié pour
New York City
Meilleur toutes catégories confondues
New York City
Meilleure cuisine
New York City
Meilleur service
New York City
Meilleure atmosphère
New York City
Meilleur rapport qualité prix
New York City
Parfait pour profiter d'une vue panoramique
New York City
Américaine
Brooklyn
Meilleur toutes catégories confondues
Brooklyn
Meilleure cuisine
Brooklyn
Meilleur service
Brooklyn
Meilleure atmosphère
Brooklyn
Meilleur rapport qualité prix
Brooklyn
Innovant
Brooklyn
Parfait pour profiter d'une vue panoramique
Brooklyn
Américaine
- OT
OpenTable Diner
Chicago
VIP1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 6 mai 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- OT
OpenTable Diner
New York
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 6 mai 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- LH
LaurenH
New York
3 avis
5.03 avis
Y est allé·e le 6 mai 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- OT
OpenTable Diner
New York
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 29 avril 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- ST
SianiT
New York
2 avis
5.02 avis
Y est allé·e le 29 avril 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- OT
OpenTable Diner
New York
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 29 avril 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- OT
OpenTable Diner
New York
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 29 avril 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- OT
OpenTable Diner
New York
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 29 avril 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- OT
OpenTable Diner
New York
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 29 avril 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- OT
OpenTable Diner
New York
VIP1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 16 avril 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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FAQ
Le restaurant The Lineup at Food 52 est noté 5 étoiles par 16 clients OpenTable.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.
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Food52 Kitchen at Brooklyn Navy Yard, 1 Dock 72 Way, Floor 13, 11249 Brooklyn, NY
Informations supplémentaires
- Rue transversaleEntrance to the Navy Yard located at Flushing and Clinton Aves
- QuartierCentre-ville Brooklyn
- Heures d'ouvertureDîner lun. 17:30–20:30
- Prix50 $ et plus
- Cuisine(s)Américaine, Caraïbes, du Sud-est Asiatique
- AtmosphèreRaffiné
- Code vestimentaireTenue d'affaires décontractée
- Infos de stationnementStationnement privé
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Renseignements supplémentaires :Accès pour personnes à mobilité réduite, Cocktails, Non-fumeur, Table de Chef, Vin
- Site internet