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The Leopard at des Artistes, New York, NY
Primé

The Leopard at des Artistes

4.6
4,6
3344 avis
50 $ et plus
Italienne

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2 personnes
19:00
Réservé 25 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

À propos de ce restaurant

  • Adapté aux occasions spéciales
  • Romantique
  • Charmant
Situé à New York, dans l'emblématique Hotel Des Artistes, entouré de magnifiques fresques murales des années 1920, œuvres d'Howard Chandler Christy, The Leopard at des Artistes trouve son origine dans un quartier jadis connu comme « Le royaume des deux Siciles » (au milieu des années 1800) et son inspiration culinaire dans les régions de Campanie, Basilicate, Calabrie, Pouilles, Sardaigne et, bien évidement, la Sicile. Sa cuisine marie des produits classiques tels que les pâtes, les légumes et le fromage, aux fruits de mer de la côte amalfitaine.

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Numéro de téléphone
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Italienne
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam, dim 11:30–15:00 Souper Quotidiennement 17:00–22:00
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    W 65 St GARAGE<br />27 W 65th St // Central Park West & Columbus // (212) 249-8342<br /><br />2 LINCOLN PARKING LLC.<br />60 West 66th Street // Central Park West & Columbus // (212) 874-8639<br />
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Jordan Frosolone
  • Delivery & takeout
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Expériences

  • BAROLO ANSELMA DINNER

    325,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 26 mars 2025
    18:30
    Welcome to Episode Four of Il Gattopardo Wine Series! The Leopard at des Artistes is thrilled to invite you to an unforgettable experience, where Chef Vincenzo Adamo will present a four-course dinner featuring Italian seasonal delicacies, paired with 6 extraordinary Barolo Wines from Famiglia Anselma. Winemaker Maurizio Anselma, with Enrico Battisti of SoilAir Selection, will personally guide you through this unique tasting. For this special occasion, you’ll have the rare opportunity to explore a range of vintage of Barolos, including some that are no longer available on the market. We look forward to sharing these exceptional dishes and fine wines with you, in the uniquely charming atmosphere of The Parlor private room of The Leopard. Limited seating, RSVP today!
    BAROLO ANSELMA DINNER photo

Privatisation de salle

Avis de 3 344 client·e·s

Avis sur le restaurant The Leopard at des Artistes de personnes qui y ont mangé. Basés sur les notes récentes.

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

3 344 avis
  1. Bruce

    Baie de San Fra8 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We've loved The Leopard for years as it has changed from traditional "red gravy" Italian-American to more distinctly Italian (Northern as well as Southern). The vibe (sort of a cross between 1930's and 21st century elegance . They offer hand-made pastas, beautiful primi, and frankly, I've never made it past the second page of the menu. That being said, friends who have rave about the secondi - but who can go with a bistecca when there is grilled octopus on the menu? I'm just sayin'!

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  2. Elda VIP

    New York5 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely delicious!! The staff is also very attentive and there was live Jazz for brunch today. Great food and atmosphere

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  3. Albert

    Grand Boston6 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great atmosphere. Delicious food and excellent service thanks to our waitress, Gabriella!

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  4. Utilisateur d'OpenTable VIP

    Philadelphie7 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Hands down a 10/10 experience! Phenomenal can’t even begin to describe how perfect the food was to the sweet and professional staff. A true gem in NYC!

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  5. EvelyneO

    Grand Boston10 avis

    3.0

    Y est allé·e le 10 mars 2025

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Our appetizer was CRUDO DI TONNO Red tuna and grapefruit tartare, with green apple and basil emulsion and flake sea salt: I found the tuna extremely blend, no particular grapefruit taste, not seasoned at all. As I mentioned the lack of grapefruit to the waiter, he very amiably brought me a small amount of grapefruit emulsion, which I also found rather tasteless. For $33, I thought it was certainly not worth the preparation, as besides cutting up the tuna in rather big chunks, not worth the price. We ordered 2 of these for the 4 of us, and our friends felt the same way. Main course: I had the sea scallops, and they were good, so were the halibut x2, and the filet mignon, all over $50 each Our dessert, a tiramisu, was terrible, no coffee taste, full of whipped cream and some soft cookie type, no tiramisu!! The other dessert was a zabaglione with fruit, and that was good. The service was pleasant, except that there was a long gap between the orders of the desserts and their arrival! It is a pretty restaurant, the tables are not too close to each other, and it is relatively quiet. Those are also important considerations for a pleasant dinner.

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  6. John VIP

    Detroit10 avis

    5.0

    Y est allé·e le 9 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    On our bucket list are Italian restaurants in the US in Boston, Chicago, Cleveland, San Francisco, San Diego, Providence, Saint Louis and New York. California now remains. The back story at The Leopard and its unique and beautiful art work are treats. Vincenzo Adamo, the Executive Chef, provided us with a wonderful meal - Octopus Alla Griglia, Ragu Napoletano, Spinach, Bigne Al Pistachio, Strawberry Sorbetti and Cuppuccino. The friendly and informative service is without equal. Food to savor. An experience to savor for a lifetime.

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  7. Matt

    Cleveland4 avis

    5.0

    Y est allé·e le 8 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    If you like high end dining look no further. Service is above outstanding, and the food is perfect. Be sure to check out their wine selection.

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  8. John VIP

    New York16 avis

    5.0

    Y est allé·e le 8 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A wonderful experience. It's all of what an elegant NYC dining experience can be. From the greeting upon arrival to the end, we were treated wonderfully. Excellent food. Not inexpensive, but for those willing to expend a bit more for the right experience, this is an excellent choice. A particular thanks to the waiter, Diego, he handled our meal beautifully.

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  9. Jacqueline

    Baltimore10 avis

    5.0

    Y est allé·e le 8 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food and service. Beautiful as well. We will return.

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  10. Utilisateur d'OpenTable VIP

    Atlanta2 avis

    4.0

    Y est allé·e le 8 mars 2025

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great food and Juan was excellent waiter but it is too expensive

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FAQ

The Leopard at des Artistes propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (212) 787-8767.

Le restaurant The Leopard at des Artistes est noté 4,6 étoiles par 3344 clients OpenTable.

The Leopard at des Artistes propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 25 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour The Leopard at des Artistes

1 West 67th St., 10023 New York, NY

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Numéro de téléphone
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Italienne
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam, dim 11:30–15:00 Souper Quotidiennement 17:00–22:00
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    W 65 St GARAGE<br />27 W 65th St // Central Park West & Columbus // (212) 249-8342<br /><br />2 LINCOLN PARKING LLC.<br />60 West 66th Street // Central Park West & Columbus // (212) 874-8639<br />
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Jordan Frosolone
  • Delivery & takeout
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