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The Leopard at des Artistes, New York, NY
Primé

The Leopard at des Artistes

4.6
4,6
3334 avis
50 $ et plus
Italienne

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2 personnes
19:00

Sélectionnez une heure

Réservé 42 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Romantique
  • Charmant
Situé à New York, dans l'emblématique Hotel Des Artistes, entouré de magnifiques fresques murales des années 1920, œuvres d'Howard Chandler Christy, The Leopard at des Artistes trouve son origine dans un quartier jadis connu comme « Le royaume des deux Siciles » (au milieu des années 1800) et son inspiration culinaire dans les régions de Campanie, Basilicate, Calabrie, Pouilles, Sardaigne et, bien évidement, la Sicile. Sa cuisine marie des produits classiques tels que les pâtes, les légumes et le fromage, aux fruits de mer de la côte amalfitaine.

Commande en livraison ou à emporter

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Italienne
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam, dim 11:30–15:00 Souper Quotidiennement 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (212) 787-8767
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Jordan Frosolone
  • Service traiteur
    The Leopard Catering Department is highly personalized, and offer a full fine dining off-site service for business and private customers, many Italian establishments as well as American ones.
  • Installations pour l'événement privé
    The Leopard event department caters to many cultural and governmental institutions, art galleries, fashion establishments, as well as private and corporate patrons. For more information visit our Private Dining page at www.theleopardnyc.com.
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Upper West Side
  • Rue transversale
    Central Park West & Columbus Ave
  • Parking details
    W 65 St GARAGE<br />27 W 65th St // Central Park West & Columbus // (212) 249-8342<br /><br />2 LINCOLN PARKING LLC.<br />60 West 66th Street // Central Park West & Columbus // (212) 874-8639<br />
  • Animation
    LIVE JAZZ BRUNCHSAT and SUN 11:30am - 3PM
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brasserie en plein air, Brunch le week-end, Cocktails, Fin de soirée, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin
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Avis de 3 334 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

3 334 avis
  1. Rosa

    VIP

    New York

    88 avis

    4.0

    88 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    Wonderful waitress Andrea made it a lovely dining experience.

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  2. Robert

    New York

    12 avis

    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent food and service, except the tiramisu was the worst style I've ever had. Suggest you try a couple of new versions and see why your clientele prefer. On the other hand, the waitress did a superb job of beating the Zabaglione at the tableside -- the best Zabaglione I've ever had.

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  3. Geoffrey

    VIP

    New York

    136 avis

    4.0

    136 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 2
    Food: Very good. Vitello tonnato very tasty but a bit skimpy on sauce and capers, no excuse at these prices (see below). Service: Very good (shout out to Gabriela). But ... decor/ambience was disappointing, doesn't come close to doing justice to the unique period wall paintings inherited from the old Cafe des Artistes. Kind of midcentury cafeteria style and not even well kept. However, the real downer was the pricing - wine list is over the top expensive and the dishes aren't cheap either, so it's very easy to get to $200 pp even being somewhat careful ... and sorry but this is not a $200 pp restaurant. Not very full on a Thursday night and I can see why. Spruce it up and catch up to the competition - otherwise you will continue to languish in the middle of the pack.

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  4. Lisa

    New York

    3 avis

    2.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    My boyfriend and I were really disappointed because we found The Leopard on the Michelin guide and were looking forward to our anniversary dinner…To start, I made a note to the restaurant in my reservation not to serve alcoholic beverages (my boyfriend and I are both sober); yet, upon arrival there was a wine list at the table...The mock-tail my boyfriend ordered was delicious so I ordered one, but it tasted completely different than his…The pasta dishes we ordered individually were good (I had the gnocchi), but the sea-bass special had zero flavor and was barely eaten. We were still charged for it and we were charged for an espresso shot we didn’t ask for. Lastly, we ordered a dessert the guests next to us had ordered that is prepared table side. The waiter beats an egg with wine in it and it is cooked and poured over fresh berries (the alcohol is burnt off in the cooking process). The concept is clever; however, our server didn’t quite execute the dessert properly because it was rushed and we don’t believe the alcohol was cooked off entirely—we had a bite and it left a terrible taste in our mouths! We hate to be those people because we both work in service, but for the price that was paid none of this was okay! Save yourself the trip (and money), and cook dinner at home.

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  5. Lisa

    Montréal

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 22 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We loved everything about the restaurant. The tonne crudo was delicious. The branzino was perfectly cooked also. The service was exceptional.

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  6. John

    VIP

    Washington

    16 avis

    5.0

    16 avis

    Y est allé·e le 21 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This is truly an old school restaurant. Love the chef’s respect of old home recipes while riffing on new ideas. Wine list is crazy Italian good, love the whole vibe

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  7. bill

    VIP

    Baie de San Fra

    10 avis

    4.0

    10 avis

    Y est allé·e le 19 février 2025

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Beautiful dining room; warm welcome and service. Ambiance is near perfect. Food , though, while good, is a step below. For example, the veal in the Vitello tonnado was so cold it had almost no taste. How hard would it be to take the key component of a $30 appetizer out of the fridge early enough that it could come to room temp?

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  8. Peggy

    VIP

    New York

    35 avis

    5.0

    35 avis

    Y est allé·e le 16 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Beautiful space, good service and delicious creative food.

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  9. Matthew

    VIP

    New York

    9 avis

    1.0

    9 avis

    Y est allé·e le 15 février 2025

    1. Global 1
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 1
    We got the table for second class citizens right by the door. The door was mostly closed for the first half of our meal then my wife froze for the second half when a cold breeze overtook our table. Sorry, but should not be charged $400 with tip to be freezing cold for dinner. There should not be a table in that location.

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  10. Jed

    VIP

    New York

    196 avis

    4.0

    196 avis

    Y est allé·e le 15 février 2025

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The beauty of this place, and the excellent service, almost but not quite make up for the fact that the food, though very good, is not quite as super as one would expect from the price. Plus, the noise volume is considerable. Still, the positives definitely outweight the negatives.

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FAQ

The Leopard at des Artistes propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (212) 787-8767.

Le restaurant The Leopard at des Artistes est noté 4,6 étoiles par 3334 clients OpenTable.

The Leopard at des Artistes propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00

Sélectionnez une heure

Réservé 42 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour The Leopard at des Artistes

1 West 67th St., 10023 New York, NY

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Central Park West & Columbus Ave
  • Quartier
    Upper West Side
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam, dim 11:30–15:00 Souper Quotidiennement 17:00–22:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Italienne
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    W 65 St GARAGE<br />27 W 65th St // Central Park West & Columbus // (212) 249-8342<br /><br />2 LINCOLN PARKING LLC.<br />60 West 66th Street // Central Park West & Columbus // (212) 874-8639<br />
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Jordan Frosolone
  • Animation
    LIVE JAZZ BRUNCHSAT and SUN 11:30am - 3PM
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brasserie en plein air, Brunch le week-end, Cocktails, Fin de soirée, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (212) 787-8767
  • Service traiteur
    The Leopard Catering Department is highly personalized, and offer a full fine dining off-site service for business and private customers, many Italian establishments as well as American ones.
  • Installations pour l'événement privé
    The Leopard event department caters to many cultural and governmental institutions, art galleries, fashion establishments, as well as private and corporate patrons. For more information visit our Private Dining page at www.theleopardnyc.com.
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