Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Rhode Island
  4. Newport County
  5. Newport
The Lawn Terrace at Castle Hill, Newport, RI

The Lawn Terrace at Castle Hill

4.8
4,8
3245 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 24 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Parfait pour manger en plein air
  • Adapté aux occasions spéciales
Quintessence même du repas en plein air de Nouvelle-Angleterre, ce restaurant possède une pelouse vallonnée emblématique et intemporelle de Newport. Depuis des décennies, résidents et touristes viennent goûter à sa cuisine régionale, ses fruits de mer frais et ses boissons tout en admirant la superbe vue. Tout au long de l'année, le Lawn est ouvert tous les jours pour le dîner et pour le brunch du dimanche accompagné de concerts. Le souper est proposé du dernier lundi de mai au deuxième lundi d'octobre environ. En saison, la terrasse située plein ouest vous permettra d'admirer le coucher de soleil et les courses de voile, tout en appréciant la brise de l'océan. En hiver, le Lawn vous servira le même menu dans le confort de sa demeure de caractère historique. Les réservations sont possibles pour les tables de dîner et de brunch. Le souper, le bar de la terrasse et les chaises Adirondack sont attribués sur la base du premier arrivé, premier servi. Les demandes spéciales sont les bienvenues et les hôtes s’efforceront de vous répondre au mieux, bien qu'ils ne puissent garantir l'attribution de tables particulière à l'avance. Venez partager cette merveilleuse expérience !

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Fruits de mer
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner Tous les jours 11:30–15:30 Bar Tous les jours 11:30–20:00 Dîner Tous les jours 16:30–20:00
  • Numéro de téléphone
    (401) 849-3885
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Jennifer Backman
  • Installations pour l'événement privé
    Private Dining services are available for our indoor spaces and our Chalet, featuring a range of capacities and menu styles based on applicable hours and seasonality. Please contact our sales department to coordinate private events at (401)619-3830.
  • Quartier
    Newport
  • Parking details
    Parking is available on-site, with optional valet service
  • Animation
    Live music is featured on Sundays for our weekly ala carte brunch.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Terrasse, Terrasse, Vin

Expériences

  • Supper Club: Fall Apple Harvest

    60,00 $US par personne

    Prépayé

    12 nov. 2024 - 13 nov. 2024
    The Agassiz Supper Club returns this winter with different culinary offerings each week. Reservations are required and open 30 days prior to. The cost per person is $60 plus tax and gratuity. As the event requires significant preparation, cancellations must be made at least than 48 hours in advance to receive a full refund. View Menu Here: https://www.castlehillinn.com/wp-content/uploads/Supper-Club-Fall-Harvest.pdf
    Supper Club: Fall Apple Harvest photo
  • Supper Club: Bouillabaisse

    60,00 $US par personne

    Prépayé

    19 nov. 2024 - 20 nov. 2024
    The Agassiz Supper Club returns this winter with different culinary offerings each week. Reservations are required and open 30 days prior to. The cost per person is $60 plus tax and gratuity. As the event requires significant preparation, cancellations must be made at least than 48 hours in advance to receive a full refund. View Menu here: https://www.castlehillinn.com/wp-content/uploads/Supper-Club-Bouillabaisse.pdf
    Supper Club: Bouillabaisse photo
  • Supper Club: Beef Wellington

    60,00 $US par personne

    Prépayé

    3 déc. 2024 - 4 déc. 2024
    The Agassiz Supper Club returns this winter with different culinary offerings each week. Reservations are required and open 30 days prior to. The cost per person is $60 plus tax and gratuity. As the event requires significant preparation, cancellations must be made at least than 48 hours in advance to receive a full refund. View Menu here: https://www.castlehillinn.com/wp-content/uploads/Supper-Club-Beef-Wellington.pdf
    Supper Club: Beef Wellington photo

Avis de 3 245 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,8Service
  • 4,9Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Rhode Island

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Rhode Island

    Meilleure atmosphère

  • Rhode Island

    Américaine

  • Newport County

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Newport County

    Meilleur service

  • Newport County

    Meilleure atmosphère

  • Newport County

    Parfait pour le brunch

  • Newport County

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Newport County

    Parfait pour manger en plein air

  • Newport County

    Parfait pour profiter d'une vue panoramique

  • Newport County

    Adapté aux occasions spéciales

  • Newport County

    Américaine

  • Newport County

    Les plus réservés

3 245 avis
  1. David

    New York

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The setting is beautiful and elegant from a bygone era. The food is locally sourced and delicious. Cornbread’s Clam Chowder is a must order. In the summer, you can enjoy classic cocktails like an old fashioned or a side car in an Adirondack chair on the sweeping lawn while taking in views of yachts on Narragansett bay.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Debbie

    Grand Boston

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Four of us went for Newport Restaurant week on a Thursday afternoon .Three of us ordered the pumpkin bisque as an appetizer and raved about it. I ordered the small leaf salad which was light and refreshing but also full of flavor. Bright and crunchy pomegranates added the crowning touch. We also enjoyed the Roasted Cod on a bed of white beans which was delectable. One of our party was celebrating a birthday and was able to choose a dessert which was the most delicious layered parfait topped with a birthday candle to make a wish. Our waitress was knowledgeable and very attentive. It all made for a lovely and relaxing afternoon. We highly recommend it.

    Cet avis est-il utile ?

  3. bridget

    New York

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The bahn mi was inedible- the pork belly was under seasoned and the bread was soak through stuck to the plate The pappadelle was gummy and undercooked The grilled cheese was very good

    Cet avis est-il utile ?

  4. Kate

    Philadelphie

    14 avis

    5.0

    14 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We ordered the same meal at lunch during restaurant week, oysters with a delicious mignonette followed by a cod dish in a warm bean broth. The flavors were wonderful. We each had a glass of wine and were impressed with the wine list. My husband enjoyed a cappuccino and we shared an apple gateau for dessert. The setting is gorgeous. Everyone from the valet who parked our car to the hostess and waitstaff were warm and professional. It was a real treat!

    Cet avis est-il utile ?

  5. david

    New York

    4 avis

    VIP
    4.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Place beautiful, service great, food underwhelming

    Cet avis est-il utile ?

  6. Lori

    New York

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was outstanding and service professional with a smile! My second time there and will definitely return!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Carol

    Rhode Island

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We ordered off the restaurant week menu. $30 each. We had reservations but ended up opting to dine at the terrace bar on this bright, sunny day. . Bloody Mary’s were perfectly spicy. My husband had the oysters on the half shell and baked cod with cannilini beans, baby mushrooms etc. I had the pumpkin bisque and beef ragu with papardelli pasta. Both the appetizers and meals were fresh and flavorful. The bisque was smooth and rich. The ragu was perfect comfort food on this crisp fall day. The cod was light yet hearty. Wonderful lunch and we will be back.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Allan

    Grand Boston

    31 avis

    VIP
    3.0

    31 avis

    Y est allé·e le 1 novembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Clam chowder was tasty but few clams. Lobster roll was good as there was a lot of fresh lobster not inundated with mayo. However, the onion rings on top are unnecessary with the fries. Apple desserts on top of a too thick and sweet sauce. Nice fresh whipped cream would have been better. The "cake" itself was too much like a thick custard. It was hard to identify the apples.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Utilisateur d'OpenTable

    Metro d'Atlanta

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 30 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A fantastic experience and one I will never forget!

    Cet avis est-il utile ?

  10. Ann

    Grand Boston

    14 avis

    VIP
    3.0

    14 avis

    Y est allé·e le 29 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    This was an overpriced meal. Shared salad, bowl of chowder and a hamburger. With 3 glasses of wine for over $130. The food was good but…. And we were it off by valet parking (at the end of October).

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant The Lawn Terrace at Castle Hill est noté 4,8 étoiles par 3245 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 24 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour The Lawn Terrace at Castle Hill

590 Ocean Avenue, 02840 Newport, RI

Salles

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Newport
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner Tous les jours 11:30–15:30 Bar Tous les jours 11:30–20:00 Dîner Tous les jours 16:30–20:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Fruits de mer
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Parking is available on-site, with optional valet service
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Jennifer Backman
  • Animation
    Live music is featured on Sundays for our weekly ala carte brunch.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (401) 849-3885
  • Installations pour l'événement privé
    Private Dining services are available for our indoor spaces and our Chalet, featuring a range of capacities and menu styles based on applicable hours and seasonality. Please contact our sales department to coordinate private events at (401)619-3830.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable