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The Half Door Restaurant, Dingle, County Kerry

The Half Door Restaurant

4.6
4,6
218 avis
De 31 € à 50 €
Fruits de mer

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 11 fois aujourd'hui

À propos de ce restaurant

  • Charmant
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour déguster de bons vins
Welcome to The Half Door! Exquisite dining experience, showcasing sumptuous dishes, lovingly prepared with the finest in Irish organic produce.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    De 31 € à 50 €
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Européenne contemporaine, Organique
  • Heures d'ouverture
    mar–sam 17:00–23:30 dim 12:00–15:30
  • Numéro de téléphone
    083 073 4351
  • Moyens de paiement
    Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Conor O'Connor
  • Quartier
    Dingle
  • Parking details
    Aucun
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Vin

Avis de 218 client·e·s

Avis sur le restaurant The Half Door Restaurant de personnes qui y ont mangé. Basés sur les notes récentes.

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,4Service
  • 4,5Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

218 avis
  1. JerryK

    Baie de San Fra2 avis

    5.0

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A great Dingle dining experience that has remained consistent through many years. Excellent fresh seafood and a considered and fairly priced wine list. Highly recommended 👏

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  2. Frank

    Grand Boston2 avis

    5.0

    Y est allé·e le 30 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My wife and I ate there on 30th December and availed of the early bird dinner menu (3 courses for €45 I believe). We loved the starters (caeser salad - DELISH! and mushroom and bacon gratin), the main dishes were a sizeable portion (butternut squash risotto and wild fish of the day) followed by lovely desserts (vanilla caramel creme brulee and orange panna cotta). My wife appreciated the N/A drink options. And all the staff were lovely and very attentive. We will definitely return when we come back to Dingle.

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  3. Sinéad

    Dublin3 avis

    5.0

    Y est allé·e le 1 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Fabulous food, great service. Friendly staff, le Gaeilge.

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  4. Padraig

    Munster1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 27 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Beautiful food and setting with wonderful staff. I would highly recommend. We will be making this our go to in Dingle.

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  5. Karen VIP

    Dallas28 avis

    5.0

    Y est allé·e le 25 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent service w/deliciously fresh seafood & more

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  6. Dennis

    Hawaii40 avis

    1.0

    Y est allé·e le 21 octobre 2024

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    We made a reservation and were placed first on a waiting list. When we arrived at the restaurant, the lights were off and the place closed. Tried calling, but got no answer.

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  7. Jennifer

    Sydney1 avis

    3.0

    Y est allé·e le 4 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Prawn starter over cooked. Pork belly starter dry and small. Fish main scallops were nice but monkfish again over cooked. Fillet beef was good. Service excellent.

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  8. Tony

    Munster1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 4 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The Half-door in Dingle will give you a memorable dining experience. Booking is straightforward; the restaurant will text you to confirm. The waiting staff are attentive without being annoying. The food is what will bring you back to the Half-door; Beautifully presented and sumptuous, it is truly an event to savour. Highly recommended!

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  9. Steve

    Phoenix5 avis

    5.0

    Y est allé·e le 30 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food and service were outstanding. We will definitely be back

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  10. carol

    Floride3 avis

    4.0

    Y est allé·e le 30 septembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    A reservation is needed. Our dinners were very good. Cod, scallops and steaks all prepared well. Seafood chowder was very good as was the crab gratin Service seemed rushed at first but once we ordered things slowed down. Our wine was a delicious French Sauvignon blanc was delightful! All around one of our best meals in Ireland or Scotland.

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FAQ

Le restaurant The Half Door Restaurant est noté 4,6 étoiles par 218 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 11 fois aujourd'hui
Google Map pour The Half Door Restaurant

3 John's Street, V92 AY98 Dingle, County Kerry

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Dingle
  • Heures d'ouverture
    mar–sam 17:00–23:30 dim 12:00–15:30
  • Prix
    De 31 € à 50 €
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Européenne contemporaine, Organique
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Aucun
  • Moyens de paiement
    Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Conor O'Connor
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Vin
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