Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco
  4. San Francisco
  5. Quartier financier / Embarcadero
The Cavalier, San Francisco, CA

The Cavalier

4.6
4,6
1740 avis
30 $ ou moins
Non-specifiée

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 12 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
  • Charmant
  • Idéal pour les groupes
La brasserie de style londonien The Cavalier se trouve à côté de l'Hotel Zetta. Cet établissement est le troisième appartenant aux restaurateurs Anna Weinberg, James Nicholas et la chef exécutive Jennifer Puccio - la même équipe qui gère le Marlowe et le Park Tavern. Le designer primé de San Francisco, Ken Fulk, a décoré l'intérieur avec de profondes banquettes en cuir, du cuivre poli, du zinc et du marbre blanc, donnant ainsi une sensation de luxe et d'élégance.

Commande en livraison ou à emporter

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Non-specifiée
  • Heures d'ouverture
    mer., jeu. 16:00–21:00 ven., sam. 11:30–22:00 dim. 11:30–21:00
  • Numéro de téléphone
    (415) 321-6000
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Jennifer Puccio
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Rue transversale
    5th Street
  • Parking details
    Valet parking is available through Hotel Zetta; located at 55 Fifth Street on the corner of Jessie Street; adjacent to The Cavalier. Parking is also available at the Fifth and Mission - Yerba Buena Garage; at 833 Mission Street. The garage is accessible from Mission Street between Fourth and Fifth Streets.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Végane, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau

Expériences

  • A Christmas Dinner of Timeless Elegance

    150,00 $US par personne

    Seulement 25 déc. 2024
    Savor a delightful four-course prix fixe Christmas menu at The Cavalier! Celebrate the season with your loved ones and enjoy a festive dining experience that embodies the warmth and joy of Christmas. We are pleased to offer two pricing options for our Christmas celebration this year. Reservations made between 11 AM and 3 PM will be priced at $125 per guest, while bookings from 3:30 PM to 7:15PM will be $150 per guest. **This pricing is not inclusive of tax, mandate charges & gratuity**
    A Christmas Dinner of Timeless Elegance photo
  • A Festive Christmas Luncheon

    125,00 $US par personne

    Seulement 25 déc. 2024
    Savor a delightful four-course prix fixe Christmas menu at The Cavalier! Celebrate the season with your loved ones and enjoy a festive dining experience that embodies the warmth and joy of Christmas. We are pleased to offer two pricing options for our Christmas celebration this year. Reservations made between 11 AM and 3 PM will be priced at $125 per guest, while bookings from 3:30 PM to 7:15PM will be $150 per guest. **This pricing is not inclusive of tax, mandate charges & gratuity**
    A Festive Christmas Luncheon photo

Avis de 1 740 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,1Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Région de la baie de San Francisco

    Tables valant 1 000 points les plus réservées

  • San Francisco

    Tables valant 1 000 points les plus réservées

1 740 avis
  1. Carlos

    Los Angeles

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 2
    4. Atmosphère 5
    Thanksgiving dinner, food very good just not adequate proportions for the price, service was very poor, not adequately staffed for the occasion 

    Cet avis est-il utile ?

  2. Nicole

    Baie de San Fra

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    The dinner was very good. The dessert, however, seemed like it was bought at a grocery store, both the slice of apple pie and the ice cream. They were subpar in comparison to the rest of the meal. This was Thanksgiving lunch and it also ended up being quite pricey. We were rushed through the meal even though the place was not full. I wouldn’t do this again, not worth it. I like the Cavalier for a regular meal.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Brandon

    Toronto

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Their Thanksgiving pre-fix meal was delicious! Highly recommend the space for dinner or drinks with friends.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Kathleen

    Baie de San Fra

    13 avis

    VIP
    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Lovely dinner at a reasonable price. Beautiful venue and excellent service.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Debbie

    Baie de San Fra

    43 avis

    VIP
    5.0

    43 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Enjoyable Thanksgiving lunch. Food options varied and quality was top notch. Cocktails and wine pairing was perfect. Brian was an attentive host and wait staff in sync. A definite gem.

    Cet avis est-il utile ?

  6. David

    Baie de San Fra

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food was great, we had the fish and chips which was recommended. Did not disappoint. Service and ambience both were great. Wine list is pretty pricy.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Stephen

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great dining experience! Well imagined food and superb cocktails

    Cet avis est-il utile ?

  8. Justin

    Chicago

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le 12 novembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Unfortunately one of the meals came raw, ordered medium. Lost appetite. Over priced for what it is, would not return

    Cet avis est-il utile ?

  9. Mark

    Baie de San Fra

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le 10 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The staff here is always top notch and the food is great! Looking for a great place to meet friends or have a date? This is it. :)

    Cet avis est-il utile ?

  10. John

    Baie de San Fra

    6 avis

    4.0

    6 avis

    Y est allé·e le 10 novembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It had been a while since we had been back to the Cavalier (just a couple weeks before Pandemic, in fact), but we were most pleased to return to the warm British ambiance. comfortable atmosphere, and attentive staff. We opened with a drink (the house Vesper is wonderful!), then were seated, drinks in hand, for our dinner. The Porcini Gnocchi were hand-made pillows of heaven (Parisienne gnocchi), robed in an unctuous sauce rich with wild mushrooms, herbs, and truffle cream. The Burrata & Eggplant was also wonderful: a slice of melt-in-your-mouth-tender eggplant topped with delicious fresh burrata, with a touch of spiced tomato and broccoli rabe. The Herbed Brick Chicken was tender and hearty, with a rich herb coating, atop grilled broccolini, and hiding tasty cippolini onions, and an accompanying salsa verde. My lady chose the Pan Seared Salmon, with brown butter & bacon Brussels sprouts, celery root beurre blanc, and citrus. This was a bit of a miss, with the salmon portion being just a bit paltry, and oversalted (just a miss due to the night?). But upon reporting this to the staff, the plate was quickly removed, and a decision made to replace it with the Seared Sea Scallops, featuring a decadent dungeness crab risotto, brightened with a touch of lemon. This was everything (and more!) that the salmon did not deliver, with the scallops seared golden, delicately tender, and sweet, and the Dungeness crab risotto rich, but in perfect proportion to the scallops. Executive Chef Jennifer Puccio has been doing a stellar job at Cavalier for a while now; this restaurant, around the corner and a block down from so much activity, is a solid gem in the difficult SF restaurant market. But, with one small miss (quickly replaced and surpassed), our experience was absolutely wonderful. The staff is congenial, the bar well-stocked (a great wine list, too!) and ably staffed, the ambiance warm and wonderful, and the food simply divine! We look forward to returning again soon!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

The Cavalier propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (415) 321-6000.

Le restaurant The Cavalier est noté 4,6 étoiles par 1740 clients OpenTable.

The Cavalier propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 12 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour The Cavalier

360 Jessie St San Francisco, CA, 94103 San Francisco, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    5th Street
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Heures d'ouverture
    mer., jeu. 16:00–21:00 ven., sam. 11:30–22:00 dim. 11:30–21:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Non-specifiée
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Valet parking is available through Hotel Zetta; located at 55 Fifth Street on the corner of Jessie Street; adjacent to The Cavalier. Parking is also available at the Fifth and Mission - Yerba Buena Garage; at 833 Mission Street. The garage is accessible from Mission Street between Fourth and Fifth Streets.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Jennifer Puccio
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Végane, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable