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Dining Room - The Bocuse Restaurant at The Culinary Institute of America, Hyde Park, NY

The Bocuse Restaurant at The Culinary Institute of America

4.8
4.8
4253 avis
De 31 $ à 50 $
Française
Étiquettes principales :
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Innovant
  • Parfait pour déguster de bons vins
Ce restaurant chic et contemporain a été appelé pour Paul Bocuse, le chef le plus célèbre de la France. The Bocuse Restaurant présente une innovation de la cuisine française classique exécutée avec des techniques gastronomiques ultra-modernes, accompagnée de l'architecture à couper le souffle et d'un service qui est détendu tout en étant sophistiqué. Avec une sélection exceptionnelle de vins français et de cocktails novateurs, vous ferez une expérience culinaire unique de classe mondiale à The Bocuse Restaurant.

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2 personnes

19:00


Réservé 29 fois aujourd'hui

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Française
  • Heures d'ouverture
    diner mar–sam 11:30–13:00 Souper mar–sam 18:00–20:00
  • Numéro de téléphone
    (845) 471-6608
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Espèces non acceptées, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Installations pour l'événement privé
    Whether celebrating a special occasion with family and friends or hosting a corporate outing, The Bocuse Restaurant at The Culinary Institute of America can accommodate all your special event needs.
  • Contact pour l'événement privé
    Private Dining Coordinator: (845) 451-1012
  • Quartier
    Hyde Park
  • Rue transversale
    Route 9
  • Infos de stationnement
    Stationnement privé
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Salle privée, Vin

Avis de 4 253 clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 4,8Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,7Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • New York State

    Meilleur rapport qualité prix

  • New York State

    Française

  • Dutchess

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Dutchess

    Meilleure cuisine

  • Dutchess

    Meilleur service

  • Dutchess

    Meilleure atmosphère

  • Dutchess

    Meilleur rapport qualité prix

  • Dutchess

    Adapté aux repas d'affaires

  • Dutchess

    Innovant

  • Dutchess

    Sain

  • Dutchess

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Dutchess

    Romantique

  • Dutchess

    Adapté aux occasions spéciales

  • Dutchess

    Animé

  • Dutchess

    Les plus réservés

4 254 avis
  1. LeaB

    New York

    5 avis

    4.0

    5 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    The fish entrees for my husband and myself were overdone and dry. I did not care for the ice cream ball ensconced with hazelnuts on the side of the dish for the poached pear dessert. My son's lamb entree was delicious he said. His baba dessert was very plain and did not live up to its description. Our waitresses were very nice but they hovered over us too much and kept asking if everything was okay. They clearly were trying to please which was appreciated in a way. They carded my son whose 30th birthday we were celebrating. I don't think he looks under 21.But it took quite a while to get his license back. The venue is always lovely with pleasant ambiance.

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  2. Jennifer

    Phoenix

    5 avis

    VIP
    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Other guests were very loud. Pretty pricey for being test subjects for students.

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  3. Rosy

    Londres

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    We had a person in our group who had allergies to onion and garlic. While this was known, we had to push for options. In the end, an option for seafood and meat dishes were given. It took extra discussion to get the meat dish option. The difference was no onion garnish and no sauce. Very minor in my opinion, but this was only presented after talking to one of the supervisors (I called her over and explained the problem, she then stepped in with the student staff). All worked out, but it was because we forced the issue.

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  4. KathyH

    New York

    25 avis

    VIP
    5.0

    25 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The dining at Bocuse is both a pleasure and delight as well as the best bargain around! My birthday lunch was delicious from start to finish. The asparagus appetizer was beautiful and a perfect start, my main course of Bouillabaisse was in short, the finest expression of the dish I've ever had; and I've had it in Marseille! so refined and each component perfectly cooked. The dessert of Baba au Armagnac was boozy and light. The service was so attentive but not overbearing. Have I mentioned the comfortable chairs?! a rarity in today's restaurant world. And it feels good to be part of training the next generation of great chefs. Merci!

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  5. OpenTable Diner

    New York

    13 avis

    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was amazing . The scallops appetizer was delicious.

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  6. Rudy

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 25 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Both the food and the service (by students) were superb. We loved the meal and the experience.

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  7. HeidiA

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 22 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Definitely go for the experience and support these amazing young adults in their future careers. You won’t be disappointed Make your reservations early because they fill up quickly

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  8. LauraF

    Grand Boston

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 22 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Service was exceptional and food was amazing ! This was our second visit to the Culinary Institute- what a gem

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  9. OpenTable Diner

    Saint-Louis

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le 21 juin 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Keeping in mind these are students, the experience was outstanding. The food was excellent, better than expected, and the price is very reasonable for a 3-course tasting menu. The night we were there, we learned it was their first night of service for their FOH rotation. They were understandably nervous! However, they all worked together and it was fun to be part of their education. I highly recommend it, but don't expect Michelin star service from culinary students...yet!

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  10. JS519

    New York

    46 avis

    5.0

    46 avis

    Y est allé·e le 21 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Had an excellent Lunch at Bocuse! Food and service were wonderful! Thank you for having us once again! :)

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FAQ

Le restaurant The Bocuse Restaurant at The Culinary Institute of America est noté 4.8 étoiles par 4253 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 29 fois aujourd'hui
Google Map pour The Bocuse Restaurant at The Culinary Institute of America

1946 Campus Drive, 12538 Hyde Park, NY

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Route 9
  • Quartier
    Hyde Park
  • Heures d'ouverture
    diner mar–sam 11:30–13:00 Souper mar–sam 18:00–20:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Française
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    Stationnement privé
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Espèces non acceptées, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Salle privée, Vin
  • Numéro de téléphone
    (845) 471-6608
  • Installations pour l'événement privé
    Whether celebrating a special occasion with family and friends or hosting a corporate outing, The Bocuse Restaurant at The Culinary Institute of America can accommodate all your special event needs.
  • Contact pour l'événement privé
    Private Dining Coordinator: (845) 451-1012
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