Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Comté d’Orange
  4. Sud du Comté d'Orange
  5. San Juan Capistrano
Tavern at the Mission, San Juan Capistrano, CA

Tavern at the Mission

4.7
4,7
558 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine

Effectuer une réservation

2 personnes
23:30
Réservé 9 fois aujourd'hui
  • Parfait pour manger en plein air
  • La perle du quartier
  • Adapté aux occasions spéciales
Renowned Orange County restaurateur David Wilhelm, along with longtime partner Gregg Solomon, purchased this iconic location in the heart of charming downtown San Juan Capistrano overlooking the Jewel of the California missions.

The menu features many of his signature classic comfort foods such as his Famous Buttermilk Fried Chicken, French 75's Onion Soup, and Whiskey Shrimp Dijon, featured at his Tavern House Kitchen+Bar in Newport Beach.

Chef Wilhelm is a longtime South County resident, well known for the many concepts he has created over the years including Kachina, Sorrento Grille, French 75, Savannah Chophouse and Jimmy's Famous American Tavern.

Tavern at the Mission has a large, tree covered, pet friendly patio with beautiful mission views. The interiors have been beautifully renovated with a chandelier lit dining room and a warm central fireplace. Our' Tumbleweed Bar' is designed as an homage to San Juan Capistrano's Equestrian and Vaqueros history.

Commande en livraison ou à emporter

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Plats réconfortants, Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Brunch dim. 11:00–15:00 Déjeuner lun.–sam. 11:30–15:00 Dîner lun.–jeu., dim. 16:00–20:00 ven., sam. 16:00–21:00 Happy hour lun. 16:00–20:00 mar.–dim. 16:00–18:00
  • Numéro de téléphone
    (949) 240-2229
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    DAVID WILHELM
  • Installations pour l'événement privé
    Private dining room and patio areas available for large groups.
  • Quartier
    San Juan Capistrano
  • Rue transversale
    Old Mission Road & El Camino Real, Public Lots $2 Validation w/ Ticket
  • Parking details
    Stationnement public
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Fin de soirée, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Végane, Vin

Avis de 558 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

558 avis
  1. donald

    Comté d’Orange

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food was just totally very well enjoyed with the best onion soup ever. i mean ever.....as having lived in Paris in the 1960's where Fouquet's was the epitome and Charbon du Bois was just behind. Don

    Cet avis est-il utile ?

  2. Linda

    Los Angeles

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious French onion soup. The new biscuits didn't impress me much.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Caroline

    VIP

    Comté d’Orange

    4 avis

    3.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 1
    4. Atmosphère 3
    I made a reservation for 7pm. I showed up on time and was seated. While eating dinner, I received a call and voice mail from the hostess asking why I did not show up for my reservation. Huh??? Then open table emailed and asked the same thing. How annoying. Also, I was seated at a table where guests and staff repeatedly walked behind my chair. I don’t think I’ll return to this place. There is better out there for the money. I spent over $350 on dinner.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Jackie

    VIP

    Los Angeles

    11 avis

    4.0

    11 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    This restaurant was very nice and had good food. Service was a little slow but all together was good and I do recommend it to others. Nice fireplace outside.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Beth

    VIP

    Comté d’Orange

    26 avis

    5.0

    26 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    One of our favorite neighborhood haunts and always a pleasure. We especially love the patio. The weather did not permit patio seating this particular night with the combination of Santa Ana winds and a particularly chilly temperature for SoCal, but we found the interior a lovely change. During the weekend the dining room can get a bit loud as the acoustics aren’t great, but since we were here during the off season for SJC (and on a weeknight) it was fairly quiet. Our server was fabulous and the food was exceptional. The squash blossom flatbread is a must!!

    Cet avis est-il utile ?

  6. Lorri

    VIP

    Palm Springs

    69 avis

    5.0

    69 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The menu is excellent with too many great choices! Our server was very experienced from managing restaurants and gave us many good suggestions. We all ordered fish main courses. Each fish was delicious, salmon, sea bass and sole. Vegetables were perfectly cooked as was the fish. We shared the Caesar salad and coconut shrimp appetizers-also great! Don’t miss the hot carrot cake!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Barbara

    VIP

    Los Angeles

    64 avis

    5.0

    64 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had a chance to try their soufflé…best dessert ever. Don’t miss this!

    Cet avis est-il utile ?

  8. JOE

    VIP

    Los Angeles

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 8 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fantastic dining experience as always and VIP Tuesdays are the best deal in all of South OC!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Nick

    Comté d’Orange

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 6 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent! Bettie was our waitress and she was phenomenal

    Cet avis est-il utile ?

  10. Debra

    Comté d’Orange

    34 avis

    4.0

    34 avis

    Y est allé·e le 5 janvier 2025

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Reservation time honored, service and food was great

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Tavern at the Mission propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (949) 240-2229.

Le restaurant Tavern at the Mission est noté 4,7 étoiles par 558 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
23:30
Réservé 9 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Tavern at the Mission

26860 Old Mission Road, 92675 San Juan Capistrano, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Old Mission Road & El Camino Real, Public Lots $2 Validation w/ Ticket
  • Quartier
    San Juan Capistrano
  • Heures d'ouverture
    Brunch dim. 11:00–15:00 Déjeuner lun.–sam. 11:30–15:00 Dîner lun.–jeu., dim. 16:00–20:00 ven., sam. 16:00–21:00 Happy hour lun. 16:00–20:00 mar.–dim. 16:00–18:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Plats réconfortants, Américaine contemporaine
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement public
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    DAVID WILHELM
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Fin de soirée, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (949) 240-2229
  • Installations pour l'événement privé
    Private dining room and patio areas available for large groups.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable