Guests can dine on the freshest seafood available at Takewaka Ikebukuro in Tokyo, which has an attractive interior pool at the center of the room with a wrap-around counter.
Takewaka Ikebukuro features multi-course kaiseki cuisine. Appetizers include fresh raw and cooked fish, vegetables fried kakiage style, tempura, shumai and crab croquettes. Entrees include duck stew, boiled pork, grilled chicken, Wagyu steak, grilled conger eel, tuna/octopus/tomato carpaccio, avocado miso, sea bream rice with green tea and cold udon. For dessert, there is a set of Japanese sweets, which includes matcha. Fugu can also be obtained in season at Takewaka Ikebukuro.
Non disponible à OpenTable
Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez le contacter directement.
Repas du midi
sam, dim 11:00–15:00
Souper
lun–sam 16:30–23:00
Il se peut qu'il y ait quelques exceptions à l'horaire ci-dessus. Assurez-vous d'utiliser l'outil de recherche pour confirmer les disponibilités.