Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Houston
  4. Houston
  5. River Oaks
State Of Grace Interior - State of Grace, Houston, TX

State of Grace

4.8
4,8
3351 avis
De 31 $ à 50 $
Régionale Américaine (contemporaine du Sud)

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 38 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Adapté aux repas d'affaires
  • Charmant
State of Grace is a coastal, South Texas neighborhood restaurant in the refurbished Lamar-River Oaks Shopping Center. Elegant but casual, its elevated comfort food by executive chef Bobby Matos is executed at the highest level in a welcoming, beautiful space. The jubilant medley of old favorites played with new spice, accent, and freshness lends itself to southern, American, Latin, Gulf Coast, German and Asian influences. Chef-owner Ford Fry’s first venture outside of Atlanta, State of Grace is located in the neighborhood where Ford grew up and nods to his childhood memories fused with Houston’s evolution into a melting pot of cultures and cuisines.

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Régionale Américaine (contemporaine du Sud)
  • Heures d'ouverture
    Cinq à sept lun–jeu 17:00–18:00 ven 11:00–18:00 Brunch dim 11:00–15:00 diner ven 11:00–15:00 Souper lun–sam 17:00–22:00 dim 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (832) 942-5080
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Bobby Matos
  • Installations pour l'événement privé
    We offer private full restaurant buyout events and private dining up to 26 guests with A/V. We also offer private cocktail events in our Oyster Bar.
  • Quartier
    River Oaks
  • Rue transversale
    River Oaks Blvd.
  • Parking details
    Complimentary valet available
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Vin

Expériences

  • New Year's Eve 2024

    195,00 $US par personne

    Seulement 31 déc. 2024
    Executive Chef John Quinn has curated a four-course Prix Fixe menu to help bring in the New Year! Come celebrate with family and friends and bring in 2025 with an unforgettable experience at State of Grace!
  • Valentine's Day 2025

    195,00 $US par personne

    Seulement 14 févr. 2025
    Join us on Valentine’s Day for a special four-course prix fixe menu prepared by Executive Chef John Quinn. Celebrate with that special someone at State of Grace for an unforgettable night!

Avis de 3 351 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

3 351 avis
  1. Terry

    Houston

    47 avis

    VIP
    5.0

    47 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had dinner for three in their private dining room - great ambiance, lower noise level. Two dozen east coast oysters were delightful, served ice cold, opened to perfection, with delicious condiments - as always at State of Grace. Being regulars at SOG, we ordered our usual - Caesar salad, blackened redfish, Cacio et pepe pasta, and topped it off with their chocolate pecan ball. All were delightful, which, along with the normal friendly, efficient serving staff and attentive management team, keep us coming back again and again. Keep up the great work SOG team!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Nan

    Houston

    164 avis

    VIP
    5.0

    164 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food is always good her..perhaps a bit less innovative than in the past but still delicious. The oysters were fantastic, as was our red snapper and scallops. Wonderful bread course and potatoes dauphinoise toothsome. Nice by the glass wine options too.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Eddie

    Los Angeles

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great experience! Only feedback was the mash potatoe dish wasn’t great… Everything else was perfect

    Cet avis est-il utile ?

  4. Aramide

    Metro d'Atlanta

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 22 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food and great service! Shout out to our server Dominic! ♥️

    Cet avis est-il utile ?

  5. David

    Houston

    168 avis

    VIP
    5.0

    168 avis

    Y est allé·e le 22 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    6 of us for lunch. Server Verboon (spelling?) was excellent. Food was excellent. Deviled eggs, crab beignets, hamburger, onion soup. If the prices were a little lower, you could do much more lunch business.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Robert

    Houston

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 21 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Riley did a fantastic job with my wife’s birthday lunch today

    Cet avis est-il utile ?

  7. Gretchen

    Chicago

    15 avis

    4.0

    15 avis

    Y est allé·e le 19 novembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Overall I was pleased with our dinner at State of Grace. The ambiance was very nice and the service amazing. The food was a little disappointing for the price point. Our red snapper as a little too seared all around. The true disappointment was the bananas foster. While I clearly saw that they had the setup for flambé table side, we must have gotten the deconstructed version.. dish of vanilla ice cream with cold caramel sauce and a cut up banana on top. I’m not one to pass on dessert but this wasn’t worth any extra calories.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Alison

    Houston

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 19 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great service, very professional. Very attentive wait staff. Food was delish and our special requests were met with pleasure.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Sidney

    Houston

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 17 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My wife and I have the same Petite Fleur Villeroy Boch dinnerware that we ate our delicious brunch on. Loved the ambience. Our waitress was so personable and made us feel so welcome. This was our first time for us and we’ll definitely be back

    Cet avis est-il utile ?

  10. Gregory

    Portland

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 17 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Lovely place that exudes Southern comfort. Seafood is remarkable, though dim lighting makes eating fish with bones a risky business. Overall delicious main and side dishes, good drinks and good desert.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

State of Grace propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (832) 942-5080.

Le restaurant State of Grace est noté 4,8 étoiles par 3351 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 38 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour State of Grace

3258 Westheimer Rd, 77098 Houston, TX

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    River Oaks Blvd.
  • Quartier
    River Oaks
  • Heures d'ouverture
    Cinq à sept lun–jeu 17:00–18:00 ven 11:00–18:00 Brunch dim 11:00–15:00 diner ven 11:00–15:00 Souper lun–sam 17:00–22:00 dim 17:00–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Régionale Américaine (contemporaine du Sud)
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Complimentary valet available
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Bobby Matos
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Vin
  • Numéro de téléphone
    (832) 942-5080
  • Installations pour l'événement privé
    We offer private full restaurant buyout events and private dining up to 26 guests with A/V. We also offer private cocktail events in our Oyster Bar.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable