Sorrento
- Adapté aux occasions spéciales
- Romantique
- Innovant
Informations suppl émentaires
- AtmosphèreÉlégant mais décontracté
- PrixDe 26 £ à 40 £
- Cuisine(s)Italienne, Fruits de mer, Grillade
- Heures d'ouvertureSouper mar–ven 15:30–21:15 sam 15:30–21:45
- Numéro de téléphone01789 297999
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue de VIlle
- Chef de cuisineAntonino De Angelis / Adriano De Angelis
- Service traiteurEg-Starters Scallops +Chorizo, Mussels, Bresaola, Beef Carpaccio, Octopus marinated, Giant King Prawns Starter, Penne Pasta - Meatballs, in a Tomato Sauce.10oz Rib Eye Steak, Lobster Tail Linguine £27.90,Fillet Steak £32.90, Calves Liver, Dover Sole, T Bone of Veal, Lobster Tail and seafood Linguini, Black Linguini, Monkfish, Duck Breast, Halibut
- Installations pour l'événement privémax x6 - Tues - Fri - £10.00 per person deposit thank you. Set Menu diners - please vacate your table before 8.00pm. All tables are for a maximum of 2 hours, Please retire to the lounge for after dinner drinks.
- QuartierStratford-Upon-Avon
- Rue transversaleTown Centre , just off the High St
- Parking detailsOn Street patking <br />Free after 6.pm <br />Pay & Display 100m<br />NCP 100m
- AnimationPre Theatre and Lunch Menu offer - £17.90/ £21.90 - 2/3 Courses. example:-eg. King Prawns sizzling in garlic butter,with mixed leaves. Mussels gently simmered in white wine, with garlic, chilli, and parsleyIn a tomato sauce. – Parma Ham with mozzarella,Mozzarella in breadcrumbs sauteed.Pan fried fillet of Sea Bream, garnished with Mixed leaves and a shallot dressing.Ciabatta garlic bread & mixed olives.Chefs homemade Soup of the day.Main-Chicken in a marsala wine, mushroom & cream sauce.Hake fish, baked in the oven in White wine with cherry tomatoes, garlic, chilli, Parsley, with a touch of olive oil with New potatoes.King Prawns, Salmon & Mussels in white wine, capers,Garlic, tomatoes & herbs. Risotto, Traditional Lasagne baked in the oven.Chef’s special pasta of the day.All served with Mixed salad or broccoli or chips. Choice of sweets. - A la carte Menu eg Fillet Steak £25.00, Dover sole £30.00, 1/2 Lobster £35.
- Renseignements supplémentaires :Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Terrasse, Terrasse, Vin, Zone de fumage extérieur
Avis de 414 client·e·s
Évaluation globale (notes et avis)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
- 4,5Plats
- 4,5Service
- 4,3Atmosphère
- 4,2Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré
- SM
SteveM
France
1 avis
4.01 avis
Y est allé·e le 11 février 2022
- Global 4
- Plats 4
- Service 5
- Atmosphère 4
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- d
dodo
Chicago
72 avis
4.072 avis
Y est allé·e le 7 mars 2020
- Global 4
- Plats 4
- Service 5
- Atmosphère 3
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- BN
BruceN
Londres
10 avis
5.010 avis
Y est allé·e le 1 février 2020
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- f
finediner
Warwickshire
VIP56 avis
5.056 avis
Y est allé·e le 1 février 2020
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- MD
MikeD
Londres
7 avis
5.07 avis
Y est allé·e le 20 décembre 2019
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- GC
GregC
Stuttgart
3 avis
4.03 avis
Y est allé·e le 19 décembre 2019
- Global 4
- Plats 3
- Service 4
- Atmosphère 4
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- KC
KateC
Warwickshire
2 avis
5.02 avis
Y est allé·e le 12 décembre 2019
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- D
Diane
Warwickshire
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 22 novembre 2019
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- s
stevenp
Londres
2 avis
5.02 avis
Y est allé·e le 26 octobre 2019
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- f
finediner
Warwickshire
VIP56 avis
5.056 avis
Y est allé·e le 21 septembre 2019
- Global 5
- Plats 4
- Service 5
- Atmosphère 5
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FAQ
Le restaurant Sorrento est noté 4,5 étoiles par 414 clients OpenTable.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.
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7-8 Ely Street, CV37 6LW Stratford-upon-Avon, Warwickshire
Informations supplémentaires
- Rue transversaleTown Centre , just off the High St
- QuartierStratford-Upon-Avon
- Heures d'ouvertureSouper mar–ven 15:30–21:15 sam 15:30–21:45
- PrixDe 26 £ à 40 £
- Cuisine(s)Italienne, Fruits de mer, Grillade
- AtmosphèreÉlégant mais décontracté
- Dress codeTenue de VIlle
- Parking detailsOn Street patking <br />Free after 6.pm <br />Pay & Display 100m<br />NCP 100m
- Moyens de paiementAmerican Express, Mastercard, Visa
- Chef de cuisineAntonino De Angelis / Adriano De Angelis
- AnimationPre Theatre and Lunch Menu offer - £17.90/ £21.90 - 2/3 Courses. example:-eg. King Prawns sizzling in garlic butter,with mixed leaves. Mussels gently simmered in white wine, with garlic, chilli, and parsleyIn a tomato sauce. – Parma Ham with mozzarella,Mozzarella in breadcrumbs sauteed.Pan fried fillet of Sea Bream, garnished with Mixed leaves and a shallot dressing.Ciabatta garlic bread & mixed olives.Chefs homemade Soup of the day.Main-Chicken in a marsala wine, mushroom & cream sauce.Hake fish, baked in the oven in White wine with cherry tomatoes, garlic, chilli, Parsley, with a touch of olive oil with New potatoes.King Prawns, Salmon & Mussels in white wine, capers,Garlic, tomatoes & herbs. Risotto, Traditional Lasagne baked in the oven.Chef’s special pasta of the day.All served with Mixed salad or broccoli or chips. Choice of sweets. - A la carte Menu eg Fillet Steak £25.00, Dover sole £30.00, 1/2 Lobster £35.
- Renseignements supplémentaires :Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Terrasse, Terrasse, Vin, Zone de fumage extérieur
- Site internet
- Numéro de téléphone01789 297999
- Service traiteurEg-Starters Scallops +Chorizo, Mussels, Bresaola, Beef Carpaccio, Octopus marinated, Giant King Prawns Starter, Penne Pasta - Meatballs, in a Tomato Sauce.10oz Rib Eye Steak, Lobster Tail Linguine £27.90,Fillet Steak £32.90, Calves Liver, Dover Sole, T Bone of Veal, Lobster Tail and seafood Linguini, Black Linguini, Monkfish, Duck Breast, Halibut
- Installations pour l'événement privémax x6 - Tues - Fri - £10.00 per person deposit thank you. Set Menu diners - please vacate your table before 8.00pm. All tables are for a maximum of 2 hours, Please retire to the lounge for after dinner drinks.