Smoke & Salt
- La perle du quartier
- Adapté aux occasions spéciales
- Innovant
Salles
Informations supplémentaires
- AtmosphèreÉlégant mais décontracté
- PrixDe 26 £ à 40 £
- Cuisine(s)Britannique Moderne, Européenne Moderne, Britannique
- Heures d'ouvertureDéjeuner sam. 12:00–14:00 dim. 12:00–16:00 Dîner mer.–sam. 18:00–21:30
- Numéro de téléphone07421 327556
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Espèces non acceptées, JCB, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue décontractée
- Chef de cuisineRemi Williams & Aaron Webster
- Installations pour l'événement privéWe can offer bespoke, private events including, private back dining room hire or full-restaurant hire. Please see our website www.smokeandsalt.com for more details.
- QuartierTooting
- Parking detailsStationnement municipal
- Public transitTooting Broadway Station
- Renseignements supplémentaires :Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Végane, Vin
Carte-cadeau
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Expériences
Organic Wine Dinner, meet the makers!
10,00 £GB par personne
Prépayé
Seulement 30 oct. 2024This is your chance to meet two of Catalonia's most lauded organic winemakers: Cellar Hidalgo Albert - 'The Hidalgo Albert family has been working in the world of wine for over 25 years. Their approach has always been to focus on creating high quality wines from the south zone of Catalonia.' Can Valles Winery - 'Can Valles is a family estate ran by Jordi and Vicky Valles. Their origins are a long history, dating back to 1486 which is 22 generations of winemaking.' The wine dinner is priced at £80 per person (excluding Service Charge) and will include 5 small plates from Smoke & Salt and 5 tasting wines. A £10 per head booking deposit will be taken through Opentable, this will be offset against your final bill for the evening.Smoke & Salt X Unwined Tooting Supperclub
10,00 £GB par personne
Prépayé
Seulement 15 oct. 2024We’ve joined forces with the beloved local bottle shop & bar Unwined in Tooting Market to bring you one night of collaborative food and fun. We'll be presenting four dishes alongside four amazing wines for one night only on Tuesday 15th October. ‘As we head into Autumn, and with the harvest under way in the Northern Hemisphere, we are going back to roots… Join us as we discover rare grapes, celebrate ancient winemaking techniques and taste flavours that cannot be replicated anywhere else in the world. It's time to dig deep!’ The supperclub is priced at £75 per person (excluding Service Charge). A £10 per head booking deposit will be taken through Opentable, this will be offset against your final bill for the evening.Festive Menu at Smoke & Salt
25 nov. 2024 - 21 déc. 2024Experience the magic of the holidays with Smoke & Salt’s Christmas Menu, a festive dining experience that blends seasonal traditions with our signature modern flair. Perfect for those looking for a unique Christmas dinner in London, our holiday menu features a creative twist on classic Christmas dishes, all made with well-sourced, seasonal ingredients. Indulge this festive season by celebrating with friends, family, or colleagues in our intimate and cozy setting, which is the perfect backdrop for a memorable Christmas meal. Book your table now and let us make your holiday season truly special with bold flavours, creative cuisine, and a dining experience to round off the year.
Avis de 46 client·e·s
Évaluation globale (notes et avis)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
- 4,7Plats
- 4,8Service
- 4,6Atmosphère
- 4,5Rapport qualité-prix
Bruit • Dynamique
Apprécié pour
Londres
Britannique Moderne
South West London
Innovant
South West London
Britannique Moderne
- OT
Utilisateur d'OpenTable
Londres
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le il y a 2 jours
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- A
Aimee
Grand Boston
10 avis
5.010 avis
Y est allé·e le il y a 2 jours
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- D
David
Londres
15 avis
5.015 avis
Y est allé·e le 19 septembre 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- k
katieb
Londres
20 avis
5.020 avis
Y est allé·e le 13 septembre 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- N
Nigel
Londres
4 avis
5.04 avis
Y est allé·e le 7 septembre 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- A
Alexander
Londres
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 6 septembre 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- K
Kerry
Londres
11 avis
4.011 avis
Y est allé·e le 17 août 2024
- Global 4
- Plats 4
- Service 5
- Atmosphère 4
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- W
Woodrow
Londres
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 17 août 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- A
Anthony
Londres
3 avis
5.03 avis
Y est allé·e le 17 août 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 4
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- H
Hwan
Vancouver
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 10 août 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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FAQ
Le restaurant Smoke & Salt est noté 4,8 étoiles par 46 clients OpenTable.
Smoke & Salt propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.
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115 Tooting High St, SW17 0SY London, Greater London
Salles
Informations supplémentaires
- QuartierTooting
- Heures d'ouvertureDéjeuner sam. 12:00–14:00 dim. 12:00–16:00 Dîner mer.–sam. 18:00–21:30
- PrixDe 26 £ à 40 £
- Cuisine(s)Britannique Moderne, Européenne Moderne, Britannique
- AtmosphèreÉlégant mais décontracté
- Dress codeTenue décontractée
- Parking detailsStationnement municipal
- Public transitTooting Broadway Station
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Espèces non acceptées, JCB, Mastercard, Visa
- Chef de cuisineRemi Williams & Aaron Webster
- Renseignements supplémentaires :Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Végane, Vin
- Site internet
- Numéro de téléphone07421 327556
- Installations pour l'événement privéWe can offer bespoke, private events including, private back dining room hire or full-restaurant hire. Please see our website www.smokeandsalt.com for more details.
Carte-cadeau
Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.