Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. Coronado
Seréa, Coronado, CA
Perle rare

Seréa

De 31 $ à 50 $
Méditerranée

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 50 fois aujourd'hui
  • Parfait pour manger en plein air
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Adapté aux occasions spéciales
Serẽa is proud to bring an exquisite sea-to-table dining experience to San Diego in a comfortable yet sophisticated setting.
Located just steps from the beach in the legendary Hotel del Coronado, the restaurant's key focus is the bounty of the sea. The menu focuses on sustainable seafood, with a coastal cuisine menu that spotlights the best of the region's oceans, farms and fields, ranging from the California Coast down to the Baja Peninsula.
Creative cuisine with a global flair is prepared by San Diego's own Chef Jojo Ruiz, who creates elegant, fresh dishes with just a hint of Mediterranean flair.

*Serea & The Hotel Del Coronado are currently undergoing a once in a century transformation, after 100 years, we felt a facelift was in order!
We wish you to be aware there will be evolving changes to the way we are able to serve you during this period as Serea and The Hotel Del Coronado are reimagined for generations to come.*

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : JoJo Ruiz

  • Icône Primé

    MICHELIN Plate

    2022

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Rien ne s'oppose au chef Jojo Ruiz et à sa mission, agréée par James Beard, qui est de servir des produits de la mer durables et fraîchement pêchés. Jojo Ruiz dirige la cuisine de cet établissement pionnier situé au bord de l'eau, l'Hotel del Coronado, où les plats de fruits de mer frais et les poissons entiers, grillés ou frits à la table, sont les plats les plus appréciés, aux accents méditerranéens.

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Méditerranée, Fruits de mer, Non-specifiée
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 07:30–11:30 lun.–jeu., dim. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–22:00 sam., dim. 07:30–14:00
  • Numéro de téléphone
    (619) 435-6611
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Resort tenue décontractée
  • Installations pour l'événement privé
    Serẽa is available for buyouts of all sizes; we welcome you to contact us to inquire about your party to see how we can be of assistance.
  • Contact pour l'événement privé
    Private Event Coordinator: (619) 522-8039
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Coronado
  • Rue transversale
    Orange Avenue
  • Parking details
    The resort offers valet and self parking. Standard parking rates apply. Ridesharing is encouraged and a drop off area is available at the main entrance. $10 off of self-parking for dining Guests/Visitors only. Validations do not apply to Valet.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin

Avis de 2 237 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,5Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Diego

    Méditerranée

2 237 avis
  1. Barbara

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Great food and an even greater waiter. The temperature of the restaurant was a bit cold, but otherwise, a great experience.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Mia

    Phoenix

    7 avis

    VIP
    5.0

    7 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Really lovely brunch at the Hotel Del! Shrimp & Smoked Polenta was creamy, the egg perfectly cooked, and the grilled shrimp delicious.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Elizabeth

    Los Angeles

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Cauliflower, focaccia and Risotto was fantastic. The filet was flavorless. Waiter was great.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Gabriel

    San Diego

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our service and experience there was amazing. Our waiter took the time to explain the menu to us and all the specials.  the food was delicious and the drinks were amazing as well.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Carl

    Grand Boston

    6 avis

    VIP
    5.0

    6 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This is a bit of a hidden gem in SD. Especially when other lesser restaurants are booked up. The food is really top-notch, and it's in such a beautiful place. The steak is a little nothing, but the fish and vegetables are what they really excel in.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Erika

    Baie de San Fra

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 17 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great brunch spot. Extensive specialty drink menu

    Cet avis est-il utile ?

  7. K .

    San Diego

    3 avis

    4.0

    3 avis

    Y est allé·e le 17 novembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My husband and I enjoyed our meal but what truly blew us away was the service. We will return to try their dinner menu.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Ted

    Baltimore

    22 avis

    VIP
    5.0

    22 avis

    Y est allé·e le 17 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent meal from start to finish! Exceedingly well served and paced. Oysters were fresh and flavorful! Superb kampachi crudo! Root salad tasted great. Swordfish kabobs - each bite got more interesting. And sides were large portions also very flavorful. Outside setting, hearing the ocean in the background, just lovely. And each table seemed to provide some privacy as space heaters were strategically placed so no one felt on top of you. Just a nice experience!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Julissa

    Miami

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 17 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    From the beginning to the very end, everything was absolutely amazing. I will definitely be back whenever I'm in San Diego.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Xavier

    San Diego

    3 avis

    VIP
    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 17 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Bring back “Sheerwater” I love that even during the re-model, the outside eating area is still basically the same (don’t know about the inside The fare is Mediterranean compared to seafood and California fare that Sheerwater had Nothing against Seréa, but I just loved the Sheerwater offering of Wagyu and their overall menu

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Seréa est noté 4,6 étoiles par 2237 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 50 fois aujourd'hui
Google Map pour Seréa

1500 Orange Ave, 92118 Coronado, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Orange Avenue
  • Quartier
    Coronado
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 07:30–11:30 lun.–jeu., dim. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–22:00 sam., dim. 07:30–14:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Méditerranée, Fruits de mer, Non-specifiée
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Resort tenue décontractée
  • Parking details
    The resort offers valet and self parking. Standard parking rates apply. Ridesharing is encouraged and a drop off area is available at the main entrance. $10 off of self-parking for dining Guests/Visitors only. Validations do not apply to Valet.
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (619) 435-6611
  • Installations pour l'événement privé
    Serẽa is available for buyouts of all sizes; we welcome you to contact us to inquire about your party to see how we can be of assistance.
  • Contact pour l'événement privé
    Private Event Coordinator: (619) 522-8039
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable