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Sepia, Chicago, IL
Perle rare

Sepia

50 $ et plus
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
21:30
Réservé 31 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour déguster de bons vins
  • Innovant
Fusionnant sans faille le raffinement et l’authenticité, le vintage et le contemporain, Sépia apporte la sensation d'un classique instantané. L'espace élégant est chaleureux et accueillant, confortable et animé. L'attention portée au détail est valable pour tous les coins de l’établissement- tant dans la salle que sur les plats - du carrelage personnalisé Art Nouveau à la menuiserie artisanale et à la vaisselle vintage. L'élégance facile de la salle sert de toile de fond idéale pour la cuisine américaine inventive. Le menu saisonnier du chef Andrew Zimmerman met en valeur la pureté et la qualité des ingrédients, Sépia célèbre la tradition - avec une touche moderne.

Commande en livraison ou à emporter

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Andrew Zimmerman

  • Icône Primé

    MICHELIN 1 Star

    2022

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Le menu dégustation américain de saison élaboré par le chef Andrew Zimmerman est si délicieux que cet établissement prisé du West Loop a conservé son étoile Michelin depuis qu'il l'a obtenue pour la première fois en 2011. Vous aurez le choix entre plusieurs options pour votre dîner à quatre plats, parmi lesquels des gnudi croustillants à la ricotta, de la lotte grillée aux palourdes ou encore une pavlova aux pois de senteur agrémentée d'un sorbet au citron Meyer. Pensez à accorder votre repas avec un des vins proposés, car le restaurant a reçu le prix d'excellence en 2022 du Wine Spectator, dans la catégorie « Best of ». Cette adresse est d'autant plus spéciale qu'elle occupe une ancienne imprimerie datant de 1890, aux sols de style Art nouveau et aux murs en briques apparentes.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Américaine
  • Heures d'ouverture
    ven, sam 17:00–22:00 Souper lun–jeu 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (312) 441-1920
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Installations pour l'événement privé
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.
  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Quartier
    West Loop
  • Rue transversale
    Randolph
  • Parking details
    Metered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
  • Public transit
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Vin

Expériences

  • New Year's Eve 2024

    125,00 $US par personne

    Seulement 31 déc. 2024
    Ring in 2025 at Sepia with a special tasting menu designed by Executive Chef Andrew Zimmerman and Chef de Cuisine Kyle Cottle. For those with after-dinner plans, choose our abbreviated menu, available from 5:00 PM to 7:00 PM. For those looking for a more opulent experience, join us from 8:00 PM to 10:00 PM to enjoy extra courses and a champagne toast. Round out your experience with optional wine pairings, carefully selected by Wine Director Jake Bennie. First Seating: $125 per person Second Seating: $175 per person Menu details to follow!
  • New Year's Eve 2024

    175,00 $US par personne

    Seulement 31 déc. 2024
    Ring in 2024 at Sepia with a special tasting menu designed by Executive Chef Andrew Zimmerman and Chef de Cuisine Kyle Cottle. For those with after-dinner plans, choose our abbreviated menu, available from 5:00 PM to 7:00 PM. For those looking for a more opulent experience, join us from 8:00 PM to 10:00 PM to enjoy extra courses and a champagne toast. Round out your experience with optional wine pairings, carefully selected by Wine Director Jake Bennie. First Seating: $125 per person Second Seating: $175 per person Menu details to follow!

Avis de 5 281 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 4,8Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,6Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Chicago / Illinois

    Américaine contemporaine

  • Chicago

    Américaine contemporaine

5 281 avis
  1. Thomas

    Portland

    106 avis

    VIP
    5.0

    106 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We enjoyed every moment, from the greeting upon entering, throughout the multi-course meal, and even as we bid adieu. The cooking was nuanced, complex, with layers of flavor and texture. We especially enjoyed the seafood/potato “chowder” with multiple bits of different seafood and roe surrounding a creamy veloute, and the duck breast, which was perfectly rendered, cooked, and plated alongside sauces that were tangy and complementary without overwhelming the succulent meat. Service was gracious, truly top-notch. Courses came out promptly— and slowed when we requested more time. Wine list is creative and fairly priced. This is an outstanding restaurant, and if we lived in Chicago we would become regulars!

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  2. Dennis

    Vancouver

    13 avis

    VIP
    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had an excellent evening at Sepia. The service and food were perfect. Ideal for a special night out.

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  3. David

    Chicago

    48 avis

    VIP
    5.0

    48 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Incredible value for a michelin star restaurant in Chicago.

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  4. John

    Hawaii

    8 avis

    VIP
    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fantastic food, drinks, and service. They went out of their way to make our 20th anniversary celebration special with a little personalization on the menu, a lovely table for two, and a special dessert. Thank you for an amazing dining experience!

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  5. Rafael

    Chicago

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I really enjoyed all my courses king crab etouffee, crispy cream cheese gnudi, roasted halibut, & dark chocolate crema catalana. The flavor combinations and composition of the dishes made it exquisite and a delightful experience. The sweet and smokey with the etouffee crab was what highlighted on my palate. The spicy and saltines of bacon with parmesan leaf is what elevated the gnudi. The flakiness of the halibut with the pistachio pesto was excellent. Who doesn't love dark Choclate with ice dream divine but crema catalan, caramelized whey & puff pastry made it heavenly. I also had some of my wife's lightly smoked ocean trout. What made it excellent was lemon verbena, cucumber on the ocean trout. What she loved the most was your mixology which I agree was a 11 out of 10. My favorite Hanna-Barbera Presents, also loved Bowl of Fire. My wife had out of the woods and special VO drink made by you bartender she really enjoyed... I finished off With Dragons milk with dessert was a perfect paring for me. She did love smoked vanilla bean pavlova which she did not share. I would love to come back and try the rest of you courses kanpachi crudo, smoked potato chowder, Rohan duck breast, & fromage blanc cloud cake. Also, this time I will do wine pairing. Thank you for a great 23 anniversary dinner. Great food., good flavor combinations. Excellent Mixology's Loved it will be back. Rafael J. Jr.

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  6. Utilisateur d'OpenTable

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Gnudi and Duck were killer, lots of great flavor. Gabriel was outstanding as our server. Wine pairings fit nicely, and the meal was paced perfectly. Will need to come back next I’m in Chicago :)

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  7. Cathy

    Seattle

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A great place with dine with friends. I have become intolerant to really loud restaurants. Sepia had the right amount of noise. My husband hadn't seen our friends in over a year and a half, so we had a lot of catching up to do. This restaurant was the perfect ambiance for this type of occassion.

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  8. Rob

    Detroit

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Our first Michelin Star restaurant did not disappoint. Sepia is everything you'd expect from a restaurant of this type. From the amuse-bouche of aged ham-brioche, olive oil jam, balsamic agrodolce and fermented chili to the dessert of dark chocolate crema catalana, executive chef Andrew Zimmerman, chef de cuisine Kyle Cottle, sous chef Brian Daley & Jayme Cannava, pastry chef Erin Kobler, and pastry sous chef Melissa Santiago brought their "1-Star Michelin-Game" to my wife's birthday dinner this past weekend. Sommelier Alex Ring also paired exquisite wine for each course, stepping up the entire meal, one bit at a time. We definitely rate Sepia as "worth making a detour for" and recommend them for a 2nd Michelin Star!

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  9. BeshyD

    Chicago

    25 avis

    VIP
    5.0

    25 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food and wine period. 10/10. Loved the experience and the meal. Highly recommend!

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  10. Matt

    Phoenix

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 2
    2. Plats 5
    3. Service 1
    4. Atmosphère 2
    Food is great, but the service doesn’t feel like a Michelin star… took quite a bit to be greeted in the lounge for drinks before dinner. Our server then messed up the entree order… I ordered short rib and was given the duck breast, which was gamy and borderline cold…. this bit took away from the experience as a whole and was hard to bounce back for the 4th course. *Sepia did comp our drinks… but I wouldn’t seek them out for a special occasion dinner again.

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FAQ

Sepia propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (312) 441-1920.

Le restaurant Sepia est noté 4,8 étoiles par 5281 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
21:30
Réservé 31 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Sepia

123 North Jefferson St, 60661 Chicago, IL

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Rue transversale
    Randolph
  • Quartier
    West Loop
  • Heures d'ouverture
    ven, sam 17:00–22:00 Souper lun–jeu 17:00–21:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Américaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Metered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
  • Public transit
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Vin
  • Numéro de téléphone
    (312) 441-1920
  • Installations pour l'événement privé
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.
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