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Sepia, Chicago, IL
Perle rare

Sepia

50 $ et plus
Américaine contemporaine
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Innovant
  • Parfait pour déguster de bons vins
Fusionnant sans faille le raffinement et l’authenticité, le vintage et le contemporain, Sépia apporte la sensation d'un classique instantané. L'espace élégant est chaleureux et accueillant, confortable et animé. L'attention portée au détail est valable pour tous les coins de l’établissement- tant dans la salle que sur les plats - du carrelage personnalisé Art Nouveau à la menuiserie artisanale et à la vaisselle vintage. L'élégance facile de la salle sert de toile de fond idéale pour la cuisine américaine inventive. Le menu saisonnier du chef Andrew Zimmerman met en valeur la pureté et la qualité des ingrédients, Sépia célèbre la tradition - avec une touche moderne.

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2 personnes

19:00


Réservé 34 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Pourquoi nous l'aimons

Chef de cuisine : Andrew Zimmerman

  • Icône Primé

    MICHELIN 1 Star

    2022

Le menu dégustation américain de saison élaboré par le chef Andrew Zimmerman est si délicieux que cet établissement prisé du West Loop a conservé son étoile Michelin depuis qu'il l'a obtenue pour la première fois en 2011. Vous aurez le choix entre plusieurs options pour votre dîner à quatre plats, parmi lesquels des gnudi croustillants à la ricotta, de la lotte grillée aux palourdes ou encore une pavlova aux pois de senteur agrémentée d'un sorbet au citron Meyer. Pensez à accorder votre repas avec un des vins proposés, car le restaurant a reçu le prix d'excellence en 2022 du Wine Spectator, dans la catégorie « Best of ». Cette adresse est d'autant plus spéciale qu'elle occupe une ancienne imprimerie datant de 1890, aux sols de style Art nouveau et aux murs en briques apparentes.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Américaine
  • Heures d'ouverture
    ven, sam 17:00–22:00 Souper lun–jeu 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (312) 441-1920
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Installations pour l'événement privé
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.
  • Contact pour l'événement privé
    Kali Moskalik: (312) 441-1920
  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Quartier
    West Loop
  • Rue transversale
    Randolph
  • Infos de stationnement
    Metered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
  • Métro ou Station
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Vin

Avis de 5 248 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,6Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Chicago / Illinois

    Américaine contemporaine

  • Chicago

    Américaine contemporaine

5 248 avis
  1. Isaac

    Dallas

    5 avis

    VIP
    5.0

    5 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Fantastic food for the value, and excellent service.

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  2. Utilisateur d'OpenTable

    Indiana

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My wife and I celebrated our anniversary here. The whole experience was exceptional. Upon seating, they presented personalized menus for us and immediately began the relationship building process. Our server asked referenced where we lived as we traveled from out of state to join them. I was blown away with the care and attention to detail just in the first few minutes. The food was incredible. their 4 course tasting menu was portioned perfectly. King Crab Etouffe was absolutely Devine. I followed that up with the Trout, which was beautifully seared and topped with caviar and amazing dill sauce. Next, I had the Rohan Duck witch completely changed my perception of how flavors and food can develop over the course to the bite. They presented the Gnoudi as a surprise, and it was absolutely Devine. I finished dinner with the dark chocolate w/ pretzel puff and ice cream. This was absolutely incredible. My wife and I chose to do the wine paring with dinner. Each wine was presented with the highest amount of professionalism, and the server was incredibly knowledgeable. Obviously, the pairings we selected with the same amount of care that chef put into the food. The whole experience was a 15 out of 10. Can not wait to come back!!!

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  3. Tom

    Chicago

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    We took our two adult children and daughter in law for dinner and had a wonderful experience. The service was top notch and they paced the multi course meal perfectly. We added on the caviar starter and the extra cheese course and were glad we did. Everyone enjoyed 90% of their courses. Well done Sepia.

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  4. Rohan

    New York

    15 avis

    5.0

    15 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was amazing . I would go back again the next time I’m in town.

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  5. Cybil

    Houston

    2 avis

    2.0

    2 avis

    Y est allé·e le 30 août 2024

    1. Global 2
    2. Plats 5
    3. Service 1
    4. Atmosphère 4
    The food was amazing. Great ambiance and good drinks. However, we were extremely disappointed by the service. Our table wasn’t ready so they sat us at the lounge. We sat around for 15 mins before someone even came over to get our drink order. No one refilled our water glasses, the table wasn’t wiped down in between courses, we sat around with empty cocktail glasses for two courses before someone came over and asked us for a drink order. We weren’t even asked if we wanted to have coffee or tea after our meal. I’ve had better service at steakhouses and expected better from a Michelin star restaurant.

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  6. Genesis

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 29 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was hands down the best meal we have ever had in our entire lives. Everything melted in our mouths and the wine pairings were perfect. This is an experience we will never forget and hope to do again!

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  7. Utilisateur d'OpenTable

    Chicago

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 29 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food and service was amazing. I felt a little rushed in the beginning with the first and second course but then it thankfully slowed down. Would definitely come back!

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  8. Tatiane

    Chicago

    6 avis

    VIP
    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 28 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had a great dinner! We chose the cheese plate add-on, and it was one of the best of the night! I chose the beef tartare and oh my… the short-rib was so good! And the dessert was so light and delicious!

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  9. Michael

    Chicago

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 27 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    This restaurant is spectacular. I would go as far to say that it is one of there best values in the city. While the tasting/prix fixe is only 4 courses, (5 if you include the optional course, and 6 if you include the amuse bouche) it is more than enough and exceptional on every level. For the price it is one of the best valued dining experiences available. This place is a classic and has been around a while for a reason. If I were to make any criticism, it would be with my final halibut course. I feel that it was murdered. Seemingly overcooked via having been assembled ahead of time and whatever the final reheat/preparation was. For me I order halibut because it is a white fish that maintains its moisture/oil and luxury. In this preparation it was bone dry and well beyond well. The dish was absolutely spot on from a flavor perspective. Every bite of every dish is. I just feel there was a small execution issue here. Do not overlook this place because it is not the new kid on the block. Its an institution for a reason headed by an OG Chicago icon. Dont sleep on Sepia.

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  10. Utilisateur d'OpenTable

    Philadelphie

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 26 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Everything we ate was delicious. Wonderful service and the wine pairing was great too!

    1 personne a trouvé cet avis utile

FAQ

Sepia propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (312) 441-1920.

Le restaurant Sepia est noté 4,8 étoiles par 5248 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 34 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Sepia

123 North Jefferson St, 60661 Chicago, IL

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Rue transversale
    Randolph
  • Quartier
    West Loop
  • Heures d'ouverture
    ven, sam 17:00–22:00 Souper lun–jeu 17:00–21:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Américaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Infos de stationnement
    Metered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
  • Métro ou Station
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Vin
  • Numéro de téléphone
    (312) 441-1920
  • Installations pour l'événement privé
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.
  • Contact pour l'événement privé
    Kali Moskalik: (312) 441-1920
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