Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois
  4. Chicago
  5. West Loop
Sepia, Chicago, IL
Perle rare

Sepia

50 $ et plus
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 51 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour déguster de bons vins
  • Chic
Fusionnant sans faille le raffinement et l’authenticité, le vintage et le contemporain, Sépia apporte la sensation d'un classique instantané. L'espace élégant est chaleureux et accueillant, confortable et animé. L'attention portée au détail est valable pour tous les coins de l’établissement- tant dans la salle que sur les plats - du carrelage personnalisé Art Nouveau à la menuiserie artisanale et à la vaisselle vintage. L'élégance facile de la salle sert de toile de fond idéale pour la cuisine américaine inventive. Le menu saisonnier du chef Andrew Zimmerman met en valeur la pureté et la qualité des ingrédients, Sépia célèbre la tradition - avec une touche moderne.

Commande en livraison ou à emporter

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Andrew Zimmerman

  • Icône Primé

    MICHELIN 1 Star

    2022

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Le menu dégustation américain de saison élaboré par le chef Andrew Zimmerman est si délicieux que cet établissement prisé du West Loop a conservé son étoile Michelin depuis qu'il l'a obtenue pour la première fois en 2011. Vous aurez le choix entre plusieurs options pour votre dîner à quatre plats, parmi lesquels des gnudi croustillants à la ricotta, de la lotte grillée aux palourdes ou encore une pavlova aux pois de senteur agrémentée d'un sorbet au citron Meyer. Pensez à accorder votre repas avec un des vins proposés, car le restaurant a reçu le prix d'excellence en 2022 du Wine Spectator, dans la catégorie « Best of ». Cette adresse est d'autant plus spéciale qu'elle occupe une ancienne imprimerie datant de 1890, aux sols de style Art nouveau et aux murs en briques apparentes.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Américaine
  • Heures d'ouverture
    ven., sam. 17:00–22:00 Dîner lun.–jeu. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (312) 441-1920
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Installations pour l'événement privé
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.
  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Quartier
    West Loop
  • Rue transversale
    Randolph
  • Parking details
    Metered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
  • Public transit
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Vin

Expériences

  • New Year's Eve 2024

    125,00 $US par personne

    Seulement 31 déc. 2024
    Ring in 2025 at Sepia with a special tasting menu designed by Executive Chef Andrew Zimmerman and Chef de Cuisine Kyle Cottle. For those with after-dinner plans, choose our abbreviated menu, available from 5:00 PM to 7:00 PM. For those looking for a more opulent experience, join us from 8:00 PM to 10:00 PM to enjoy extra courses and a champagne toast. Round out your experience with optional wine pairings, carefully selected by Wine Director Jake Bennie. First Seating: $125 per person Second Seating: $175 per person Menu details to follow!
  • New Year's Eve 2024

    175,00 $US par personne

    Seulement 31 déc. 2024
    Ring in 2025 at Sepia with a special tasting menu designed by Executive Chef Andrew Zimmerman and Chef de Cuisine Kyle Cottle. For those with after-dinner plans, choose our abbreviated menu, available from 5:00 PM to 7:00 PM. For those looking for a more opulent experience, join us from 8:00 PM to 10:00 PM to enjoy extra courses and a champagne toast. Round out your experience with optional wine pairings, carefully selected by Wine Director Jake Bennie. First Seating: $125 per person Second Seating: $175 per person Menu details to follow!

Avis de 5 353 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,6Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Chicago / Illinois

    Américaine contemporaine

  • Chicago

    Américaine contemporaine

5 353 avis
  1. Louis

    Chicago

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Food was just outstanding and our waitress (Tangy) was absolutely outstanding! My wife and I visit many Michelin Star restaurants. Sepia ranks up there with the best of them!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Jen

    Virginie

    7 avis

    VIP
    2.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Unfortunately, the whole experience was underwhelming, mostly because a couple of the entrée courses were just not very good and for the price you pay, you really are hoping for it to be extra extraordinary. The smoked trout was quite fishy, I like roe but it did not pair well with the short rib at all and ruined the dish for a couple of us at the table and our dessert had such an overpowering flavor of butterscotch that it was practically in edible. Our server was really wonderful at the beginning, and we never, really even complained about the food, but towards the end of our meal, she just seemed to be annoyed with us and completely changed her attitude, which left us really feeling that we chose the wrong restaurant for our big night out in Chicago. Like I said before, sadly our visit was very underwhelming and I can’t say I’d recommend Sepia to others.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Yves

    Montréal

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing dinner to celebrate the birthday of a friend, we were four guests. We got in, someone greets us with warmth hospitality, they offered to check our coats, then we get to our table and Sepia had printed a menu with a special Happy Birthday printed on it! Alex, the server, was so professional, hospitable and authentic: we felt like he was one of the owners! We ordered cocktails that were amazing, even the simple classic Gin and Tonic! The menu was a four courses with 4 or 5 choices per courses. We added an extra course by adding Caviar… OMG totally the best decision we could take! Every meals that followed, and I mean it, were a Heavenly delicacy. It was the first time for everyone of us going to a Michelin restaurant and we understood why it has such a rating… Worth to mention, we had gluten and soy allergy and all the guests were treated with such professionalism, it was very reassuring. The quality of every aliments was outstanding: all guests were feeling absolutely great after the dinner and the next day… definitely a blast and a must to go to once visiting Chicago. Thank you Sepia for offering such a wonderful experience!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Kassandra

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The most enjoyable food I have ever had and the greatest server ever!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Fredrick

    Chicago

    10 avis

    VIP
    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Sepia never disappoints. The bar features creative, well balanced and delicious cocktails. We had the 4 course and each of the choices were bright and flavorful. The king crab etouffee was a great dish, I really loved all of what I ordered. Service was excellent, very attentive and knowledgeable.

    Cet avis est-il utile ?

  6. David

    Cleveland

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Outstanding dining experience. Celebrated a birthday and they had very nice attention to detail. Hostesses knew ahead of time, menus had “happy birthday” additional birthday plates etc. The whiskey flight was a great introduction to nice whiskey and the bartender was very knowledgeable. The wait staff was warm, responsive, and anticipatory which allowed us to fully immerse ourselves in the dining experience. Each course was exceptional. The dishes were flavorful, committed to a theme, complex but not unnecessarily so. I particularly enjoyed the king crab étouffée. Highly recommend this dining experience to anyone in the Chicago area!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Lesley

    Louisiane

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    From beginning to end my first experience at a Michelin star restaurant was wonderful! Each course was outstanding. My favorite was the Leek and Popcorn Veloute and the white sesame mont blac. Service was also thoughtful and elevated.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Steve

    Wisconsin

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food was stellar. Service was exceptional! The space is beautiful.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Ella

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 2 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    This place was amazing!! Great food, great vibes, great wine. Definitely recommend :)

    Cet avis est-il utile ?

  10. Kristen

    Austin

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 1 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wow, just WOW. I will be dreaming of this four course meal forever now. It was my first chef tasting menu and it did not disappoint! Each dish was carefully crafted and curated. I LOVED IT!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Sepia propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (312) 441-1920.

Le restaurant Sepia est noté 4,8 étoiles par 5353 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 51 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Sepia

123 North Jefferson St, 60661 Chicago, IL

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Rue transversale
    Randolph
  • Quartier
    West Loop
  • Heures d'ouverture
    ven., sam. 17:00–22:00 Dîner lun.–jeu. 17:00–21:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Américaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Metered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
  • Public transit
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Vin
  • Numéro de téléphone
    (312) 441-1920
  • Installations pour l'événement privé
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable