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Sepia, Chicago, IL
Perle rare

Sepia

50 $ et plus
Américaine contemporaine
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Innovant
  • Parfait pour déguster de bons vins
Fusionnant sans faille le raffinement et l’authenticité, le vintage et le contemporain, Sépia apporte la sensation d'un classique instantané. L'espace élégant est chaleureux et accueillant, confortable et animé. L'attention portée au détail est valable pour tous les coins de l’établissement- tant dans la salle que sur les plats - du carrelage personnalisé Art Nouveau à la menuiserie artisanale et à la vaisselle vintage. L'élégance facile de la salle sert de toile de fond idéale pour la cuisine américaine inventive. Le menu saisonnier du chef Andrew Zimmerman met en valeur la pureté et la qualité des ingrédients, Sépia célèbre la tradition - avec une touche moderne.

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2 personnes

23:30


Réservé 28 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Andrew Zimmerman

  • Icône Primé

    MICHELIN 1 Star

    2022

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Le menu dégustation américain de saison élaboré par le chef Andrew Zimmerman est si délicieux que cet établissement prisé du West Loop a conservé son étoile Michelin depuis qu'il l'a obtenue pour la première fois en 2011. Vous aurez le choix entre plusieurs options pour votre dîner à quatre plats, parmi lesquels des gnudi croustillants à la ricotta, de la lotte grillée aux palourdes ou encore une pavlova aux pois de senteur agrémentée d'un sorbet au citron Meyer. Pensez à accorder votre repas avec un des vins proposés, car le restaurant a reçu le prix d'excellence en 2022 du Wine Spectator, dans la catégorie « Best of ». Cette adresse est d'autant plus spéciale qu'elle occupe une ancienne imprimerie datant de 1890, aux sols de style Art nouveau et aux murs en briques apparentes.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Américaine
  • Heures d'ouverture
    ven, sam 17:00–22:00 Souper lun–jeu 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (312) 441-1920
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Installations pour l'événement privé
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.
  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Quartier
    West Loop
  • Rue transversale
    Randolph
  • Infos de stationnement
    Metered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
  • Métro ou Station
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Vin

Expériences

  • New Year's Eve 2024

    125,00 $US par personne

    Seulement 31 déc. 2024
    Ring in 2025 at Sepia with a special tasting menu designed by Executive Chef Andrew Zimmerman and Chef de Cuisine Kyle Cottle. For those with after-dinner plans, choose our abbreviated menu, available from 5:00 PM to 7:00 PM. For those looking for a more opulent experience, join us from 8:00 PM to 10:00 PM to enjoy extra courses and a champagne toast. Round out your experience with optional wine pairings, carefully selected by Wine Director Jake Bennie. First Seating: $125 per person Second Seating: $175 per person Menu details to follow!
  • New Year's Eve 2024

    175,00 $US par personne

    Seulement 31 déc. 2024
    Ring in 2024 at Sepia with a special tasting menu designed by Executive Chef Andrew Zimmerman and Chef de Cuisine Kyle Cottle. For those with after-dinner plans, choose our abbreviated menu, available from 5:00 PM to 7:00 PM. For those looking for a more opulent experience, join us from 8:00 PM to 10:00 PM to enjoy extra courses and a champagne toast. Round out your experience with optional wine pairings, carefully selected by Wine Director Jake Bennie. First Seating: $125 per person Second Seating: $175 per person Menu details to follow!

Avis de 5 272 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 4,8Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,6Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Chicago / Illinois

    Américaine contemporaine

  • Chicago

    Américaine contemporaine

5 272 avis
  1. Matt

    Phoenix

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 2
    2. Plats 5
    3. Service 1
    4. Atmosphère 2
    Food is great, but the service doesn’t feel like a Michelin star… took quite a bit to be greeted in the lounge for drinks before dinner. Our server then messed up the entree order… I ordered short rib and was given the duck breast, which was gamy and borderline cold…. this bit took away from the experience as a whole and was hard to bounce back for the 4th course. *Sepia did comp our drinks… but I wouldn’t seek them out for a special occasion dinner again.

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  2. brian

    Vancouver

    32 avis

    VIP
    5.0

    32 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We sat at the bar and had an amazing meal talking to Keith our bartender for the evening. The 4 course pairing menu was fabulous. We added the caviar as another appetizer and it was so delicious. We also did the wine pairing and the pairing was spot on with the food. We were celebrating my wife’s birthday and this was the perfect way.

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  3. Glenn

    New York

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    For a gourmet 4 course meal at $110 in Chicago you can't compare. Every dish was flavorful and included ingredients that created a dining experience. Every dish cooked to perfection. Highly recommend the crab etoufe.

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  4. Caitlyn

    Colombus

    23 avis

    VIP
    5.0

    23 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent first experience dining at Sepia. Felt like the cost for the courses and variety provided was a relatively good value to try this restaurant. We enjoyed this to celebrate a birthday and the team was fantastic at helping us make the night special. Service was attentive and great at making recommendations. This was a lovely and delicious dinner. We left full and very happy with our choice to spend our evening here.

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  5. Jeremy

    Dallas

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent service, great ambience, and great food. Strongly recommend for a special occasion.

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  6. KathyT

    Chicago

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Staff made sure to make the service very personal. Very nice

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  7. Anthony

    San Diego

    13 avis

    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What an amazing experience. Walking in, the staff greeted us by name. We enjoyed a beautiful cocktail before dinner at the bar while waiting for our table. After a short wait, we were seated and our amazing server spent extra time explaining the menu options, answering any questions and helping us decide on what to order. Once that was all done and decisions made, the rest of the evening was a well orchestrated culinary adventure that must be experienced.

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  8. Kristen

    Chicago

    14 avis

    VIP
    5.0

    14 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was a delicious, fun, and relaxed experience from start to finish. We were celebrating my spouse's birthday, and I wanted to surprise him with Sepia's exceptional tasting menu and service. We both ordered the king crab, the gnudi, and opted for the cheese course, which was outstanding like the rest of the meal. I had the halibut, which was perfectly cooked and seasoned, while my husband opted for the duck; it was well-prepared and fresh, but he did not care for it or the foie gras. An acquired taste, perhaps? The service was attentive and fun. Our server was charming and enhanced our experience. They also added personal touches just for the birthday celebration. It was an enjoyable experience from start to finish. Thank you for helping make my husband's birthday special!

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  9. Utilisateur d'OpenTable

    Chicago

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 21 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Every bite was perfection. Service was excellent. Beautifully decorated.

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  10. Grace

    Chicago

    29 avis

    5.0

    29 avis

    Y est allé·e le 21 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Given that it has a Michelin star, you can definitely count on the food being amazing. And the service was also excellent. The only thing I didn't like was that I wish they were a bit stricter on the dress code. We were there to celebrate a special occasion. Yet, there were people there in jeans and tennis shoes which I feel is inappropriate for this type of restaurant.

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FAQ

Sepia propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (312) 441-1920.

Le restaurant Sepia est noté 4,8 étoiles par 5272 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

23:30


Réservé 28 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Sepia

123 North Jefferson St, 60661 Chicago, IL

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Rue transversale
    Randolph
  • Quartier
    West Loop
  • Heures d'ouverture
    ven, sam 17:00–22:00 Souper lun–jeu 17:00–21:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Américaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Infos de stationnement
    Metered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
  • Métro ou Station
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Vin
  • Numéro de téléphone
    (312) 441-1920
  • Installations pour l'événement privé
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.
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