Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Detroit / Est du Michigan
  4. Detroit
  5. Detroit
Selden Standard, Detroit, MI
Perle rare

Selden Standard

50 $ et plus
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 64 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Innovant
  • Tendance

Pourquoi ce sont des Perles rares

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Les habitué·e·s ne cessent de revenir au Selden Standard pour déguster des petits plats et des cocktails artisanaux dans cet espace industriel branché qu'USA Today a désigné comme l'un des meilleurs restaurants de 2024. Les produits locaux et de saison se retrouvent dans des plats comme le poulpe grillé au four à bois ou les pâtes fraîches de saison comme les agnolotti au maïs sucré. Assistez au spectacle en prenant place au comptoir du chef ou installez-vous dans le patio de derrière orné de fresques florales.


À propos du personnel

Philosophie

Nothing brings us more joy than a great meal with friends. Sharing that experience is at the heart of why we opened Selden Standard. Our concept and our dining room are rustic and casual -- come as you are -- but with an ever-present eye for quality, creativity, and fun.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Dîner Tous les jours 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (313) 438-5055
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Installations pour l'événement privé
    Selden Standard can host a variety of events for 10 to 30 people. Facilities include a large semi-private table in the main dining room, an outdoor patio, and a private dining room with A/V gear. Our events manager will be happy to work with you on a custom menu from our seasonal offerings; please visit our website for more information.
  • Description
    Selden Standard’s fare features flavors born in local farms, captured at the peak of the season, prepared in their wood-fired oven, and served small plates-style in shareable portions. Complementing the menu are wines from small producers, distinctive brews, and cocktails to suit the seasons. Selden is rustic and casual, but with an ever-present eye for quality, creativity, and fun. Chef Andy Hollyday is a 2023 James Beard finalist and four-time semi-finalist. Selden Standard was named a semi-finalist for Outstanding Restaurant by the James Beard Foundation (2024), and has been named Restaurant of the Year by both the Detroit Free Press (2015) and Hour Detroit (2016).
  • Quartier
    Detroit
  • Rue transversale
    Selden St. and 2nd Ave.
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Végane, Vin

Avis de 142 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 4,8Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Detroit / Est du Michigan

    Meilleure cuisine

  • Detroit / Est du Michigan

    Innovant

  • Detroit / Est du Michigan

    Sain

  • Detroit / Est du Michigan

    Américaine contemporaine

  • Detroit

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Detroit

    Meilleure cuisine

  • Detroit

    Innovant

  • Detroit

    Sain

  • Detroit

    Américaine contemporaine

142 avis
  1. Michael

    Chicago

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Another great meal at Selden. Everything is top notch. Pork rib was loco. Same with the duck breast and the octopus.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Stephanie

    Detroit

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Been coming here for years, don’t live here anymore but anytime I’m back visiting, this is top of my list to visit. Always exceeds expectations. Love the chefs counter. Agnolotti is always a must. Whatever the seasonal offering is.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Mike

    Louisiane

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Drinks were good, and relatively unique. 7/10 Sides were small, but good. 7/10 Short rib was fatty and very small for the price. 5/10 Blackened Walleye was good. Cooked well and just the right texture. Taste was there, but there was an abundance of the menu listed “chow chow” which seemed to be pickled veggies. 8/10 Salmon was soft and a weird texture. Taste did not make up for it and was not deboned properly. 3/10 Market farm raised beef was good. Cooked to order and dressed interestingly with green olives, had a great taste and the cut of beef was satisfactory. 8/10 Atmosphere was great. Service was great. Expectations were higher than the resulting amount and quality of food received.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Mary

    Detroit

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had a wonderful dinner at Selden Standard. Ahsley our waitress was very attentive as were the servers who brought out each dish. Explaining what each one was and confirming that there was none of the allergy items I had mention. The food was delicious and I loved the small plates so that we could try everything. Will definitley be back.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Kelley

    Philadelphie

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had a wonderful dinner tonight Everything was delicious!

    Cet avis est-il utile ?

  6. Anthony

    Detroit

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food was fantastic! Place lived up to its reputation.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Lisa

    VIP

    Detroit

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Can’t wait to return! Pork special was exceptional!

    Cet avis est-il utile ?

  8. Bradley

    Chicago

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food and service were excellent! Wait staff was good as well.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Anna

    Detroit

    5 avis

    4.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Food was excellent! I think our server forgot about us for a little, but still good service. I love Seldan Standard so much and will be back.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Rino

    VIP

    Detroit

    13 avis

    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Food was great, we had the beef tartare, halloumi, chittara and the duck. The chittara or pasta was oaky, but everything else was great.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Selden Standard est noté 4,8 étoiles par 142 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 64 fois aujourd'hui
Google Map pour Selden Standard

3921 2nd Ave, 48201-1713 Detroit, MI

Salles

Informations supplémentaires

  • Description
    Selden Standard’s fare features flavors born in local farms, captured at the peak of the season, prepared in their wood-fired oven, and served small plates-style in shareable portions. Complementing the menu are wines from small producers, distinctive brews, and cocktails to suit the seasons. Selden is rustic and casual, but with an ever-present eye for quality, creativity, and fun. Chef Andy Hollyday is a 2023 James Beard finalist and four-time semi-finalist. Selden Standard was named a semi-finalist for Outstanding Restaurant by the James Beard Foundation (2024), and has been named Restaurant of the Year by both the Detroit Free Press (2015) and Hour Detroit (2016).
  • Rue transversale
    Selden St. and 2nd Ave.
  • Quartier
    Detroit
  • Heures d'ouverture
    Dîner Tous les jours 17:00–22:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Américaine
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (313) 438-5055
  • Installations pour l'événement privé
    Selden Standard can host a variety of events for 10 to 30 people. Facilities include a large semi-private table in the main dining room, an outdoor patio, and a private dining room with A/V gear. Our events manager will be happy to work with you on a custom menu from our seasonal offerings; please visit our website for more information.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable