Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco
  4. San Francisco
  5. SOMA
Saison, San Francisco, CA
Perle rare

Saison

50 $ et plus
Américaine

Effectuer une réservation

2+ personnes
19:00
Réservé 7 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour déguster de bons vins
  • Chic
Saison is a two Michelin-starred, open wood fire restaurant under the leadership of Executive Chef Richard Lee, emphasizing the bounty of California’s evolving terroir and its incredible farmers, ranchers, and fishermen and women. Saison is driven by Lee’s dedication to purity and innovation, paired with a Grand Award-winning wine list in a dynamic space where guest and team celebrate an intimate, culture-shifting experience. Chef Lee builds upon Saison’s formidable foundation as the original fine dining establishment in the U.S. to use open hearth cooking, crafting nuanced flavors with intention that are inspired by the culinary diversity of Northern California.

Saison has one of the country’s largest and most remarkable selections of Old and New World wine, with a special emphasis on Burgundy, originally established by Saison Hospitality co-founder and Saison Winery winemaker Mark Bright and now curated by Beverage Director and Assistant General Manager Molly Greene.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Richard Lee

  • Icône Primé

    MICHELIN 2 Stars

    2024

  • Icône Primé

    MICHELIN 2 Stars

    2023

  • Icône Primé

    World's 50 Best #98

    2023

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : À Saison, le chef Richard Lee propose l'un des meilleurs menus dégustation de la ville en fonction de la saison, en associant une cuisine influencée par ses origines chinoises à des produits locaux de première qualité. Dans un espace rustique et chic, orné de hauts plafonds en chêne et d'une cheminée à foyer ouvert, Richard Lee concocte des plats innovants, tels que le canard Sonoma maturé à sec accompagné d'une sauce aux feuilles de cerisier salées, qui ont valu à l'établissement deux étoiles Michelin, une entrée dans le classement des 50 meilleurs restaurants du monde et un Wine Spectator Grand Award pour ses accords mets-vins exceptionnels.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Cuisine élégante
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine, Fruits de mer, Californienne
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (415) 828-7990
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Installations pour l'événement privé
    Saison offers fully curated events both on and offsite for any size or occasion. If you can dream it, our team can make it a reality. Please contact our events team to arrange a tour and discuss the unique ways we can create a memorable event.
  • Primé
    1. MICHELIN 2 Stars 2024
    2. MICHELIN 2 Stars 2023
    3. World's 50 Best #98 2023
  • Quartier
    SOMA
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Vin

Expériences

  • Tasting Menu By Our Kitchen

    328,00 $US - 526,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    A seasonal tasting menu in our dining room with a kitchen view starting at $328 per person not inclusive of beverages, 20% service, sales tax, and the San Francisco mandate. • FOR ALLERGIES & DIETARY RESTRICTIONS: Due to the nature of our methodologies and ingredients, we are unable to provide tasting menus nor accommodate diets that are vegan, allium-free, or entirely free of gluten, dairy, soy, finned fish, or mushroom. To further discuss your allergies or dietary restrictions, please contact info@saisonsf.com. • We hold a credit card on file. No-shows or cancellations will be charged the full experience price via OpenTable. If you cancel, you’ll still be charged but have 30 days to rebook. No-shows are charged with no rebooking option.
    Tasting Menu By Our Kitchen photo
  • Tasting Menu In Our Barside Salon

    328,00 $US - 526,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    A seasonal tasting menu served at intimate booths in our barside salon starting at $328 per person not inclusive of beverages, 20% service, sales tax, and the San Francisco mandate. • ALLERGIES & DIETARY RESTRICTIONS: Due to our methods and ingredients, we cannot provide tasting menus or accommodate vegan, allium-free, or completely gluten, dairy, soy, finned fish, or mushroom-free diets. For questions, contact info@saisonsf.com. • We hold a credit card on file. No-shows or cancellations will be charged the full experience price via OpenTable. If you cancel, you’ll still be charged but have 30 days to rebook. No-shows are charged with no rebooking option.
    Tasting Menu In Our Barside Salon photo
  • Abridged Menu In Our Barside Salon

    218,00 $US - 376,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    A shortened tasting menu served at intimate booths in our barside salon. The price of the menu begins at $218 per person not inclusive of beverages, 20% service, sales tax, and the San Francisco mandate. • ALLERGIES & DIETARY RESTRICTIONS: Due to our methods and ingredients, we cannot provide tasting menus or accommodate vegan, allium-free, or completely gluten, dairy, soy, finned fish, or mushroom-free diets. For questions, contact info@saisonsf.com. • We hold a credit card on file. No-shows or cancellations will be charged the full experience price via OpenTable. If you cancel, you’ll still be charged but have 30 days to rebook. No-shows are charged with no rebooking option.
    Abridged Menu In Our Barside Salon photo

Avis des clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 5Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

5 avis
  1. Mona

    Phoenix

    102 avis

    VIP
    5.0

    102 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Beautiful, creative, innovative, and most importantly delicious food. Outstanding service. And a modern yet cozy venue. An amazing experience.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Utilisateur d'OpenTable

    Comté d’Orange

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 13 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Best meal of my life. Each dish was creative. A few of them were mind blowing. You can taste the chefs love for food through every bite.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  3. Jasper

    Baie de San Fra

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 9 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We celebrated a birthday dinner at Saison, and it was exceptional from start to finish. From being greeted by name at the door to the attentive service that followed, the attention to detail was impeccable. Our table was situated near the kitchen, giving us a front-row view of the chefs at work. Watching how each dish was prepared added to the great experience. The highlight of the evening was, without a doubt, the uni toast. We wished we could have had seconds (or thirds!). To wrap up the night, we were treated to a kitchen tour, giving us a closer look at the culinary magic behind our unforgettable meal. Saison delivered an incredible experience. Highly recommended for any special occasion or if you simply want an extraordinary night out.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  4. Deena

    Baie de San Fra

    42 avis

    VIP
    5.0

    42 avis

    Y est allé·e le 8 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great experience. Food and wine were amazing and staff was on-point.

    Cet avis est-il utile ?

  5. JC

    Baie de San Fra

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 7 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great dining experience and exceeded all expectations.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Saison est noté 4,9 étoiles par 5 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2+ personnes
19:00
Réservé 7 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Saison

178 Townsend St, 94107-1919 San Francisco, CA

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 2 Stars 2024
    2. MICHELIN 2 Stars 2023
    3. World's 50 Best #98 2023
  • Quartier
    SOMA
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17:00–21:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine, Fruits de mer, Californienne
  • Atmosphère
    Cuisine élégante
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Vin
  • Numéro de téléphone
    (415) 828-7990
  • Installations pour l'événement privé
    Saison offers fully curated events both on and offsite for any size or occasion. If you can dream it, our team can make it a reality. Please contact our events team to arrange a tour and discuss the unique ways we can create a memorable event.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable