SAGARDI BASQUE COUNTRY CHEFS
- Parfait pour déguster de bons vins
- Idéal pour les groupes
- Charmant
Privatisation de salle
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Informations supplémentaires
- AtmosphèreÉlégant mais décontracté
- Prix41 £ et plus
- Cuisine(s)Grillade, Basque, Espagnole
- Heures d'ouverturelun.–jeu. 12:00–21:30 ven., sam. 12:00–22:00 dim. 12:00–20:30
- Numéro de téléphone020 3802 0478
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Diners Club, JCB, Mastercard, Visa
- Code vestimentaireTenue de VIlle
- Chef de cuisineIñaki Lz. de Viñaspre
- Service traiteurChef Iñaki López de Viñaspre has carefully crafted a selection of Basque-inspired menus especially designed for private and group dining. These include the very best seasonal ingredients with a focus on our true star; the “txuleton”.
- Installations pour l'événement privéLocated basement level, Sagardi's private room is the perfect setting for all types of group dinners, cocktail parties and events. Completely sound proof, equipped with a LCD projector & screen, and flexible to accommodate specific requirements and capacities with moveable partitions.
- Contact pour l'événement privéSagardi Basque Country Chefs : 07841 017155
- QuartierShoreditch
- Rue transversaleShoreditch, East London
- Infos de stationnementStationnement municipal
- Métro ou Station4 minutes’ walk from Shoreditch High Street Station, 6 minutes’ walk from Old Street Station or 8 minutes’ walk from Liverpool Street Station.
- Renseignements supplémentaires :Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Vin
Expériences
A Basque Kitchen's Pintxo Lunch
29,00 £GB par personne
Plusieurs dates disponiblesPintxos are small plates served at bars and taverns throughout the Basque Country and serve as the backbone of the local cuisine and culture. Chef Iñaki Lopez de Viñaspre has created a tantalising set lunch menu consisting of four authentic pintxos that give homage to the Basque Country. Available in our bar, Monday to Saturday, 12pm-5pm.A Basque Butchers Roast
35,00 £GB par personne
Plusieurs dates disponiblesYou only get one choice, but it’s a good one: Dry-aged boneless "Txuleton" beef, served with beef dripping roast potatoes, a selection of seasonal vegetables from our Basque Country gardens, homemade Yorkshire puddings and signature gravy. Served from midday until we run out at £35 per person (two people or more).Off Peak Fridays
52,00 £GB par personne
Plusieurs dates disponiblesA very limited menu every Friday for the next few weeks! You'll be greeted with a glass of Basque cider and the original Basque appetiser, Pintxo Gilda. A skewer made up of pepper, anchovy and olives. Incredible flavour and very typical from the Basque Country. The menu starts with some Jamon Iberico that we're hand-cutting. The fat completely melts in your mouth, releasing the most intense flavours. Followed by croquetas with pan con tomate, chargrilled baby leeks, and Txistorra, a fresh Basque sausage that we're making with the best raw ingredients; fresh minced pork, garlic, salt, parsley and paprika. Juicy sirloin steak from the parrilla, and a warm Basque cheesecake served with a dollop of homemade blueberry jam.
Avis de 374 clients
Évaluation globale (notes et avis)
Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes
- 4,3Plats
- 4,1Service
- 4,1Atmosphère
- 3,6Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré
- FP
FarzadP
Londres
VIP6 avis
2.06 avis
Y est allé·e le 19 juin 2024
- Global 2
- Plats 3
- Service 3
- Atmosphère 2
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- JH
JimH
Londres
VIP10 avis
2.010 avis
Y est allé·e le 14 juin 2024
- Global 2
- Plats 3
- Service 3
- Atmosphère 3
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- J
John
Londres
VIP4 avis
4.04 avis
Y est allé·e le 1 juin 2024
- Global 4
- Plats 4
- Service 3
- Atmosphère 5
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- FI
FemiI
Londres
VIP1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 10 mai 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- M
Mallard
Londres
7 avis
5.07 avis
Y est allé·e le 20 avril 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 4
- Atmosphère 3
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- NA
NatalieA
Londres
6 avis
3.06 avis
Y est allé·e le 24 mars 2024
- Global 3
- Plats 3
- Service 3
- Atmosphère 3
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- PT
PhilipT
Londres
1 avis
3.01 avis
Y est allé·e le 17 février 2024
- Global 3
- Plats 3
- Service 2
- Atmosphère 4
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- HM
HollyM
Londres
3 avis
3.03 avis
Y est allé·e le 17 février 2024
- Global 3
- Plats 4
- Service 3
- Atmosphère 3
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- OT
OpenTable Diner
Hertfordshire
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 2 février 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- K
Kurt
Londres
2 avis
2.02 avis
Y est allé·e le 14 janvier 2024
- Global 2
- Plats 2
- Service 2
- Atmosphère 2
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FAQ
Le restaurant SAGARDI BASQUE COUNTRY CHEFS est noté 4.2 étoiles par 374 clients OpenTable.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.
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95 Curtain Road, EC2A 3BS London,
Informations supplémentaires
- Rue transversaleShoreditch, East London
- QuartierShoreditch
- Heures d'ouverturelun.–jeu. 12:00–21:30 ven., sam. 12:00–22:00 dim. 12:00–20:30
- Prix41 £ et plus
- Cuisine(s)Grillade, Basque, Espagnole
- AtmosphèreÉlégant mais décontracté
- Code vestimentaireTenue de VIlle
- Infos de stationnementStationnement municipal
- Métro ou Station4 minutes’ walk from Shoreditch High Street Station, 6 minutes’ walk from Old Street Station or 8 minutes’ walk from Liverpool Street Station.
- Moyens de paiementAmerican Express, Diners Club, JCB, Mastercard, Visa
- Chef de cuisineIñaki Lz. de Viñaspre
- Renseignements supplémentaires :Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Vin
- Site internet
- Numéro de téléphone020 3802 0478
- Service traiteurChef Iñaki López de Viñaspre has carefully crafted a selection of Basque-inspired menus especially designed for private and group dining. These include the very best seasonal ingredients with a focus on our true star; the “txuleton”.
- Installations pour l'événement privéLocated basement level, Sagardi's private room is the perfect setting for all types of group dinners, cocktail parties and events. Completely sound proof, equipped with a LCD projector & screen, and flexible to accommodate specific requirements and capacities with moveable partitions.
- Contact pour l'événement privéSagardi Basque Country Chefs : 07841 017155