Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Londres
  4. Est de Londres
  5. Shoreditch
SAGARDI BASQUE COUNTRY CHEFS, London,

SAGARDI BASQUE COUNTRY CHEFS

4.2
4,2
381 avis
41 £ et plus
Grillade

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 3 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Idéal pour les groupes
  • Parfait pour déguster de bons vins
  • Adapté aux occasions spéciales
Sagardi Basque Country Chefs is part of SAGARDI GROUP, a large restaurant group championing Basque Gastronomy since 1996, founded by Chef Iñaki López de Viñaspre.

London is the 30th restaurant to launch and is situated in the centre of one of London's most bustling food and drink hubs, Shoreditch.

Simple, healthful cooking including meat and fish grilled over hot coals, marmitako stews, txistorra sausage, Idiazabal sheep’s cheese, “txipirones” (baby squid) and “roxario” salted cod omelette.

If you take your steak as seriously as the Basques do, relish in the restaurants premium red meat Txuleton (chuleton in Spanish) or Txuleta; enormous rib steaks from fattened, old cows that have lived in complete freedom with a 100% natural diet (min 6 years old).

Boasting an array of crafted beverages, a collection of over 200 wines, exquisite champagne, G&T´s, cocktails, traditional Basque vermouth and cider, trendy “perron” glasses and the famous TXAKOLI.
Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    41 £ et plus
  • Cuisine(s)
    Grillade, Basque, Espagnole
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu. 12:00–21:30 ven., sam. 12:00–22:00 dim. 12:00–20:30
  • Numéro de téléphone
    020 3802 0478
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Iñaki Lz. de Viñaspre
  • Service traiteur
    Chef Iñaki López de Viñaspre has carefully crafted a selection of Basque-inspired menus especially designed for private and group dining. These include the very best seasonal ingredients with a focus on our true star; the “txuleton”.
  • Installations pour l'événement privé
    Located basement level, Sagardi's private room is the perfect setting for all types of group dinners, cocktail parties and events. Completely sound proof, equipped with a LCD projector & screen, and flexible to accommodate specific requirements and capacities with moveable partitions.
  • Contact pour l'événement privé
    Sagardi Basque Country Chefs : 07841 017155
  • Quartier
    Shoreditch
  • Rue transversale
    Shoreditch, East London
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    4 minutes’ walk from Shoreditch High Street Station, 6 minutes’ walk from Old Street Station or 8 minutes’ walk from Liverpool Street Station.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Vin

Expériences

  • A Basque Kitchen's Pintxo Lunch

    29,00 £GB par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Pintxos are small plates served at bars and taverns throughout the Basque Country and serve as the backbone of the local cuisine and culture. Chef Iñaki Lopez de Viñaspre has created a tantalising set lunch menu consisting of four authentic pintxos that give homage to the Basque Country. Available in our bar, Monday to Saturday, 12pm-5pm.
    A Basque Kitchen's Pintxo Lunch photo
  • A Basque Butchers Roast

    35,00 £GB par personne

    Plusieurs dates disponibles
    You only get one choice, but it’s a good one: Dry-aged boneless "Txuleton" beef, served with beef dripping roast potatoes, a selection of seasonal vegetables from our Basque Country gardens, homemade Yorkshire puddings and signature gravy. Served from midday until we run out at £35 per person (two people or more).
    A Basque Butchers Roast photo

Avis de 381 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.2
4,2 d'après les évaluations récentes
  • 4,4Plats
  • 4,1Service
  • 4,1Atmosphère
  • 3,8Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Londres

    Idéal pour les groupes

  • Londres

    Grillade

  • Est de Londres

    Adapté aux repas d'affaires

  • Est de Londres

    Délicieux et bons pour les enfants

  • Est de Londres

    Idéal pour les groupes

  • Est de Londres

    Adapté aux occasions spéciales

  • Est de Londres

    Animé

381 avis
  1. Bill

    VIP

    Londres

    11 avis

    5.0

    11 avis

    Y est allé·e le 17 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The steak was excellent. The wine was perfect. The service was brilliant. A great experience. Will definitely go back.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Carolina

    Londres

    11 avis

    5.0

    11 avis

    Y est allé·e le 15 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing service, food and detail!! Would highly recommend it and definitely visiting again.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Josh

    Londres

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 13 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food was excellent especially starters and steak. One recommendation - on the Sunday roast please include something fresh or pickled. It all was very rich and it could have done with something to cut through. Fantastic experience though and will be back!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Piers

    Londres

    3 avis

    2.0

    3 avis

    Y est allé·e le 11 octobre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    £130 for a 1090g steak of which half was bone. Hugely overpriced and quite disappointing.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Karen

    VIP

    Londres

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 7 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Beautifully cooked steak excellent waiter who assisted with both the steak selection and also the wine. The restaurant was able to accommodate our delayed arrival. Have been before and will come again

    Cet avis est-il utile ?

  6. Takahiro

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 19 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great variety of.Spanish tapas and beautiful stake.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Rishi

    Londres

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 14 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Great place to taste authentic basque steaks and great wine

    Cet avis est-il utile ?

  8. Utilisateur d'OpenTable

    Londres

    7 avis

    4.0

    7 avis

    Y est allé·e le 14 juillet 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    Eight of us had a pleasant lunch here. Mostly good - but not 'wow' Some eye-watering prices (£190 for turbot) and the lambs trotters were inedible. Nice team and a very comprehensive wine list.

    Cet avis est-il utile ?

  9. FarzadP

    VIP

    Londres

    6 avis

    2.0

    6 avis

    Y est allé·e le 19 juin 2024

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 2
    Standard is dropping and you can't do that at such a high pricing point. Steak very overrated now and monkfish which was always the star dish for me was tough on this occasion

    Cet avis est-il utile ?

  10. JimH

    VIP

    Londres

    11 avis

    2.0

    11 avis

    Y est allé·e le 14 juin 2024

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Menu is designed for groups. If you want to choose your own dish, it is somewhat limiting. There is only one steak cut you can choose if ordering for yourself. The same with the fish. When we went, the only charcoal grilled fish dish I was offered was 1.4kg of monkfish, a bit much. Ended up having pan fried cod. What we had was OK, but had hoped to have eaten something else from the grill. Service wasn't great. One waiter went to see if they had any other fish and never returned. Another who took our order was pretty snooty that we questioned the choices of which there were none. A shame. As I say, it's probably a different experience with a big group where you all share.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant SAGARDI BASQUE COUNTRY CHEFS est noté 4,2 étoiles par 381 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 3 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour SAGARDI BASQUE COUNTRY CHEFS

95 Curtain Road, EC2A 3BS London,

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Shoreditch, East London
  • Quartier
    Shoreditch
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu. 12:00–21:30 ven., sam. 12:00–22:00 dim. 12:00–20:30
  • Prix
    41 £ et plus
  • Cuisine(s)
    Grillade, Basque, Espagnole
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    4 minutes’ walk from Shoreditch High Street Station, 6 minutes’ walk from Old Street Station or 8 minutes’ walk from Liverpool Street Station.
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Iñaki Lz. de Viñaspre
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    020 3802 0478
  • Service traiteur
    Chef Iñaki López de Viñaspre has carefully crafted a selection of Basque-inspired menus especially designed for private and group dining. These include the very best seasonal ingredients with a focus on our true star; the “txuleton”.
  • Installations pour l'événement privé
    Located basement level, Sagardi's private room is the perfect setting for all types of group dinners, cocktail parties and events. Completely sound proof, equipped with a LCD projector & screen, and flexible to accommodate specific requirements and capacities with moveable partitions.
  • Contact pour l'événement privé
    Sagardi Basque Country Chefs : 07841 017155
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable