RUBIA: The Perfect Blend of Japanese Seasonal Ingredients and Mexican Cuisine Experience gastronomic fusion of Mexican and Japanese cuisine at RUBIA, located in the heart of Shibuya. Owned by Edo Kobayashi and DJ SARASA, our restaurant has quickly become a favorite among food lovers in Tokyo. With new Head Chef Cesar Ávila Flores, our 7 course Seasonal Tasting Menu, including vegan options, and A La Carte menu feature Mexican-inspired dishes made with the finest seasonal Japanese ingredients. We are the only Mexican restaurant so far that has alcohol pairing with Japanese Sake.
Our mixology lounge on the 2nd floor, TAHONA, serves signature cocktails made with top-shelf tequila and mezcal.
Informations supplémentaires
Atmosphère
Décontracté
Prix
10.001 ¥ et plus
Cuisine(s)
Mexicaine
Heures d'ouverture
mar.–dim. 11:00–15:00
mar.–dim. 18:00–23:00
Il se peut qu'il y ait des exceptions à l'horaire ci-dessus. Assurez-vous d'utiliser l'outil de recherche pour confirmer les disponibilités.
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
5.0
5 d'après toutes les évaluations
5Plats
5Service
5Atmosphère
5Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré
1 avis
LW
LisandraWang
Tokyo
2 avis
5.0
2 avis
Y est allé·e le 25 mai 2024
Global 5
Plats 5
Service 5
Atmosphère 5
The best Mexican restaurant in Tokyo. Good place for dinning with family and friends.
Foreigner-friendly and can dine happily even if you don't speak Japanese.
The chef is experienced and combine the authentic Mexican cuisine with some Japanese inspiration. So it's okay not to eat spicy food but still enjoy Mexican flavour.
Cet avis est-il utile ?
FAQ
Le restaurant RUBIA Fine Mexican Restaurant est noté 5 étoiles par 1 clients OpenTable.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.
mar.–dim. 11:00–15:00
mar.–dim. 18:00–23:00
Il se peut qu'il y ait des exceptions à l'horaire ci-dessus. Assurez-vous d'utiliser l'outil de recherche pour confirmer les disponibilités.