Row 34 - Boston
4.8
2323 avis
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer
Effectuer une réservation
2 personnes
14 nov. 2024
19:00
Des expériences sont disponibles.
- Animé
- Adapté aux occasions spéciales
- Tendance
Informations supplémentaires
- AtmosphèreDécontracté
- PrixDe 31 $ à 50 $
- Cuisine(s)Fruits de mer, Bar à Huîtres
- Heures d'ouverturelun, dim 11:30–22:00 mar–sam 11:30–23:00
- Numéro de téléphone(617) 553-5900
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue décontractée
- Chef de cuisineJeremy Sewall
- Installations pour l'événement privéLocated in historic Fort Point, Row 34 is Boston’s premier seafood destination - lively, fun, and rooted in thoughtful hospitality. Our mission is to create one-of-a-kind experiences for our guests. Whether gathering to celebrate an intimate birthday party, full-scale wedding receptions, or a corporate dinner, we will exceed your expectations.
- QuartierCanal Fort Point
- Rue transversaleBoston Wharf Road
- Parking detailsWe validate 4 hour parking after 5 pm at the Stillings Street Garage for $8. (11 Stillings St.)
- Public transitA 10 minute walk from South Station, and a 5 minute walk from the Silver Line Courthouse stop.
- Renseignements supplémentaires :À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Fin de soirée, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
Expériences
Jacques Pepin Foundation Dinner
350,00 $US par personne
Prépayé
Seulement 20 nov. 2024Join us and Jacques Pepin on Wednesday, November 20th at Row 34 Boston as we take part in the Jacques Pepin Foundation’s 90/90 Dinner Series. Chefs Jeremy Sewall, Michael Schlow, Ken Oringer, David Punch and Ming Tsai are coming together to host a once in a lifetime dinner to celebrate Jacques Pepin’s 90th birthday and help raise money for the Jacques Pepin Foundation. Menu highlights include Steamed Lobster Shumai in Thai coconut broth and Seared Scallops with wild mushrooms and black truffle. Tickets are $350 per person, inclusive of dinner, wine pairings, tax and gratuity. Join us in celebrating 90 years of Jacques Pepin and in supporting The JPF’s mission!
Avis de 2 323 client·e·s
Évaluation globale (notes et avis)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
4.8
- 4,8Plats
- 4,7Service
- 4,6Atmosphère
- 4,3Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré
Apprécié pour
Grand Boston
Fruits de mer
Grand Boston
Les plus réservés
Boston
Fruits de mer
Boston
Les plus réservés
2 323 avis
- OT
Utilisateur d'OpenTable
New York
17 avis
5.017 avis
Y est allé·e le il y a 2 jours
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5