Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
- 4,3Plats
- 4,8Service
- 4,7Atmosphère
- 4Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré
Chef de cuisine : Randy Rucker
D'après les éditeur·rices d'OpenTable : James Beard semifinalist Randy Rucker and his wife-partner Amanda Rucker opened this American gem in 2019 dedicated to spotlighting seasonal ingredients from the region. The intimate dining room feels like an extension of the open kitchen, where a four-course menu changes constantly, from sweet amalia oysters with buttermilk ponzu & trout roe to smoked steelhead trout with maple, celeriac & agretti. The results landed River Twice on the New York Times's list of the best Philadelphia restaurants.
Our goal is to encourage a sincere connection to the Delaware River Valley and mid-Atlantic region through the ingredients we select and the dishes we serve. A close relationship with local purveyors allows us to develop an evolving menu, making every visit a unique experience.
79,00 $US par personne
Prépayé
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
Bruit • Modéré
Jeff
Philadelphie
1 avis
1 avis
Y est allé·e le il y a 2 jours
Cet avis est-il utile ?
Marissa
Philadelphie
1 avis
1 avis
Y est allé·e le il y a 4 jours
Cet avis est-il utile ?
Anna
Philadelphie
1 avis
1 avis
Y est allé·e le il y a 7 jours
Cet avis est-il utile ?
Utilisateur d'OpenTable
Philadelphie
1 avis
1 avis
Y est allé·e le 3 novembre 2024
Cet avis est-il utile ?
George
Philadelphie
2 avis
2 avis
Y est allé·e le 2 novembre 2024
Cet avis est-il utile ?
Le restaurant River Twice est noté 4,4 étoiles par 5 clients OpenTable.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.
1601 E Passyunk Ave, 19148-1121 Philadelphia, PA