Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Denver / Colorado
  4. Denver
  5. Centre-ville / LoDo
Rioja, Denver, CO
Perle rare

Rioja

De 31 $ à 50 $
Méditerranée

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 45 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • La perle du quartier
  • Innovant
La cuisine créative et inspirée des plats méditerranéens du chef Jennifer Jasinski est influencée par les ingrédients locaux de saison. Rioja offre est une nourriture simple et saine qui met l'emphase sur les saveurs et les textures. La carte des vins propose une sélection de cépages intéressants pour accompagner vos plats.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Jennifer Jasinski

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Jennifer Jasinski qui dirige le Rioja est une pionnière : elle a été la première cheffe de Denver à remporter le James Beard Award du « Best Chef Southwest » en 2013, ainsi que de nombreuses autres récompenses. Ce restaurant de Larimer Square a récemment fêté ses vingt ans d'existence, et sa cuisine ouverte continue de proposer des plats méditerranéens traditionnels comme des pâtes fraîches faites à la main ou du poulpe grillé et fumé.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Méditerranée, Fusion/Éclectique
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam, dim 10:00–14:30 Repas du midi lun–ven 11:00–14:30 Souper Tous les jours 16:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (303) 820-2282
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Service traiteur
    Whatever the occasion, Crafted Concepts has a venue and menu to exceed your expectations. We truly thrive on creating custom events and exciting experiences – the only limit is your imagination!
  • Installations pour l'événement privé
    The culinary prowess of James Beard award winner, Jennifer Jasinski, is highlighted at every meal served by the talented Rioja staff. A Mediterranean menu with local, seasonal influences is served in semi-private or restaurant-wide events from 20 to 150 handled with Rioja’s award-winning expertise.
  • Quartier
    Centre-ville / LoDo
  • Rue transversale
    15th St; Larimer St
  • Parking details
    Valet available on Larimer Square each night of the week for dinner, $10 off with Rioja validation.A parking garage is located directly behind the restaurant on Market Street. Street parking is available throughout Larimer Square.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Livraison, Non-fumeur, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Expériences

  • Rioja 20th Anniversary Charity Celebration

    125,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 13 nov. 2024
    Join Jen, Beth and their friends for a special anniversary party, celebrating 20 years of operation at this iconic downtown location. Eight of Denver's best chefs and eight beverage experts will be on hand to show off their signature selections and join the festivities. This is a reception style event, not our typical wine dinner. Purchased tickets provide access to the party, food, drinks and an opportunity to celebrate Rioja's success over the last 20 years and toast to continued success in the years ahead. Proceeds to benefit the Denver Center for the Performing Arts.

Avis de 10 381 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

10 381 avis
  1. Susan

    Minneapolis

    20 avis

    5.0

    20 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The food was innovative and tasty, but what we really felt was unique was the friendliness of the staff. Two or three, including the bartender and a woman that might have been the chef, thanked us for our visit. This kind of warmth can be uncommon at more fashionable restaurants, and we appreciated it.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Bob

    Denver

    12 avis

    VIP
    5.0

    12 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent meal and excellent service, as always. Dajana was our server and she couldn't have been more knowledgeable about the food and wine, she helped us make the wonderful choices for our dinner!

    Cet avis est-il utile ?

  3. Betsy

    Denver

    36 avis

    VIP
    5.0

    36 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    As usual, great food, ambiance and service. The four square was particularly great, and I appreciate the larger portions.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Scott

    Denver

    33 avis

    5.0

    33 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food with some wonderful flavors, never disappoint.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Karen

    Denver

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 4
    Wouldn’t go back. Food was meh and service wasn’t great. Many other better places to eat at in Denver.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Utilisateur d'OpenTable

    New York

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was absolutely perfect, food was delicious bread I mean have you ever had bad bread ? I love how creative their bread was, the lavender sourdough really tasty. I had the octopus dish top tier. I love the old school waiter bringing out your dish and explaining it to you it gives a value to the meal and the customer. I would absolutely visit Riojas again.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Laura

    Baie de San Fra

    9 avis

    VIP
    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious short rib, incredible chocolate and orange mousse, wonderful wine list. Loved the service, ambience and entire evening.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Isabelle

    Denver

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Delicious food and wonderful space, creative menu. Had a lovely time and will be back!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Chris

    Denver

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing. Indescribable service and food. One of the best dinning experiences we’ve ever had. From the appetizers to the main course and desert was all incredible. Thank you.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Jack

    Austin

    9 avis

    2.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Worked in food service most of my life. I was served a luke-warn short rib dish. My wifes food was steaming. By the time I went for my second bite it wasn't even warm. Asked the server if this is how it was supposed to be. They apologized and took it back and said "the chef doesn't want to cook it too much or it will dry out"(a short rib really? its supposed to be braised and warmed through). Waited 15 minutes and was served another one, just above room temperature(85ish F) again. Didn't feel like waiting another 15 minute for the same result so I just started eating it. They saved the fatty one for complaints I guess as this one was 60% fat. Not marbled, just chunks of fat. Wish I had the first one back... I was really disappointed with the whole experience and expected more from a well established restaurant. we had to flag someone down for second round of drinks and we were basically ignored after I sent the dish back. I am someone who doesn't send food back. It was simply just needed a reheat. I thought they would just toss it in the salamander or in a pan with some stock to bring it up to temp. instead they waited 15 min and plated the worst cut of short rib I've ever seen. Also at room temp.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Rioja est noté 4,8 étoiles par 10381 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 45 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Rioja

1431 Larimer Street, 80202 Denver, CO

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    15th St; Larimer St
  • Quartier
    Centre-ville / LoDo
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam, dim 10:00–14:30 Repas du midi lun–ven 11:00–14:30 Souper Tous les jours 16:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Méditerranée, Fusion/Éclectique
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Valet available on Larimer Square each night of the week for dinner, $10 off with Rioja validation.A parking garage is located directly behind the restaurant on Market Street. Street parking is available throughout Larimer Square.
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Livraison, Non-fumeur, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (303) 820-2282
  • Service traiteur
    Whatever the occasion, Crafted Concepts has a venue and menu to exceed your expectations. We truly thrive on creating custom events and exciting experiences – the only limit is your imagination!
  • Installations pour l'événement privé
    The culinary prowess of James Beard award winner, Jennifer Jasinski, is highlighted at every meal served by the talented Rioja staff. A Mediterranean menu with local, seasonal influences is served in semi-private or restaurant-wide events from 20 to 150 handled with Rioja’s award-winning expertise.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable