Restaurant Beatrice
Effectuer une réservation
- Adapté aux occasions spéciales
- La perle du quartier
- Charmant
Pourquoi ce sont des Perles rares
Chef de cuisine : Michelle Carpenter
D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Les James Beard Awards, Eater Dallas et D Magazine ont tous fait l'éloge du restaurant cajun/créole des chef·fes Michelle Carpenter et Terance Jenkins à Oak Cliff. Le duo s'est fait les dents à la Nouvelle-Orléans, et cette influence se retrouve tant dans le papier peint à fleurs de lys que dans les plats raffinés comme le shrimp and grits ou le gumbo végan.
Philosophie
Our mission is "Bienvenue to All!" Our restaurant celebrates the hospitality and gastronomy of authentic, scratch-made Louisiana and Southern foods with a focus on environmental stewardship and our immediate community. Our menu represents the integrity and connections between our chef, our farmers, and ranchers. From mustard to sausage to biscuits, nearly every item is made in-house.
Salles
Informations supplémentaires
- AtmosphèreÉlégant mais décontracté
- PrixDe 31 $ à 50 $
- Cuisine(s)Créole/Cajun/du Sud des États-Unis, Régionale Américaine (contemporaine du Sud), De la ferme à la table
- Heures d'ouverturediner ven 11:00–14:30 Brunch sam, dim 11:00–15:00 Souper mar–sam 17:00–22:00 dim 15:00–21:00
- Numéro de téléphone(469) 962-2173
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue décontractée
- Service traiteurExtensive experience catering for both private and major institutional events. Please email eat@restaurantbeatrice.com with date, time, number of guests, budget, requests, and food restrictions/allergies. We aim to provide catering bids within 24-36 hours.
- Installations pour l'événement privéAmenities include: 800 square foot dining room and 800 square foot patio; indoor and/or outdoor bar; brand new state-of-the art media system with bar TV and patio TV; Sonos sound system that can play different play lists; Apple TV for casting presentations; wheelchair accessibility; free on-site parking; wifi access
- DescriptionJames Beard Award Finalist for "Best New Restaurant" in the US. "Restaurant of the Year" by Eater Dallas and "Best New Restaurants" by D Magazine. Restaurant Beatrice is a contemporary Cajun/Creole restaurant that celebrates the magic of Louisianan cuisine and hospitality. Find yourself sitting amidst a fleur-de-lys wallpapered dining room in a renovated charming Craftsman home as you enjoy a seasonal, changing menu originating from the creativity and heirloom recipes of Cajun Chef Michelle Carpenter.Beatrice achieved Platinum Level Green Business Certification with the city. Operations make considerations for the environment, all people, and our community. We work closely with local farmers and we compost 100% of food waste. Nearly everything is scratch-made, from andouille sausage to citrus stock used in drinks. Serving traditional dining indoor and seafood boils on the patio, our mission is Bienvenue to All!
- QuartierOak Cliff / Bishop Arts
- Rue transversaleZang
- Parking detailsStationnement privé
- Public transitIf you are taking the Dallas Streetcar (Bishop Arts Trolley), get off at the 6th Street or Beckley Stop.
- Renseignements supplémentaires :Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
Offres
Happiest Hour 5-7pm Tuesday-Thursday
Plusieurs dates disponiblesmar. - jeu. - 17:00 - 19:00
Plats populaires
Avis de 356 client·e·s
Évaluation globale (notes et avis)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
- 4,4Plats
- 4,6Service
- 4,4Atmosphère
- 4,1Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré
- A
Amy
Dallas
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le il y a 6 jours
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 4
Cet avis est-il utile ?
- H
Heather
Dallas
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 20 octobre 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- R
Russell
Dallas
VIP15 avis
3.015 avis
Y est allé·e le 20 octobre 2024
- Global 3
- Plats 3
- Service 5
- Atmosphère 4
Cet avis est-il utile ?
- R
Randall
Dallas
VIP11 avis
5.011 avis
Y est allé·e le 16 octobre 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- T
Tricia
Dallas
VIP23 avis
3.023 avis
Y est allé·e le 5 octobre 2024
- Global 3
- Plats 4
- Service 4
- Atmosphère 2
Cet avis est-il utile ?
- S
Steven
Dallas
1 avis
1.01 avis
Y est allé·e le 5 octobre 2024
- Global 1
- Plats 1
- Service 2
- Atmosphère 2
Cet avis est-il utile ?
- L
Lisa
Dallas
2 avis
5.02 avis
Y est allé·e le 5 octobre 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- L
Linda
Dallas
13 avis
5.013 avis
Y est allé·e le 4 octobre 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- E
Elizabeth
Louisiane
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 4 octobre 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- T
Tina
Dallas
21 avis
2.021 avis
Y est allé·e le 2 octobre 2024
- Global 2
- Plats 3
- Service 1
- Atmosphère 2
Cet avis est-il utile ?
FAQ
Vous pouvez commander directement une livraison à domicile chez Restaurant Beatrice en utilisant le bouton « Commander en ligne ».
Le restaurant Restaurant Beatrice est noté 4,4 étoiles par 356 clients OpenTable.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.
Effectuer une réservation
Commande en livraison ou à emporter
1111 N Beckley Ave, 75208 Dallas, TX
Salles
Informations supplémentaires
- DescriptionJames Beard Award Finalist for "Best New Restaurant" in the US. "Restaurant of the Year" by Eater Dallas and "Best New Restaurants" by D Magazine. Restaurant Beatrice is a contemporary Cajun/Creole restaurant that celebrates the magic of Louisianan cuisine and hospitality. Find yourself sitting amidst a fleur-de-lys wallpapered dining room in a renovated charming Craftsman home as you enjoy a seasonal, changing menu originating from the creativity and heirloom recipes of Cajun Chef Michelle Carpenter.Beatrice achieved Platinum Level Green Business Certification with the city. Operations make considerations for the environment, all people, and our community. We work closely with local farmers and we compost 100% of food waste. Nearly everything is scratch-made, from andouille sausage to citrus stock used in drinks. Serving traditional dining indoor and seafood boils on the patio, our mission is Bienvenue to All!
- Rue transversaleZang
- QuartierOak Cliff / Bishop Arts
- Heures d'ouverturediner ven 11:00–14:30 Brunch sam, dim 11:00–15:00 Souper mar–sam 17:00–22:00 dim 15:00–21:00
- PrixDe 31 $ à 50 $
- Cuisine(s)Créole/Cajun/du Sud des États-Unis, Régionale Américaine (contemporaine du Sud), De la ferme à la table
- AtmosphèreÉlégant mais décontracté
- Dress codeTenue décontractée
- Parking detailsStationnement privé
- Public transitIf you are taking the Dallas Streetcar (Bishop Arts Trolley), get off at the 6th Street or Beckley Stop.
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Renseignements supplémentaires :Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
- Site internet
- Numéro de téléphone(469) 962-2173
- Service traiteurExtensive experience catering for both private and major institutional events. Please email eat@restaurantbeatrice.com with date, time, number of guests, budget, requests, and food restrictions/allergies. We aim to provide catering bids within 24-36 hours.
- Installations pour l'événement privéAmenities include: 800 square foot dining room and 800 square foot patio; indoor and/or outdoor bar; brand new state-of-the art media system with bar TV and patio TV; Sonos sound system that can play different play lists; Apple TV for casting presentations; wheelchair accessibility; free on-site parking; wifi access