Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nouvelle-Orléans / Louisiane
  4. La Nouvelle-Orléans
  5. Quartier central des affaires
Restaurant August, New Orleans, LA
Perle rare

Restaurant August

50 $ et plus
Française / Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 38 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour déguster de bons vins
  • Chic
Ouvert en octobre 2001, avec John Besh, originaire de la région, à la barre, le Restaurant August est le seul établissement a avoir été récompensé de 5 haricots par The Times-Picayune au cours des 2 dernières années. Food & Wine a accordé à Besh le prix du Meilleur Nouveau Chef en 1998. Le Guide to America's Best Restaurants a placé le Restaurant August dans son top 5 des restaurants de la Nouvelle Orléans.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Corey Thomas

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : August remains the flagship restaurant within the BRG Hospitality group, and it’s a grande dame dining room of New Orleans. The building rose tall in the 1830s, and the elegant space features mahogany panels and antique mirrors. The modern Creole menu offers a chef’s tasting in seven courses, from red snapper crudo to lavender panna cotta. The team also has a reputation for impeccable service, earning a couple of James Beard nominations in the past decade.

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Française / Américaine contemporaine, Créole
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner ven. 11:00–14:00 Dîner Tous les jours 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (504) 299-9777
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Installations pour l'événement privé
    At Restaurant August, our Upstairs Private Dining Room can seat up to 100 guests for a reception-style event. The Chef's Tasting Room can seat 12 and features a customized Tasting Menu. Wines can be paired by our sommelier for a more unique experience. Buyouts are also available for up to 300.
  • Contact pour l'événement privé
    Catherine Hines: (504) 766-1292
  • Quartier
    Quartier central des affaires
  • Rue transversale
    Gravier & Tchoupitoulas
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Table de Chef, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau

Expériences

  • Friday Lunches at August!

    Plusieurs dates disponibles
    Down here in New Orleans, we take Friday lunches seriously, and adding the August experience will guarantee the perfect way to kickstart your weekend. Join us for a special 3 course prix-fixe menu at $65 per person!
  • Chef's Tasting Menu

    Plusieurs dates disponibles
    Restaurant August presents our Chef's Tasting Menu - a journey through eight dishes to encapsulate the August experience including Fruits de Mer, Spoon Bread & Caviar, Pan-Seared Diver Scallop, Squab Dirty Rice, Grilled A5 Wagyu, Lemon Myrtle Ice Cream, and "Root Beer Float." This menu is $185 per person excluding tax and gratuity. Enhance your meal with a thoughtful and intentional wine pairing with six courses, +$110 per person.
  • New Year's Eve!

    Seulement 31 déc. 2024
    Ring in 2025 with Restaurant August! Join us for a special four-course prix-fixe menu, crafted to bring you the signature August experience of elevated flavors and unforgettable dining. Priced at $175 per person (excluding tax and gratuity), this thoughtfully curated meal features seasonal ingredients and festive dishes that are sure to make your evening magical. Whether you're gathering with friends, family, or that special someone, immerse yourself in the warm, welcoming ambiance of August as we toast to the New Year. Please note there will be no A la Carte menu or Chef's Tasting menu on New Year's Eve.

Avis de 8 146 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 4,9Service
  • 4,9Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Nouvelle-Orléans / Louisiane

    Meilleur service

  • Nouvelle-Orléans / Louisiane

    Romantique

  • La Nouvelle-Orléans

    Meilleur service

  • La Nouvelle-Orléans

    Romantique

8 146 avis
  1. Victor

    Tampa

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Overall the experience was enjoyable. The service from the head waiter and assistant waiter was top tier. The young lady running food was seemingly having a grumpy evening. The food was delicious. The shrimp cold appetizer and red snapper entree were well prepared and the presentation was perfect. The black and blue gnocchi was good but over shadowed by the cold shrimp appetizer. The triple tail was heavily seasoned borderline salty and was an odd pairing of textures and flavors with the oysters but all the individual parts were well prepared and the seasoning could be diluted using the warm coconut soup. Dessert was ok. Life is about experiences, this was one we’re glad we could enjoy. Not perfect in its entirety but a solid 4.7/5

    Cet avis est-il utile ?

  2. Utilisateur d'OpenTable

    Washington

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Extremely attentive and professional service, making our holiday experience memorable. Cozy atmosphere. Highly recommended.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Stephen

    Louisiane

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was as always an exceptional experience with the food and service both competing compellingly to be the best part of the meal. We were there for Christmas Eve dinner and it was Much more than we could expect. Kudos and gratitude to the staff — front and back of house — that worked on a holiday to make ours special.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Timothy

    Metro d'Atlanta

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The Christmas Eve menu was incredible. The food was worth the price.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Yunhao

    Metro d'Atlanta

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We came from Houston and reserve this restaurant for Christmas Eve dinner. The food was superb! Definitely order the duck breast, 10/10 for sure!

    Cet avis est-il utile ?

  6. Mary

    VIP

    Louisiane

    28 avis

    5.0

    28 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    You will not find a better meal in Paris - service was exceptional as well

    Cet avis est-il utile ?

  7. bob

    Louisiane

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely wonderful. The single best high end restaurant in New Orleans, and hence in the United States. Perfection.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  8. Andrew

    Baie de San Fra

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    We opted for their multi-course Reveillon tasting menu, which was both creative and exquisite in its preparation and presentation. Highlights included the pecan blue crab tartlet, spoonbread with caviar and Rodolphe le Meunier butter, and roasted duck breast with their unique reimagining of “dirty rice.” Well worth the splurge.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Lena

    Floride

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    One of the best dining experiences I have had in my life!

    Cet avis est-il utile ?

  10. Corey

    Louisiane

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great restaurant and amazing food and service. Definitely a five star experience

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Restaurant August est noté 4,9 étoiles par 8146 clients OpenTable.

Restaurant August propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 38 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Restaurant August

301 Tchoupitoulas Street, 70130 New Orleans, LA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Gravier & Tchoupitoulas
  • Quartier
    Quartier central des affaires
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner ven. 11:00–14:00 Dîner Tous les jours 17:00–22:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Française / Américaine contemporaine, Créole
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Table de Chef, Vin
  • Numéro de téléphone
    (504) 299-9777
  • Installations pour l'événement privé
    At Restaurant August, our Upstairs Private Dining Room can seat up to 100 guests for a reception-style event. The Chef's Tasting Room can seat 12 and features a customized Tasting Menu. Wines can be paired by our sommelier for a more unique experience. Buyouts are also available for up to 300.
  • Contact pour l'événement privé
    Catherine Hines: (504) 766-1292
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable