Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Miami - Dade
  4. Miami Beach
  5. South Beach
The Bar at RED SOBE! - RED South Beach, Miami Beach, FL

RED South Beach

4.5
4,5
2602 avis
30 $ ou moins
Grillade

Effectuer une réservation

2 personnes
22:00
Réservé 9 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
  • Romantique
Situé dans le sud du 5ème quartier de Miami Beach, le Red bénéficie d'une décoration noire moderne qui intègre une touche exotique de Miami. Proposant uniquement les meilleurs pièces de bœuf Angus certifiées et raffinées sur l'os ou non, le menu a été imaginé par le chef Peter Vauthy. Il prépare des plats hybrides de la cuisine classique et des ingrédients frais de saison. Toutes les préparations, que ce soit des sauces jusqu'aux garnitures, sont cuisinées de A à Z et transformeront les plus fervents végétariens en carnivores voraces. Le bar dispose d'une sélection de plus de 500 vins, dont son propre mélange privé et des cocktails faits maison. Le restaurant a récemment été désigné " Innovateur de l'année " par l'association nationale de la viande bovine. Si vous souhaitez trouver un endroit peu conventionnel pour organiser un événement, ne cherchez pas plus loin : le Red se spécialise dans des concepts originaux et propose des espaces polyvalents notamment deux salles à manger privées et un salon spacieux de grand standing permettant de préparer de très grands rassemblements (peu importe la taille).

Commande en livraison ou à emporter

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Grillade
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu., dim. 18:00–23:59 ven., sam. 18:00–01:00
  • Numéro de téléphone
    (305) 534-3688
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Peter Vauthy
  • Service traiteur
    Please contact Nicole Eldridge Bryant, via email at nbryant@redsobe.com or directly at 305.984.8596 for all of your group dining needs. From a la carte dining to curated menus and decor, the private dining spaces at RED can host any function. Or, if you've got the perfect space, we cater off site.
  • Installations pour l'événement privé
    In addition to the savory cuisine and opulent bar, our three private dining spaces at RED promise to rev up any special event.
  • Contact pour l'événement privé
    Nicky Elle Bryant: (305) 984-8596
  • Quartier
    South Beach
  • Rue transversale
    On the corner of South Pointe Drive and Alton Road.
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Public transit
    Free local trolley on the North-West corner of Washington Ave. and South Pointe Dr.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin

Offres

  • Martini Monday - $11 Martinis*

    Plusieurs dates disponibles
    lun. - 16:00 - 00:00
    Enjoy $11 Grey Goose Martinis every Monday at RED!

    Martini Monday - $11 Martinis* photo
  • Tomahawk Tuesdays - $99 Tomahawks

    Plusieurs dates disponibles
    mar. - 16:00 - 00:00
    Enjoy a $99 32oz. C.A.B. Long Bone Tomahawk Ribeye at RED!

    Tomahawk Tuesdays - $99 Tomahawks photo
  • Wine Wednesdays at RED

    Plusieurs dates disponibles
    mer. - 16:00 - 00:00
    Enjoy 50% OFF BOTTLES UNDER $999 and 25% OFF BOTTLES OVER $1K!

    Wine Wednesdays at RED photo

Avis de 2 602 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,7Service
  • 4,5Atmosphère
  • 4,1Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Miami Beach

    Grillade

2 602 avis
  1. Denise

    Atlantic City

    38 avis

    VIP
    5.0

    38 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our waiter was excellent! Food was very good! A enjoyable night!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Cleavon

    Miami

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 27 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Food was great. Good to have a pricey restaurant that actually gives you alot of food for your money, we had to take alot of it to go it was soo much. Wine list is extensive as well as the scotch and whiskey list. A++++ all around 👌🏾👌🏾👌🏾

    Cet avis est-il utile ?

  3. Francis

    Miami

    3 avis

    VIP
    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 26 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great service, great hosts, and a great environment.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Dennis

    New York

    19 avis

    5.0

    19 avis

    Y est allé·e le 23 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had an extremely knowledgeable waiter. He made us feel we had made a good wine choice for our budget and made sure to remind us that it was half off bottle on wine Wednesday. People watching was fun too. So many fashionably dressed people in South Beach

    Cet avis est-il utile ?

  5. stephanie

    Miami

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 12 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Good music and noise level good to have conversation

    Cet avis est-il utile ?

  6. Utilisateur d'OpenTable

    Miami

    6 avis

    VIP
    3.0

    6 avis

    Y est allé·e le 29 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 1
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    We had the miami spice menu before at this restaurant and it was quite good but this year it was very disappointing. To start I got the bone arrow but had to return it (this bone marrow was purely saturated white fat). Then I asked for the house salad since the watermelon salad was not on the print menu (mix green with some pieces of cheese) and it was soaked in dressing. For my main dish I had the sirloin steak which was overly salty and very hard to chew. For dessert they only had 1 option in their menu ( which is not what they advertise online) “strawberry shortcake” a piece of sweet bread cut in half with bottle whipped cream and 2 slices of strawberries 😳 ( I couldn’t eat it either).

    Cet avis est-il utile ?

  7. Randi

    Phoenix

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 28 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delish! Crème Brûlée was so good. Cream corn was super tasty.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Stephen

    Treasure Coast

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 28 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    First time to go here and food and service were both excellent

    Cet avis est-il utile ?

  9. Sierra

    Miami

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le 28 septembre 2024

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Service: Our waiter was the best thing at the restaurant. He was amazing, I wish I could remember his name. It was my boyfriend's birthday and he brought us a cake without me even have to ask. He was very kind and attentive. Him and the drinks would be the only reason I return. Oh and the mashed potatoes lol. Appetizers: Crisp Chili Calamari and Alaskan King Crab Cake. The calamari was fried nicely, but it literally had no taste. I love calamari, but this was just so bland. The crab cake was what I was looking forward to the most and I was so disappointed. It was nasty. For $45 I was expecting more flavor, chunkier crab meat and just a better experience. Entrees: C.A.B Prime Ribeye, Sautéed Spinach, Whipped Potatoes, 4 Cheese Macaroni (I believe we added lobster). The Ribeye was dry, we got it medium well(I know I know, but they should have been able to get it to that temp without drying the steak out). The sautéed spinach was also bland. The whipped potatoes were the best thing that came to the table. The macaroni was the next runner up. Drinks: Lychee Martini and The Ritz Lychee has a very acquired taste, if you've never tried it, maybe wait to try the martini. Not saying it was nasty, I just don't think I acquired the taste for it lol. The Ritz was a great drink.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Jenelle

    Miami

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 22 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Ordered the Rockafeller (spell check) oysters. Amazing. Wish I ordered the larger order. The lobster risotta was a little rich, certainly needed to hydrate after and missing the lobster on top as in the picture. But Qasim very tasty and there was a solid amount of noticeable lobster meat in the dish. So really nothing to complain about. Cocktails came fast and were tasty. Bread served with the dipping oil was a little hard. But would recommend and will return.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

RED South Beach assure un service de livraison en partenariat avec Postmates. RED South Beach propose également des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (305) 534-3688.

Le restaurant RED South Beach est noté 4,5 étoiles par 2602 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
22:00
Réservé 9 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour RED South Beach

801 S Pointe Dr, 33139 Miami Beach, FL

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    On the corner of South Pointe Drive and Alton Road.
  • Quartier
    South Beach
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu., dim. 18:00–23:59 ven., sam. 18:00–01:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Grillade
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Public transit
    Free local trolley on the North-West corner of Washington Ave. and South Pointe Dr.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Peter Vauthy
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (305) 534-3688
  • Service traiteur
    Please contact Nicole Eldridge Bryant, via email at nbryant@redsobe.com or directly at 305.984.8596 for all of your group dining needs. From a la carte dining to curated menus and decor, the private dining spaces at RED can host any function. Or, if you've got the perfect space, we cater off site.
  • Installations pour l'événement privé
    In addition to the savory cuisine and opulent bar, our three private dining spaces at RED promise to rev up any special event.
  • Contact pour l'événement privé
    Nicky Elle Bryant: (305) 984-8596
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable