Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Australie
  3. Sydney
  4. Centre d'affaires de Sydney
  5. The Rocks
Quay, Sydney, AU-NSW

Quay

4.5
4,5
277 avis
101 $A et plus
Australienne Moderne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Romantique
Le Quay vous accueille dans un décor portuaire des plus extraordinaires du monde et a reçu de nombreux prix et distinctions au cours de cette dernière décennie, ainsi que 3 toques pendant 13 années consécutives. Vous y vivrez une expérience qui célèbre la diversité des merveilleux ingrédients australiens préparés avec de l'imagination et de la passion. Le personnel qualifié, bien informé et plein d'hospitalité vous guidera chaleureusement dans votre expérience culinaire. Le chef exécutif Peter Gilmore s'inspire de la nature, laissant les produits naturels parler d'eux-mêmes dans leur diversité. Le but de Peter est de présenter une cuisine originale où la texture, la pureté de la saveur et l'équilibre sont primordiaux. Vous apprécierez la vue panoramique du Quay à couper le souffle sur Circular Quay, l'Opéra et le Harbour Bridge de Sydney. Où d'autre pourrait-on souhaiter être pour une expérience culinaire unique ?

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    101 $A et plus
  • Cuisine(s)
    Australienne Moderne
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner sam., dim. 12:00–13:30 Dîner mer.–dim. 18:00–20:45
  • Numéro de téléphone
    (02) 9251 5600
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Peter Gilmore
  • Service traiteur
    Quay is a progression of rare and beautiful ingredients where texture, flavour and harmony is paramount. We offer either a 6 course o 8 course menu Continually inspired by nature, the creative process for chef Peter Gilmore begins in working closely with the farmers, fishermen, producers and artisans who cultivate bespoke produce exclusively for Quay. For each dish, the growth of every element and the selection of every ceramic piece is carefully considered and crafted for its role in the dining experience.
  • Quartier
    The Rocks
  • Rue transversale
    Hickson Road
  • Parking details
    Overseas Passenger Terminal Wilson Parking. Open 24 hours a day, 7 days a week, unless there is a ship in port. $25.00 flat fee. When a ship is in port at the terminal, Quay guests can find nearby Wilson Parking at Clocktower Car Park, 155 George Street Car Park & Quay West Car Park which are only a short walk to the restaurant
  • Public transit
    Circular Quay Ferry Terminal (200m)<br />Circular Quay Train Station (200m)
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Options sans gluten, Salle privée

Avis de 277 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.5
4,5 d'après toutes les évaluations
  • 4,6Plats
  • 4,5Service
  • 4,6Atmosphère
  • 3,9Rapport qualité-prix

BruitModéré

277 avis
  1. Utilisateur d'OpenTable

    Hong Kong

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 29 juin 2023

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    We came here for dinner. The view of the restaurant is excellent, we can see both the opera house and harbour bridge at our table. Food is quite good and sophisticated, but I would say I expected better for the reputation and for this price. We had the 8-courses menu and the portions were just right. Wine pairing was excellent and value for money.

    Cet avis est-il utile ?

  2. LynetteH

    Sydney

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 4 juin 2023

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    This was the most wonderful location to have brought my international visitors, especially as Vivid was right there all around us. The tasting menu was excellent but I would still have preferred an a la carte menu. Nevertheless an exceptional evening.

    Cet avis est-il utile ?

  3. OliveL

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 18 mai 2023

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fantastic dining experience all around. A must visit when in Sydney

    Cet avis est-il utile ?

  4. Ingrid

    Canberra

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 22 avril 2023

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A beautiful destination restaurant with the focus on delicate, delicious umami goodness.

    Cet avis est-il utile ?

  5. KevinY

    Singapour

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 5 mars 2023

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Love the food and service. I went for the Wine Pairing and was impressed with the wines paired with food.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Utilisateur d'OpenTable

    Osaka

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le 5 février 2023

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    お料理はとても美味しく、華やかでアート。最高のロケーションでしたがクーラーが効き過ぎていたのとサービスがゆっくりすぎて食事を終わるのに4時間もかかったので、少し間延びした感じが残念でした。 全体的には、スペシャルな感覚を味わう事が出来るので素晴らしいと思います。

    Cet avis est-il utile ?

  7. MountainParkChuck

    Chicago

    19 avis

    3.0

    19 avis

    Y est allé·e le 30 octobre 2019

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Unique dinning experience. If you are not adventurous in what you eat, this restaurant is not for you. Selection was a set six or ten course menu only. Small portions that had to be described and then explained when served. My wife ate about half of the meal. Venue is spectacular and service was excellent. For 4, including 2 bottles of wine, our bill was $AU 1,600.

    Cet avis est-il utile ?

  8. string

    64013 avis

    2.0

    64013 avis

    Y est allé·e le 10 mars 2018

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 1
    My family and I were totally disappointed with The Quay. We think it survives on past reputation, the view and diners wanting to try Peter GIlmore's Snow Egg. The view is lovely but our table of four had one person looking out to a construction site! The wait Staff make no effort to be engaging, portions are tiny, dull in taste and presentation and its completely overpriced. Renovations begin end of March but it seems the restaurant has already closed its doors in attitude and quality!

    Cet avis est-il utile ?

  9. string

    64013 avis

    4.0

    64013 avis

    Y est allé·e le 10 mars 2018

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    I remember dining at Quay years ago - when degustation cost $125 and was much better than Tetsuya's. Have always wanted to return. I am a great admirer of Peter Gilmour's talents and enjoy Bennelong Raw & Cured Bar especially. We had an 8 course tasting menu. It started well, with tasty dishes and attentive staff. Then after the Pig's Jowl, the mains tasted bland.. Where was the variation in texture and appearance? The quail, fish and lamb were plain unappetising.

    Cet avis est-il utile ?

  10. string

    64013 avis

    5.0

    64013 avis

    Y est allé·e le 10 mars 2018

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    food great staff fantastic!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Quay est noté 4,5 étoiles par 277 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Google Map pour Quay

Upper Level, Overseas Passenger Terminal, 2000 Sydney, AU-NSW

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Hickson Road
  • Quartier
    The Rocks
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner sam., dim. 12:00–13:30 Dîner mer.–dim. 18:00–20:45
  • Prix
    101 $A et plus
  • Cuisine(s)
    Australienne Moderne
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Overseas Passenger Terminal Wilson Parking. Open 24 hours a day, 7 days a week, unless there is a ship in port. $25.00 flat fee. When a ship is in port at the terminal, Quay guests can find nearby Wilson Parking at Clocktower Car Park, 155 George Street Car Park &amp; Quay West Car Park which are only a short walk to the restaurant
  • Public transit
    Circular Quay Ferry Terminal (200m)Circular Quay Train Station (200m)
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Peter Gilmore
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Options sans gluten, Salle privée
  • Numéro de téléphone
    (02) 9251 5600
  • Service traiteur
    Quay is a progression of rare and beautiful ingredients where texture, flavour and harmony is paramount. We offer either a 6 course o 8 course menu Continually inspired by nature, the creative process for chef Peter Gilmore begins in working closely with the farmers, fishermen, producers and artisans who cultivate bespoke produce exclusively for Quay. For each dish, the growth of every element and the selection of every ceramic piece is carefully considered and crafted for its role in the dining experience.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable