Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City
  4. Manhattan
  5. Midtown West
Qm Upstairs - Quality Meats, New York, NY

Quality Meats

4.7
4,7
10592 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 131 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Animé
  • Adapté aux repas d'affaires
Quality Meats est un restaurant contemporain qui sert un menu rustique New American.
Le menu varié se concentre sur des interprétations modernes de plats classiques tels que le Steak Tartare traditionnel, la salade césar et le rôti de moelle osseuse, en plus de plusieurs coupes de bœuf provenant de la boucherie légendaire de New York, Milton Abeles and Strassburger Meats.
Les plats d'accompagnement du restaurant méritent à eux seuls d'être goutés, tel que le Corn Crème Brûlée, les gnocchis, le fromage et edamame au sel à la menthe. Les chefs de Quality Meats sont Craig Koketsu (Lespinasse, Stars) en tant que chef exécutif et Cory Colton (Lespinasse, St.Regis) à la pâtisserie. Le restaurant dispose d'une atmosphère chaleureuse industrielle, créé par le célèbre AvroKO et propose des salles à manger intimes, un bar confortable avec un bar de charcuterie bien garni.
Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Grillade, Steak
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 11:30–15:00 Dîner lun.–mer., dim. 17:00–22:30 jeu.–sam. 17:00–23:00
  • Numéro de téléphone
    (212) 371-7777
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Paiement sans contact, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Craig Koketsu
  • Installations pour l'événement privé
    Quality Meats offers two private dining room options: The Butcher Room which accommodates up to 24 guests and the Fireplace Room which accommodates up to 40 guests and features an adjacent room for a cocktail reception. Contact our Director of Private Events, Denise Bryant for more information
  • Contact pour l'événement privé
    Director of Catering & Events :Denise Bryant //Pri: (212) 838-2554
  • Quartier
    Midtown West
  • Rue transversale
    Between 5th and 6th
  • Parking details
    Garage available on 58th street between 5th & 6th avenues, next to the Park Lane Hotel.
  • Public transit
    N,R,W 59th & 5th Ave
  • Renseignements supplémentaires :
    Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Café, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Vin

Avis de 10 592 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

10 592 avis
  1. Monika

    Tampa

    20 avis

    3.0

    20 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Restaurant Review: Atmosphere: 10/10 From the moment we walked in, the ambiance was spot-on. Warm, inviting, and stylish, with the right balance of energy without feeling rushed. I had a fantastic mocktail- Honey Ginny. So good! Bread: The bread served at the start was absolutely delicious. Soft on the inside, with a herb and salt crust on the outside — a simple yet perfect way to begin the meal. Service: Quick and attentive. The staff made sure everything was seamless without hovering, and we didn’t have to wait long for our dishes. Great pacing throughout the evening. Filet Mignon: The filet mignon was cooked to perfection, with the right amount of tenderness. However, it was unfortunately quite bland. Despite the excellent preparation, the steak lacked the seasoning or flavor depth that would have made it memorable. Hanger Steak with Cherries: The hanger steak, while cooked well, had a peculiar balance. The cherries added an unexpected sweetness, but they were a bit overpowering and didn’t complement the steak as well as I had hoped. The charred exterior added a smoky note, but it leaned too heavily into the burnt side, overshadowing the meat itself. Best Part of the Meal: Without a doubt, the complimentary birthday dessert was the highlight. A thoughtful touch that added a personal touch and sweet ending to an otherwise good meal. Also, the corn crème brûlée was delicious. But it ate more like a dessert than a savory side dish. Final Thoughts: While the atmosphere and service were exceptional, some of the main dishes left a bit to be desired in terms of flavor. I’d return for the vibe and the bread, but might explore other options on the menu next time.

    Cet avis est-il utile ?

  2. jared

    Louisiane

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    FOURTH TIME GOING ALWAYS A BLAST. PLENTY OF OPTIONS.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Josh

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent team -
    Quality MeatsA répondu il y a 1 jour
    Thanks Josh! Looking forward to seeing you again soon!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Jospeh

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our server Jeff, was amazing and he helped guide us to what was one of the best dinner experiences we’ve ever had! The ambiance was magic and everyone was so delighted to help us. I’d recommend this restaurant to anyone seeking nothing short of an incredible experience!
    Quality MeatsA répondu il y a 1 jour
    We very much appreciate you taking the time to write such a warm review! We will be sure to share with Jeff your kind words; we love working with him too and are so happy to have them on the team.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Catherine

    Caroline du Sud

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had the best experience at QM. The tomahawk was amazingly delicious & we loved the corn brûlée. Highly recommended!!

    Cet avis est-il utile ?

  6. keith

    Metro d'Atlanta

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food and service were excellent. The jalepeno bacon is unique and a perfect blend of sweet and spicey. Dry aged porterhouse is a great size for two and was cooked to perfection with a nice seared crust. Each side was incredible, my favorite was the crispy potatos and gnocchi.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Kelly

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was incredible, efficient service, and beautiful ambiance.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Kathy

    VIP

    New York

    40 avis

    4.0

    40 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    The BEST steak I’ve ever had. Cooked perfectly! Sides were excellent as well. Service was fantastic. Dining room was a little noisy, and typical NYC restaurant, you will be seated closely to the next table.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Lori

    VIP

    Metro d'Atlanta

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    So, so, so good! Staff, food, ambience all 10/10! The bacon appetizer is beyond divine, the steaks and sides perfection! Run don’t walk to this gem of place!

    Cet avis est-il utile ?

  10. Andrew

    VIP

    Washington

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Best steakhouse in the city. We had the steak tartare, a tomahawk ribeye, and a gnocchi side. Also special shoutout to George the bartender for always have a great attitude and providing excellent client service.
    Quality MeatsA répondu il y a 2 jours
    Andrew, thank you so much for your wonderful review! We're thrilled to hear that Quality Meats is your go-to spot for the best steak in the city. We look forward to welcoming you back soon for more delicious meals!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Quality Meats est noté 4,7 étoiles par 10592 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 131 fois aujourd'hui
Google Map pour Quality Meats

57 West 58th Street, 10019 New York, NY

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Between 5th and 6th
  • Quartier
    Midtown West
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 11:30–15:00 Dîner lun.–mer., dim. 17:00–22:30 jeu.–sam. 17:00–23:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Grillade, Steak
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Garage available on 58th street between 5th & 6th avenues, next to the Park Lane Hotel.
  • Public transit
    N,R,W 59th & 5th Ave
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Paiement sans contact, Visa
  • Chef de cuisine
    Craig Koketsu
  • Renseignements supplémentaires :
    Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Café, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (212) 371-7777
  • Installations pour l'événement privé
    Quality Meats offers two private dining room options: The Butcher Room which accommodates up to 24 guests and the Fireplace Room which accommodates up to 40 guests and features an adjacent room for a cocktail reception. Contact our Director of Private Events, Denise Bryant for more information
  • Contact pour l'événement privé
    Director of Catering & Events :Denise Bryant //Pri: (212) 838-2554
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable