Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City
  4. Manhattan
  5. Midtown West
Qm Upstairs - Quality Meats, New York, NY

Quality Meats

4.7
4,7
10449 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine

Effectuer une réservation

2 personnes
21:00
Réservé 192 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Animé
  • Adapté aux repas d'affaires
Quality Meats est un restaurant contemporain qui sert un menu rustique New American.
Le menu varié se concentre sur des interprétations modernes de plats classiques tels que le Steak Tartare traditionnel, la salade césar et le rôti de moelle osseuse, en plus de plusieurs coupes de bœuf provenant de la boucherie légendaire de New York, Milton Abeles and Strassburger Meats.
Les plats d'accompagnement du restaurant méritent à eux seuls d'être goutés, tel que le Corn Crème Brûlée, les gnocchis, le fromage et edamame au sel à la menthe. Les chefs de Quality Meats sont Craig Koketsu (Lespinasse, Stars) en tant que chef exécutif et Cory Colton (Lespinasse, St.Regis) à la pâtisserie. Le restaurant dispose d'une atmosphère chaleureuse industrielle, créé par le célèbre AvroKO et propose des salles à manger intimes, un bar confortable avec un bar de charcuterie bien garni.

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Grillade, Steak
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 11:30–15:00 Dîner lun.–mer., dim. 17:00–22:30 jeu.–sam. 17:00–23:00
  • Numéro de téléphone
    (212) 371-7777
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Paiement sans contact, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Craig Koketsu
  • Installations pour l'événement privé
    Quality Meats offers two private dining room options: The Butcher Room which accommodates up to 24 guests and the Fireplace Room which accommodates up to 40 guests and features an adjacent room for a cocktail reception. Contact our Director of Private Events, Denise Bryant for more information
  • Contact pour l'événement privé
    Director of Catering & Events :Denise Bryant //Pri: (212) 838-2554
  • Quartier
    Midtown West
  • Rue transversale
    Between 5th and 6th
  • Parking details
    Garage available on 58th street between 5th & 6th avenues, next to the Park Lane Hotel.
  • Public transit
    N,R,W 59th & 5th Ave
  • Renseignements supplémentaires :
    Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Café, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Vin

Avis de 10 449 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

10 449 avis
  1. Angelina

    New York

    11 avis

    2.0

    11 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 2
    2. Plats 1
    3. Service 5
    4. Atmosphère 1
    Here’s a possible review based on your experience: I chose Quality Meats to celebrate my son’s birthday, as we’re big fans of the Quality Branded restaurants. Unfortunately, this experience fell far below expectations, and for a $700 bill for 2 adults and 2 kids, it was a major letdown. Food Rundown: •Crab Cakes: Just OK. Tasted like they were made with canned crab meat, which was disappointing. •Tomato Salad: The tomatoes were fresh, but the dish was ruined by oil-drenched onion rings—didn’t make sense and didn’t work. •West Coast Oysters: Excellent. The one highlight of the meal. •Grilled Bacon: Not good at all. It lacked flavor and texture. •Porterhouse meatball: Honestly no better than a pizzeria’s meatball. •Lobster Toast (Special): At $45, this was very disappointing. The lobster was fine, but the bread wasn’t toasted—it was soaked in cream. How can you call that toast? •NY Strip & Filet Mignon: Ordered medium well for the kids, but both came out medium. For a steakhouse, this is unacceptable. •Gnocchi and Cheese: Just OK. •Brussels Sprouts: Burnt beyond recognition. It was shocking this even made it out of the kitchen. Even the coffees were bad but the chocolate cake was great. The one bright spot of the evening was our server, Edgar. He was attentive and professional, and we left a 25% tip because of his service. However, even great service couldn’t save the night. As much as I love Quality Branded restaurants, this one just isn’t up to par. For $700, the experience should’ve been exceptional, and it was anything but. We won’t be returning anytime soon.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Keith

    Grand Boston

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Very good, cool ambience, great food, great service

    Cet avis est-il utile ?

  3. Lester

    Raleigh

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Must try the bacon with peanut butter butter. It was was a family favorite. The crust on the steaks were perfect and made this place one of our top steak restaurants in NYC. Also, the sides were all GREAT (highly recommend the table side cheese for steaks, corn brûlée, Brussels (crispy). Everything was delicious!

    Cet avis est-il utile ?

  4. sue

    New York

    20 avis

    VIP
    5.0

    20 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Very loud, great food and service. Nice bar area. Nice place but very loud.
    Quality MeatsA répondu il y a 3 jours
    Hi Sue! Thank you for taking the time to leave us such a wonderful review!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Randy

    New York

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great lunch experience. Delicious tuna tartar appetizer and a nice seared tuna salad. Service was friendly and attentive.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Steve

    Géorgie côtière

    23 avis

    VIP
    4.0

    23 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Food as always was amazing. The only complaint was that the help came through non-stop and took our appetizers away, grabbed a couple half drinks. I finally complained and that stopped.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Jen

    Grand Boston

    1 avis

    VIP
    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    Reservation was for 830, we didn’t get seated until closer to 930

    Cet avis est-il utile ?

  8. LeIla

    San Diego

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing food, wonderful service and ambiance. Highly recommended!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Carole

    New York

    2 avis

    4.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    There was a wait even though we had reservations. Next time I will just walk in.
    Quality MeatsA répondu il y a 5 jours
    Thanks Carole! We're glad to hear that you enjoyed your experience with us. We understand your frustration about the wait time yet we strive to provide the best service possible and your feedback helps us improve. Looking forward to your next visit!

    Cet avis est-il utile ?

  10. Edward

    New York

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le 17 novembre 2024

    1. Global 1
    2. Plats 4
    3. Service 1
    4. Atmosphère 4
    Negligent service, waiters were not attentive at all.
    Quality MeatsA répondu il y a 5 jours
    Edward, Thank you so much for taking the time to write this recap of your experience. We are truly sorry this was the experience you had with us. Please know this is not what we strive for. We are always eager to learn and grow and if you are willing, invite you to reach out to me personally at joliver@qualitybranded, to discuss your experience a little more. I look forward to hearing from you soon! Joel Oliver Sr. Guest Relations Manager Quality Meats NYC

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Quality Meats est noté 4,7 étoiles par 10449 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
21:00
Réservé 192 fois aujourd'hui
Google Map pour Quality Meats

57 West 58th Street, 10019 New York, NY

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Between 5th and 6th
  • Quartier
    Midtown West
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 11:30–15:00 Dîner lun.–mer., dim. 17:00–22:30 jeu.–sam. 17:00–23:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Grillade, Steak
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Garage available on 58th street between 5th & 6th avenues, next to the Park Lane Hotel.
  • Public transit
    N,R,W 59th & 5th Ave
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Paiement sans contact, Visa
  • Chef de cuisine
    Craig Koketsu
  • Renseignements supplémentaires :
    Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Café, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (212) 371-7777
  • Installations pour l'événement privé
    Quality Meats offers two private dining room options: The Butcher Room which accommodates up to 24 guests and the Fireplace Room which accommodates up to 40 guests and features an adjacent room for a cocktail reception. Contact our Director of Private Events, Denise Bryant for more information
  • Contact pour l'événement privé
    Director of Catering & Events :Denise Bryant //Pri: (212) 838-2554
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable