Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Iowa
  4. Des Moines
  5. Des Moines
The dining room at newly opened Proudfoot & Bird - Proudfoot & Bird, Des Moines, IA

Proudfoot & Bird

4.7
4,7
677 avis
50 $ et plus
Mondiale/Internationale

Effectuer une réservation

2+ personnes
19:00
Réservé 7 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Chic
  • Parfait pour déguster de bons vins
Fine Dining in every aspect. Proudfoot & Bird, named after the original Hotel Fort Des Moines architects, pays homage to the glamorous days of years past with every detail. Adorned with stunning marble tables, intricate gold ceiling inlay, plush soft seating, and grand circular bar we have recreated a time that was filled with elegance, extravagance, and indulgence. Housed in the historic Hotel Fort Des Moines, we have taken every step possible to protect a valued piece of Des Moines’ cherished history. Two semi-private areas available, seating eight and ten guests respectfully.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Mondiale/Internationale, Végétarienne/Végane, Steak
  • Heures d'ouverture
    Bar Tous les jours 16:00–23:00 Dîner Tous les jours 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (515) 957-2400
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    James Richards
  • Quartier
    Des Moines
  • Rue transversale
    10th Street
  • Parking details
    We have a parking garage connected to the hotel and street side parking nearby.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Vin

Expériences

  • A Proper Midwest Thanksgiving

    75,00 $US par personne

    Seulement 28 nov. 2024
    Come spend Thanksgiving with us! Located in the historic Hotel Fort Des Moines, Chef James Richards has created a fabulous three course menu for your culinary delights. Please note that a 20% gratuity will be added to parties of six or more. Applicable taxes will be applied to the final bill. Cancelations within 72 hours prior to the event or no shows will be charged $25 per guest.
    A Proper Midwest Thanksgiving photo

Avis de 677 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,9Service
  • 4,9Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Iowa

    Meilleur service

  • Iowa

    Meilleure atmosphère

  • Iowa

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Iowa

    Romantique

  • Iowa

    Adapté aux occasions spéciales

  • Des Moines

    Meilleure cuisine

  • Des Moines

    Meilleur service

  • Des Moines

    Meilleure atmosphère

  • Des Moines

    Idéal pour les groupes

  • Des Moines

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Des Moines

    Romantique

  • Des Moines

    Adapté aux occasions spéciales

677 avis
  1. Andrew

    Iowa

    16 avis

    VIP
    5.0

    16 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Another great dinner here, our 4th or 5th time in the last few months. Pork Belly Burnt Ends to start as we have come to do, and the lamb shank was amazing, a great menu feature.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Kate

    Iowa

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was our first time to Proudfoot and bird. The four of us had a wonderful conversation because the noise level was just perfect. Service was superb and we had the grilled Caesar salad French onion soup two of us had the filets, chicken and biscuits. With the toffee dessert and the apple crisp to share and the house wine Cabernet was excellent. I didn’t even feel like we were in Des Moines, Iowa beautiful decor

    Cet avis est-il utile ?

  3. James

    Iowa

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 10 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My wife and I celebrated our 20th Anniversary while dining in. The hotel is beautifully restored revealing its historic charm and that is carried out throughout the restaurant area. Our waitress was fabulous and she really did a great job in making us feel special on our date with added touches to the dessert plate and even providing an unexpected discount. It was much more than we would ever spend on a night out together, but due to the occasion, it was well worth it!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Bill

    Iowa

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 8 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Overall the experience was quite nice. The only downside was that one of our table ordered chicken and biscuits and the biscuits were burned on their bottoms.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Greg

    Portland

    26 avis

    VIP
    5.0

    26 avis

    Y est allé·e le 31 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious food! Great Iowa pork in the state of pork

    Cet avis est-il utile ?

  6. Andrew

    Iowa

    16 avis

    VIP
    5.0

    16 avis

    Y est allé·e le 26 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing service, like the new scallops on the menu. Pork Belly Burnt Ends were phenomenal as always. Three DSM trips in a row that we’ve had dinner here, always a pleasure.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Nikki

    Dakota du Sud

    4 avis

    VIP
    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 19 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Gretchen was patient and friendly. I requested a few changes as I was running marathon the next day and she was able to accommodate very well without hesitation. Appreciated the ambiance and fantastic service!

    Cet avis est-il utile ?

  8. Mike

    Iowa

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 18 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We enjoyed every aspect of our evening from our server to the menu choices and the atmosphere. Great date night location.

    Cet avis est-il utile ?

  9. KMK87

    Iowa

    5 avis

    4.0

    5 avis

    Y est allé·e le 17 octobre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely a wonderful experience. Service was top notch. Highly recommend the farmers cheese app and brussel sprouts!

    Cet avis est-il utile ?

  10. Taylor

    Iowa

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 11 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing food! one of the best places in DSM! Would highly recommend! Chicken biscuit dish which was new and so good! We will definitely be coming back!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Proudfoot & Bird est noté 4,7 étoiles par 677 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2+ personnes
19:00
Réservé 7 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Proudfoot & Bird

1000 Walnut St, 50309-3400 Des Moines, IA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    10th Street
  • Quartier
    Des Moines
  • Heures d'ouverture
    Bar Tous les jours 16:00–23:00 Dîner Tous les jours 17:00–22:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Mondiale/Internationale, Végétarienne/Végane, Steak
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    We have a parking garage connected to the hotel and street side parking nearby.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    James Richards
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable