Primrose - Steamboat
Effectuer une réservation
- Parfait pour siroter des cocktails créatifs
- Adapté aux occasions spéciales
- Animé
Informations supplémentaires
- AtmosphèreÉlégant mais décontracté
- PrixDe 31 $ à 50 $
- Cuisine(s)Américaine contemporaine, Fruits de mer, Steak
- Heures d'ouvertureDîner Tous les jours 16:00–21:00
- Numéro de téléphone(970) 761-2860
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue de VIlle
- Chef de cuisineCollin Kelley
- Service traiteurNot available at this time. Please inquire for specific events... you never know!
- Installations pour l'événement privéPlease contact us to book your event over 20 guests. We love to create custom menus and beverage options for your corporate dining needs, along with rehearsal dinners, pharmaceutical dinners, and total buy-outs.
- QuartierSteamboat Springs
- Rue transversale11th and Yampa
- Parking detailsAmple public parking is available, on-street surrounding the block, at Little Toots Park and the public lots at 9th Street and Yampa.
- Public transit11th & Yampa; Lincoln Avenue
- Renseignements supplémentaires :À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Chiens acceptés, Cocktails, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
Expériences
PINOT POSSE 2025
250,00 $US par personne
Prépayé
Seulement 21 janv. 2025Join us on a gastronomic adventure, as Chef Collin Kelley hosts seven iconic winemakers from California and Oregon for a five course tasting dinner featuring six paired wines, that will surely be a night to remember! Pinot legends Dan Kosta, Ed Kurtzman, Adam Lee, David O'Rielly, Jim Prosser, and Jay Boberg will share stories, tell tales and give you a "behind the scenes" look into their unique winemaking styles in this annual extravaganza of food and wine. The Pinot Posse is the marquis event of the winter and is guaranteed to sell out. Seating is limited to 60 guests. Please inform us of all allergies, dietary restrictions and requested substitutions in advance as we cannot accommodate menu substitutions the night-of.MAHA Estate, Villa Creek, and Cherry House wines
195,00 $US par personne
Prépayé
Seulement 9 déc. 202418:30Join Cris Cherry and Chef Collin Kelley for an incredible five course tasting dinner paired to five incredible wines from MAHA Estate, Villa Creek, and Cherry House wines. Cris Cherry is a true and unwavering pioneer of Paso Robles, California - a legend of biodynamic and organic farming and winemaking with an incredible palate and unique style. These wines are, in a word - special. Cellar worthy blends of Rhone varietals from their signature Estate... Elegant dinner party wines from Villa Creek... and refreshing "everyday" wines from the Cherry House - we can't wait to share these wines with you!An evening with Adrian Manspeaker of Jewell wines
195,00 $US par personne
Prépayé
Seulement 12 févr. 2025Don't miss this rare opportunity to taste the magnificent wines of up-and-coming winemaker, Adrian Manspeaker, of Joseph Jewell wines. Easily our most exciting new wine discovery, these wines are gorgeous and concentrated - showcasing the stunning terroir and unique microclimates of the off-the-beaten path vineyards Adrian sources his magnificent fruit from - Bootlegger's Hill, Alderpoint and Phelps Vineyards, to name a few - we simply couldn't wait to get these wines to Colorado to share with you. A truly special evening you won't want to miss, five wines with five courses, paired by Chef Collin and his culinary A-Team - You'll leave being on the ground floor of something special, able to stock your cellar and say "I met Adrian before..."
Avis de 1 111 client·e·s
Évaluation globale (notes et avis)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
- 4,8Plats
- 4,7Service
- 4,6Atmosphère
- 4,3Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré
Apprécié pour
Denver / Colorado
Américaine contemporaine
Montagnes
Américaine contemporaine
- M
Mischael
Baltimore
VIP6 avis
4.06 avis
Y est allé·e le il y a 3 jours
- Global 4
- Plats 3
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- A
Alex
Phoenix
VIP12 avis
5.012 avis
Y est allé·e le il y a 7 jours
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- B
Betsy
Virginie
25 avis
5.025 avis
Y est allé·e le 3 novembre 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- D
Debra
Philadelphie
VIP46 avis
5.046 avis
Y est allé·e le 2 novembre 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- OT
Utilisateur d'OpenTable
Detroit
1 avis
2.01 avis
Y est allé·e le 22 octobre 2024
- Global 2
- Plats 1
- Service 1
- Atmosphère 2
Cet avis est-il utile ?
- S
Susan
Denver
3 avis
5.03 avis
Y est allé·e le 21 octobre 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- K
Kaitlyn
Denver
VIP5 avis
5.05 avis
Y est allé·e le 20 octobre 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- E
Elise
Louisiane
12 avis
5.012 avis
Y est allé·e le 18 octobre 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- G
Gary
Denver
1 avis
4.01 avis
Y est allé·e le 17 octobre 2024
- Global 4
- Plats 5
- Service 4
- Atmosphère 3
Cet avis est-il utile ?
- R
Robin
Denver
8 avis
5.08 avis
Y est allé·e le 16 octobre 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 4
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
FAQ
Primrose - Steamboat propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (970) 761-2860.
Le restaurant Primrose - Steamboat est noté 4,7 étoiles par 1111 clients OpenTable.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.
Effectuer une réservation
Commande en livraison ou à emporter
1110 Yampa St, 80487-5106 Steamboat Springs, CO
Informations supplémentaires
- Rue transversale11th and Yampa
- QuartierSteamboat Springs
- Heures d'ouvertureDîner Tous les jours 16:00–21:00
- PrixDe 31 $ à 50 $
- Cuisine(s)Américaine contemporaine, Fruits de mer, Steak
- AtmosphèreÉlégant mais décontracté
- Dress codeTenue de VIlle
- Parking detailsAmple public parking is available, on-street surrounding the block, at Little Toots Park and the public lots at 9th Street and Yampa.
- Public transit11th & Yampa; Lincoln Avenue
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Chef de cuisineCollin Kelley
- Renseignements supplémentaires :À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Chiens acceptés, Cocktails, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
- Site internet
- Numéro de téléphone(970) 761-2860
- Service traiteurNot available at this time. Please inquire for specific events... you never know!
- Installations pour l'événement privéPlease contact us to book your event over 20 guests. We love to create custom menus and beverage options for your corporate dining needs, along with rehearsal dinners, pharmaceutical dinners, and total buy-outs.