Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco
  4. San Francisco
  5. Quartier financier / Embarcadero
Prelude, San Francisco, CA

Prelude

4.6
4,6
26 avis
De 31 $ à 50 $
Californienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 15 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Adapté aux repas d'affaires
  • Charmant
Prelude is a restaurant that is reimagining Southern cuisine. As a team, we will produce and serve nostalgic Americana food and drink, inspired by the Bay Area. We will be using some of the best produce in the world, combining modern high-level cooking techniques and recipes passed down through the generations of our Chef Celtin Hendrickson-Jones maternal family. Our offerings will be available in two menu formats: a multi course pre-fixe menu with options for guests to handpick their dining experience, and “salon menu” featuring quick bites to larger plates, all ordered at the guest's discretion.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Californienne, du Sud des États-Unis
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17:00–21:00 Bar mar.–sam. 16:00–17:30
  • Numéro de téléphone
    (415) 375-8041
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Celtin Hendrickson-Jones
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Rue transversale
    The conner of Clay and Battery on the ground floor of The Jay Hotel
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Salle privée, Vin

Expériences

  • Tasting Menu

    140,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Join Chef Celtin for an unforgettable experience that evokes the warmth of Sunday suppers through an ever-evolving menu, celebrating seasonal produce and nostalgic dishes. Please note that due to our culinary process, we are unable to accommodate vegan or vegetarian options.

Avis de 26 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,8Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

26 avis
  1. Denise

    Baie de San Fra

    6 avis

    VIP
    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What a perfect evening. The chef's menu was so creative, delicious and fun. We enjoyed the cocktails, and unique. Beautiful and cozy restaurant.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Jim

    Phoenix

    4 avis

    VIP
    2.0

    4 avis

    Y est allé·e le 3 novembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    Disappointing experience from the food to the service. Just not my type of restaurant.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Virginia

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 31 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    I thoroughly enjoyed my dinner! It’s a wonderful experience to dine there because the staff was friendly and helpful when choosing from the menu.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Nefertari

    Baie de San Fra

    3 avis

    3.0

    3 avis

    Y est allé·e le 27 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Nice ambience, a good after work dinner spot. Food was tasty, not outstanding though. Salad with goat cheese was delicious. Great service.

    Cet avis est-il utile ?

  5. andrew

    Baie de San Fra

    4 avis

    3.0

    4 avis

    Y est allé·e le 26 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    come for the dumplings, stay for the other sides, and for the fantastic service and the specials. however: not crazy about the bowl of grits or the ambrosia desert; fun ideas, but.... don't fully transcend or escape.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Carlos

    Baie de San Fra

    12 avis

    VIP
    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le 25 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It is a novel, fun, and expertly executed fine dining experience. The food was delicious and inventive - something about southern fare helped keep the pretense at bay…in the best ways. Can’t wait until my return.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Michael

    Baie de San Fra

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 24 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    From the moment we arrived and were greeted by an enchanting hostess to the presentation of the check, there was not one imperfection. It is clear, the carefully honed staff was well choreographed to ensure a memorable dining experience.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Allison

    Baie de San Fra

    7 avis

    2.0

    7 avis

    Y est allé·e le 19 octobre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Unfortunately, despite fabulous service it was a miss for me.

    Cet avis est-il utile ?

  9. D

    Austin

    1 avis

    VIP
    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le 18 octobre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    One of the best meals I’ve had in a long time, and we eat out in SF often. Creative, unexpected, and southern at heart. Couldn’t ask for more. Kudos to Chef Celtin and som Morgan! Will return.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Quyen

    Baie de San Fra

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 18 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Service for us was great, considering they’re going through their stress test for a newly opened restaurant. Food was excellent, tasty and creative. Generous amount of food was given for a prix fixe meal! But, they did charge for dessert, unexpectedly. Half-pour of wine was comped, for a momentary delay. Overall, the experience was excellent for an anniversary dinner.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Prelude est noté 4,6 étoiles par 26 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 15 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Prelude

333 Battery St, 94111-3234 San Francisco, CA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    The conner of Clay and Battery on the ground floor of The Jay Hotel
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17:00–21:00 Bar mar.–sam. 16:00–17:30
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Californienne, du Sud des États-Unis
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Celtin Hendrickson-Jones
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Salle privée, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable