Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Australie
  3. Sydney
  4. Banlieue Est
  5. Paddington
Porcine, Paddington, AU-NSW

Porcine

4.9
4,9
65 avis
101 $A et plus
Française

Effectuer une réservation

2 personnes
20:00
Réservé 6 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • La perle du quartier
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
Porcine is a small French bistro above a bottle shop in the leafy suburb of Paddington in Sydney.
Serving an ever-changing menu of timeless French classics, etched daily onto a chalkboard.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    101 $A et plus
  • Cuisine(s)
    Française
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner ven.–dim. 12:00–16:00 Dîner jeu.–sam. 18:00–23:00
  • Numéro de téléphone
    0423 015 032
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Nik Hill
  • Quartier
    Paddington
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Vin

Expériences

  • $110 Group Set Menu

    110,00 $AU par personne

    Plusieurs dates disponibles
    $110 Group Set Menu. Groups of 7 or more are required to do a set menu. Groups of 7 or more also incur a 10% service fee. If you have any questions please don't hesitate to contact us on 0423015032 or bonjour@porcine.com.au.
  • $90 Group Set Menu

    90,00 $AU par personne

    Plusieurs dates disponibles
    $90 Group Set Menu. Groups of 7 or more are required to do a set menu. Groups of 7 or more also incur a 10% service fee. If you have any questions please don't hesitate to contact us on 0423015032 or bonjour@porcine.com.au.
  • Dîner de Vin

    180,00 $AU par personne

    Seulement 27 nov. 2024
    A 4 course set menu with 4 matching wines from the Loire. Wines supplied by Sue and Roger from Living Wines, with food cooked by our head chef, Nik Hill.

Avis de 65 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 4,9Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,7Rapport qualité-prix

BruitDynamique

Apprécié pour

  • Banlieue Est

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Banlieue Est

    Meilleure cuisine

  • Banlieue Est

    Meilleur service

  • Banlieue Est

    Meilleure atmosphère

  • Banlieue Est

    Meilleur rapport qualité prix

  • Banlieue Est

    Parfait pour le brunch

  • Banlieue Est

    Innovant

  • Banlieue Est

    La perle du quartier

  • Banlieue Est

    Parfait pour déguster de bons vins

65 avis
  1. George

    Melbourne

    9 avis

    VIP
    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely brilliant… every visit to Sydney = a visit to Porcine.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Joseph

    Grand Boston

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We thoroughly enjoyed our meal. The explanations of each dish was comprehensive and we enjoyed each dish. The rainbow trout, mussels on toast, and oysters were our favourites.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Margie

    Sydney

    7 avis

    4.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    I always enjoy the delicious meals at Porcine and the friendly attentive service. Dishes are cooked with imagination and flair. The spring vegetables were a visual feast of crunch and colour.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Michelle

    Chicago

    3 avis

    4.0

    3 avis

    Y est allé·e le 16 novembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    The pork is a bit too fatty to our liking, but everything else was wonderful, especially the mussels on toast.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Shea

    Sydney

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 16 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Porcine is definitely one of my favourites…. Yes it’s expensive but it’s what you expect for an exquisite food experience. I love the down to earth yet passionate approach to dining and will return again and again. The wine pairing with dessert is deliciously etched in my mind. THankyou Porcine.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Marc

    Sydney

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 14 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent service, amazing food, what more could you want

    Cet avis est-il utile ?

  7. Howard

    Sydney

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 8 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Lovely dinner! Our favourite spot for celebration and date night. Will be back again!

    Cet avis est-il utile ?

  8. Liz

    Adélaïde

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 12 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful meal at Porcine, delicious food, interesting wine list and great service. Very effective acoustic panels made conversation easy in a comfortably appointed space.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Utilisateur d'OpenTable

    Sydney

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 12 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing dinner at porcine. So delicious, great service - we’ll be back.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Philippa

    Sydney

    14 avis

    4.0

    14 avis

    Y est allé·e le 21 septembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    We love everything about Nik Hill’s approachable, deeply-soulful, yet technique-driven food. Porcine gets everything right about the notion of a French bistro, without resorting to hammy clichés or tired tropes. The front of house staff are warm, highly experienced and knowledgeable, and the whole place has a comfortable and unpretentious atmosphere. With expertly made cocktails and a thoughtful selections of wines ferried up from P&V Liquor below, Porcine ticks all the boxes for a great evening out.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Porcine est noté 4,9 étoiles par 65 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
20:00
Réservé 6 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Porcine

268 Oxford St, 2021 Paddington, AU-NSW

Salles

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Paddington
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner ven.–dim. 12:00–16:00 Dîner jeu.–sam. 18:00–23:00
  • Prix
    101 $A et plus
  • Cuisine(s)
    Française
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Nik Hill
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable