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Point Seven, New York, NY

Point Seven

4.6
4,6
195 avis
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer

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2 personnes
19:00
Réservé 12 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Animé
  • Adapté aux repas d'affaires
  • Adapté aux occasions spéciales
Chef Franklin Becker's and Restaurateur Stephen Loffredo's sustainable seafood restaurant, Point Seven, is nestled in NYC's iconic MetLife building, near Grand Central Terminal and the Broadway Theater District. We celebrate diverse seafood preparations from around the globe, featuring sustainable ingredients that ensure a delicious and eco-conscious dining experience. Join us for our new breakfast menu, perfect for business meetings or a nourishing start to your day.
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Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Américaine contemporaine, Bar à cocktails
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 11:30–14:30 Dîner lun.–sam. 17:00–21:30
  • Numéro de téléphone
    (929) 877-1718
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Chef Franklin Becker
  • Installations pour l'événement privé
    We look forward to planning your private event in one of our elegant spaces, from intimate gatherings to larger celebrations, our private dining options accommodate various group sizes.
  • Contact pour l'événement privé
    Melissa Becker: (929) 877-1718
  • Quartier
    Midtown East
  • Rue transversale
    Vanderbilt Avenue and East 44th Street
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    Grand Central Terminal - 4,5,6,7 and S subway lines.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin

Expériences

  • Breakfast at Point Seven

    Plusieurs dates disponibles
    Start your day off right! Chef Franklin Becker of Point Seven will be launching a spectacular Breakfast menu beginning June 10th, 2024! We will be offering a variety of classic and unique signature menu items including our Point Seven Seasonal Omelet, House Made Granola, French Toast and Eggs Benedict Shakshuka. Individual dining available in addition to large group bookings.
    Breakfast at Point Seven photo
  • Jacques Pépin’s 90/90 Culinary Celebration

    190,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 6 mars 2025
    Join us for a special evening at Point Seven to celebrate Chef Jacques Pépin’s 90th birthday, hosted by the renowned Chef Franklin Becker. This exclusive 90/90 dining experience is a heartfelt tribute to this culinary legend, honoring Pépin's extraordinary contributions to the culinary world. Secure your seat to savor a decadent four-course menu. To enhance the celebration, consider adding the additional wine pairing expertly selected by Wine Director Luke Boland from our extensive collection. Point Seven is proud to support the Jacques Pépin Foundation by donating a portion of proceeds from today’s event to help empower individuals through culinary education. Enjoy a meal that makes a difference!
    Jacques Pépin’s 90/90 Culinary Celebration photo

Avis de 195 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,6Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,1Rapport qualité-prix

BruitModéré

195 avis
  1. phillip

    New York

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 2
    2. Plats 1
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    Valentine Pre fix menu was a let down. Food was mediocre and the $130 for 1 oyster , 1 small app , 1 entre and dessert... small portion.

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  2. anne marie

    New York

    13 avis

    3.0

    13 avis

    Y est allé·e le 5 février 2025

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    I ve been in this restaurant many times since its opening . I loved it and was super nice cuisine in super nice setting. They recently increased prince and decreased food quality and quantity , to a point that makes me question my loyalty entirely .

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  3. Utilisateur d'OpenTable

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 5 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I absolutely love this restaurant and have been many times, very lively, great food, excellent service. It is my go-to place in Midtown.

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  4. Jonathan

    New York

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 24 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Excellent food and service. Great drinks. Ask for a table away from the door as it was quite cold.

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  5. Jim

    VIP

    New York

    37 avis

    4.0

    37 avis

    Y est allé·e le 23 janvier 2025

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Food and service were terrific. Atmosphere was a bit sterile and very noisy which diminished our overall enjoyment. Will definitely return but not during peak dining hours.

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  6. Michael

    New York

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 19 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The cocktails were inventive and delicious - 3 sheets was out favorite. The scallops and mushrooms are not to be missed. The sticky toffee pudding was phenomenal.

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  7. Paul

    New York

    36 avis

    3.0

    36 avis

    Y est allé·e le 16 janvier 2025

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    Overpriced for the quality of food and service. Portions are on the small side and my drink from the bar was minuscule. Very little value here. 

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  8. Lekith

    VIP

    Chicago

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 14 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food great service. Good for business breakfast

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  9. kate

    Houston

    12 avis

    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le 13 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing food in an amazing setting. Very vibrant restaurant. The food was delicious ! Highly recommend !

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  10. Gary

    VIP

    Los Angeles

    2 avis

    2.0

    2 avis

    Y est allé·e le 7 janvier 2025

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    We won’t return. Service was very slow, although we advised staff we had a theatre engagement. Restaurant was uncrowded, as we had a 5PM reservation, but it still took 30+ minutes for us to receive our appetizers (lobster bisque and a plate of oysters, so little preparation was involved). There was no bread service. Mains were ok, but portions were extremely stingy although the prices were substantial. We have eaten in many much finer restaurants in Manhattan at the same price points. It was worth a try because it was conveniently located, but I would not recommend it.

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FAQ

Le restaurant Point Seven est noté 4,6 étoiles par 195 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 12 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Point Seven

200 Park Ave, 10017 New York, NY

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Vanderbilt Avenue and East 44th Street
  • Quartier
    Midtown East
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 11:30–14:30 Dîner lun.–sam. 17:00–21:30
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Américaine contemporaine, Bar à cocktails
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    Grand Central Terminal - 4,5,6,7 and S subway lines.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef Franklin Becker
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (929) 877-1718
  • Installations pour l'événement privé
    We look forward to planning your private event in one of our elegant spaces, from intimate gatherings to larger celebrations, our private dining options accommodate various group sizes.
  • Contact pour l'événement privé
    Melissa Becker: (929) 877-1718
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