Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City
  4. Manhattan
  5. Midtown East
Point Seven, New York, NY

Point Seven

4.6
4,6
173 avis
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 16 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux repas d'affaires
  • Charmant
  • Sain
Chef Franklin Becker's sustainable seafood restaurant, Point Seven, is nestled in NYC's iconic MetLife building, near Grand Central Terminal and the Broadway Theater District. We celebrate diverse seafood preparations from around the globe, featuring sustainable ingredients that ensure a delicious and eco-conscious dining experience. Join us for our new breakfast menu, perfect for business meetings or a nourishing start to your day.
Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Américaine contemporaine, Bar à cocktails
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 11:30–14:30 Dîner lun.–sam. 17:00–21:30
  • Numéro de téléphone
    (929) 877-1718
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Chef Franklin Becker
  • Installations pour l'événement privé
    We look forward to planning your private event in one of our elegant spaces, from intimate gatherings to larger celebrations, our private dining options accommodate various group sizes.
  • Contact pour l'événement privé
    Melissa Becker: (929) 877-1718
  • Quartier
    Midtown East
  • Rue transversale
    Vanderbilt Avenue and East 44th Street
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    Grand Central Terminal - 4,5,6,7 and S subway lines.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin

Expériences

  • Breakfast at Point Seven

    Plusieurs dates disponibles
    Start your day off right! Chef Franklin Becker of Point Seven will be launching a spectacular Breakfast menu beginning June 10th, 2024! We will be offering a variety of classic and unique signature menu items including our Point Seven Seasonal Omelet, House Made Granola, French Toast and Eggs Benedict Shakshuka. Individual dining available in addition to large group bookings.
    Breakfast at Point Seven photo
  • Pre-Theatre Menu Now Available At Point Seven!

    69,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Enjoy a three course Chef's tasting menu of rotating Point Seven signature dishes available Friday & Saturday nights 5:00pm-7pm.

Avis de 173 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,6Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • New York City

    Fruits de mer

  • Manhattan

    Fruits de mer

173 avis
  1. Warren

    New York

    17 avis

    VIP
    5.0

    17 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great place to go to right at Grand Central. Excellent food. Very fun experience.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Gregory

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    I hosted two others for a business breakfast. The atmosphere is excellent, the restaurant is beautiful, the location is great, and the meal was affordable. I would definitely like to visit again, in the future!

    Cet avis est-il utile ?

  3. matthew

    New York

    33 avis

    VIP
    3.0

    33 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Beautiful restaurant and the service was excellent. However, the quantity of food seems out of wack with the prices. I ordered an omelet and it was very small--I had a larger serving of potatoes than I did of eggs. Likewise, $7 for a cappuccino seems excessive.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Scott

    New York

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    $74 for two small egg white omelets and 2 coffees.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Brencis

    Los Angeles

    2 avis

    VIP
    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Service was good and attentive. Food was good but a bit uncreative.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Richard

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Everything was absolutely delicious from the Tuna Tostada, the Fluke and the Toffee dessert.Terrific service and staff as well.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Carly

    Baie de San Fra

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 12 novembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    AC was blasting on us despite 40 degree temperatures outside. Should offer blankets on backs of chairs if they are having problems controlling the HVAC. Server was also underprepared to answer questions about the menu, especially when it came to allergies.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Nicole

    New York

    7 avis

    VIP
    3.0

    7 avis

    Y est allé·e le 12 novembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Beautiful space and nice service. Cocktails well done and nice bar. The food was tasty (not extraordinary) but the ridiculously tiny portions for the price were a big disappointment. The main course crab cake was one very small crab cake for $46. The anchovy toast--two tiny almost bite size pieces for $19. The agnolotti was a few bites for $36. Basically far too expensive for what we received...we all agreed on that, and we were all foodies.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Janice

    Fort Lauderdale

    7 avis

    VIP
    4.0

    7 avis

    Y est allé·e le 11 novembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Simply grilled salmon and salsa verde sauce were great. Mashed potatoes were delicious. Rigidity of “no substitutions” is unreasonable. Desserts, especially the chocolate pecan “pie” were very disappointing and definitely not worth the price. Overall, prices too high for what you get.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Elyse

    New York

    5 avis

    VIP
    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 11 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Service and food were above and beyond! Beautiful setting for a quick meeting. Thank you to the chef for making out lunch meeting extra special!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Point Seven est noté 4,6 étoiles par 173 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 16 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Point Seven

200 Park Ave, 10017 New York, NY

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Vanderbilt Avenue and East 44th Street
  • Quartier
    Midtown East
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 11:30–14:30 Dîner lun.–sam. 17:00–21:30
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Américaine contemporaine, Bar à cocktails
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    Grand Central Terminal - 4,5,6,7 and S subway lines.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef Franklin Becker
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (929) 877-1718
  • Installations pour l'événement privé
    We look forward to planning your private event in one of our elegant spaces, from intimate gatherings to larger celebrations, our private dining options accommodate various group sizes.
  • Contact pour l'événement privé
    Melissa Becker: (929) 877-1718
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable