Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Mexique
  3. Baja California Sur
  4. San José del Cabo
  5. San José del Cabo
Penca Cocina de Brasa - PENCA COCINA DE BRASA, San José del Cabo, BCS

PENCA COCINA DE BRASA

4.4
4,4
27 avis
De 310 Mex$ à 500 Mex$
Mexicaine Contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
  • Innovant
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
  • Parfait pour écouter de la musique en direct
Local products cooked on wood-fired grill. Signature cocktails and a curated selection of wines. Located in the hotel corridor of San Jose del Cabo you will find the authentic mesquite flavor in a contemporary and relaxed atmosphere.

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 310 Mex$ à 500 Mex$
  • Cuisine(s)
    Mexicaine Contemporaine, De la ferme à la table, Gril
  • Heures d'ouverture
    Petit-déjeuner Tous les jours 08:00–12:00 Déjeuner lun.–sam. 11:00–16:00 Brunch dim. 11:00–16:00 Dîner Tous les jours 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    624 319 4889
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Joel Francisco López
  • Quartier
    San José del Cabo
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Alcool personnel, Animation, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Café, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Végane, Vin

Avis de 27 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.4
4,4 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,3Service
  • 4,4Atmosphère
  • 3,7Rapport qualité-prix

BruitModéré

27 avis
  1. David

    San Antonio

    11 avis

    VIP
    5.0

    11 avis

    Y est allé·e le 17 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We have enjoyed Penca for the last two years since it opened. This year we had our best experience enjoying an evening (Saturday November 17th) of the best Live Jazz in Los Cabos from Daline Jones and the Diego Ramirez Trio. We enjoyed both their sets along with amazing cocktails and dinner and brought two new guests who had never been to Penca before! Please continue the having this group and offering your great cuisine! Thank you!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Ernst

    Baja California

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le 27 juillet 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    Las entradas muy ricas. La ensalada de betabel mala. Los tacos de camarón regulares igual que el sashimi..

    Cet avis est-il utile ?

  3. Utilisateur d'OpenTable

    Baie de San Fra

    8 avis

    VIP
    4.0

    8 avis

    Y est allé·e le 20 juin 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Beautiful place delicious food, my issue was parking in front of the place Parking in front is a big NO NO even if staff says is ok and they will let you know to move your vehicle The fine to park in front of the place is $240 pesos and will take you around two hours to get your fine paid so you can get the vehicles license plate.

    Cet avis est-il utile ?

  4. joses

    Baja California

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 28 avril 2024

    1. Global 5
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Just use a little less salt in the food, and please have “salero” available

    Cet avis est-il utile ?

  5. Utilisateur d'OpenTable

    Phoenix

    9 avis

    2.0

    9 avis

    Y est allé·e le 13 avril 2024

    1. Global 2
    2. Plats 1
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Great atmosphere and seating. Service was ok, cocktails had nice presentation but lacked alcohol, food was once again great presentation but lacked spice, flavor, and was cold. The steak ordered was advertised as a rib-eye however it wasn’t a rjb-eye bit a carne asada cheap cut of meat of which they charged $990 pesos. I would not return.

    Cet avis est-il utile ?

  6. RichardD

    Baie de San Fra

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 7 avril 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We visited for the first time, had dinner and enjoyed the Saturday jazz trio performance. Service was prompt and attentive. The ceviche and garden salad appetizers were especially good. The roasted chicken was nicely flavored and cooked nicely. We also enjoyed the tacos. Cocktails were great. And finally we ate outside on the outdoor terrace, very comfortable and pleasant ambiance. I'd recommend going, especially on a Saturday night to hear the excellent musicians...their music was a nice change from the rock and roll cover music that's so common in much of San Jose.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Utilisateur d'OpenTable

    Palm Springs

    1 avis

    VIP
    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 16 mars 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Service, food, and atmosphere worth all spot on . Started with the ceviche and bone marrow appetizers, that were unique and delicious . Our main courses were the fire grilled chicken And the Totoavo , a local fish , both cooked perfectly . Our waiter Alex was very knowledgeable and attentive.

    Cet avis est-il utile ?

  8. CarolP

    Calgary

    16 avis

    VIP
    3.0

    16 avis

    Y est allé·e le 16 février 2024

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    The food was very good but the prices of the wine, etc. were way too high especially compared to other restaurants in the immediate area. Most of the servers were not good at all, orders got mixed up due to the fact they could not understand what we were saying nor could we understand them. They seemed to only able to speak in Spanish, us in English. I got my breakfast, my husband did not even though we each ordered. Only a few of the servers could speak & understand English & also the owner Viry. She went out of her way to get us some gluten free bread which we very much appreciated. When we told her that the server at dinner didn't know how to pour wine & had no personality, she exclaimed that he is a very good server. We'll go back for the food only & only if we can be understood. This is the only restaurant in Plaza de Pescador that has servers speaking / understanding in 1 language only.

    Cet avis est-il utile ?

  9. MatthewS

    Vancouver

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 15 février 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    We had a fantastic meal at Penca. Wife and I visiting from Canada. We got the Valentine’s Day special and the portions for the meal were quite small for the price. Otherwise food, ambience, and service were fantastic and we would eat here again.

    Cet avis est-il utile ?

  10. HSDG

    Baja California

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 21 janvier 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Muy buen ambiente, estuvimos para la noche de Jazz, muy recomendado. El servicio fue lento, pero creo que es porque no tienen suficientes meseros para cubrir el exterior e interior, no porque los chicos hagan un mal trabajo. La comida es rica, con la porción necesaria, ordenamos el betabel asado y fue una delicia, el vacío también es muy bueno.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

PENCA COCINA DE BRASA propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au 624 319 4889.

Le restaurant PENCA COCINA DE BRASA est noté 4,4 étoiles par 27 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour PENCA COCINA DE BRASA

Paseo Malecón San José, Calle Rtno. Puntagorda, Campo de Golf Fonatur, 23400 San José del Cabo, BCS

Informations supplémentaires

  • Quartier
    San José del Cabo
  • Heures d'ouverture
    Petit-déjeuner Tous les jours 08:00–12:00 Déjeuner lun.–sam. 11:00–16:00 Brunch dim. 11:00–16:00 Dîner Tous les jours 17:00–22:00
  • Prix
    De 310 Mex$ à 500 Mex$
  • Cuisine(s)
    Mexicaine Contemporaine, De la ferme à la table, Gril
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Joel Francisco López
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Alcool personnel, Animation, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Café, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Végane, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable