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pasjoli, Santa Monica, CA
Perle rare

pasjoli

50 $ et plus
Française
Étiquettes principales :
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
  • Parfait pour déguster de bons vins
Pasjoli is an elevated French bistro from James Beard award-winning chef Dave Beran. The restaurant pays homage to French cuisine utilizing the bounty of produce available in Southern California. Rooted in classic French cooking and inspired by Parisian markets, pasjoli reflects Chef Dave’s thoughtful cooking style, showcasing his creative touches on bistro fare.

We offer seating both indoors in our dining room and outdoors in our back (secret) garden, which you will choose when booking your reservation.

Each evening, we have limited availability of pressed duck dinners. If you are interested in enjoying a pressed duck for two, please email info@pasjoli.com, and we will do our best to accommodate your request.

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2 personnes

22:00


Réservé 10 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Pourquoi nous l'aimons

Chef de cuisine : Dave Beran

  • Icône Primé

    MICHELIN Plate

    2022

Lors de son ouverture en 2019, Pasjoli a contribué à la naissance d'une nouvelle ère gastronomique sur la Main Street, rue animée de Santa Monica. Le chef Dave Beran, lauréat du James Beard Award, est un virtuose de la cuisine française ayant le souci du détail, apportant des touches modernes à des plats traditionnels comme le tartare de steak maturé à sec au pesto de capucine et le canard au sang pour deux, qui fait sensation. L'élégante salle à manger ornée de voûtes fait de chaque repas une occasion spéciale.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Française
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu 17:15–21:30 ven, sam 17:15–22:30
  • Numéro de téléphone
    (424) 330-0020
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Installations pour l'événement privé
    Host your next event with us on our outdoor back garden patio. We offer seating up to 20 guests with a multi-course dinner served family style. Please email info@pasjoli.com for more details.
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Santa Monica
  • Rue transversale
    Ashland and Hill
  • Infos de stationnement
    Stationnement public
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
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Expériences

  • Summer of Sous: Chef Jose Martinez

    123,59 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 1 août 2024
    Exploring different ingredients, concepts and flavors, we are excited to present the pasjoli Sous Chefs as they each take over the pasjoli kitchen for one night this summer. Kicking off the Summer of Sous is Chef Jose Martinez, serving up a traditional Mexican menu. Jose, an LA native, started at Dialogue in 2017 and has been an integral part of the team since. Blending the multitude of flavors and cultures that inhabit Los Angeles, Jose is excited to show the Westside his upbringing. Not to mention, this will be the one night a year that tequila will grace the pj bar. Dietary restrictions are politely declined. All sales are final and non-refundable. Please email info@pasjoli.com with any serious food allergies and concerns.
    Summer of Sous: Chef Jose Martinez photo
  • Summer of Sous: Chef Casey Palermino

    123,59 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 15 août 2024
    Exploring different ingredients, concepts and flavors, we are excited to present the pasjoli Sous Chefs as they each take over the pasjoli kitchen for one night this summer. Originally from Michigan, Chef Casey Palermino made a name for himself as Chef de Cuisine at Willows Inn on Lummi Island, WA, before moving to LA and leading our team at pasjoli for the last 3 years. Cooking an ode to summer menu featuring roasted lamb, and tiki drinks, his midwest roots and pacific northwest influence showcase what summer means right here at pasjoli. Dietary restrictions are politely declined. All sales are final and non-refundable. Please email info@pasjoli.com with any serious food allergies and concerns.
    Summer of Sous: Chef Casey Palermino photo
  • Summer of Sous: Chef Jill Bulatao

    123,59 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 29 août 2024
    Exploring different ingredients, concepts and flavors, we are excited to present the pasjoli Sous Chefs as they each take over the pasjoli kitchen for one night this summer. Closing out the Summer of Sous with Chef Jill Bulatao’s take on Filipino food. Originally from the Philippines, Chef Jill’s menu will reflect her childhood summers featuring Filipino street food, duck, and flavors of coconut and banana. Jill has been leading the pasjoli kitchen since her days at Dialogue, and is excited to be closing out our Summer of Sous with a reflection of her love for all things food. Dietary restrictions are politely declined. All sales are final and non-refundable. Please email info@pasjoli.com with any serious food allergies and concerns.
    Summer of Sous: Chef Jill Bulatao photo

Avis de 564 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,7Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,1Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Los Angeles

    Française

  • Westside

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Westside

    Tables valant 1 000 points les plus réservées

564 avis
  1. DennisA

    Los Angeles

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious again on my second visit. Really enjoyed being invited to watch Chef Dave as he demonstrated and explained the pressed duck.

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  2. Utilisateur d'OpenTable

    Los Angeles

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    there was no vibe Service was really bad - the server forgot to put in two items . the sommelier was very rude. Cost of wine list was insane Price of food versus quality didn't match up. the food wasn't great, this place isn't worth the hype

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  3. VikkiB

    Los Angeles

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My only complaint would be the Secret Garden was very disappointing, but they re sat us inside which was beautiful. The Secret Garden needs a lot of work. It was very sad out there. everything else was completely amazing. The food and drinks were outstanding, and the service was very good. 

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  4. Utilisateur d'OpenTable

    Los Angeles

    18 avis

    VIP
    5.0

    18 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent Foie De Poulet w Truffle & Excellent Canard À La Presse

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  5. Markkap

    Los Angeles

    26 avis

    VIP
    5.0

    26 avis

    Y est allé·e le 21 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Amazing duck and incredible additional dishes- the pressed duck is the star of dinner. Great flavor combinations - not just your traditional basic French cuisine. The food is innovative tasty and not overdone. We had an amazing dinner- thx

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  6. KenF

    Los Angeles

    22 avis

    VIP
    4.0

    22 avis

    Y est allé·e le 20 juillet 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Food was delicious and service was good. A bit pricey but the food deserves recognition.

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  7. Utilisateur d'OpenTable

    Los Angeles

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 20 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was a wonderful restaurant just as rumored. The server was very kind and friendly, answering all our questions. The food was even more delicious than I had imagined, and I definitely want to visit again. Thank you very much.

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  8. JayG

    Portland

    7 avis

    VIP
    4.0

    7 avis

    Y est allé·e le 17 juillet 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    very nice, high end, their famous duck was good, not sure it was worth $200 -

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  9. KenH

    Los Angeles

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 16 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A memorable evening perfect for a special event.

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  10. Utilisateur d'OpenTable

    Los Angeles

    3 avis

    VIP
    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 14 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This is my fourth visit to pasjoli and it never disappoints. The staff is incredible. The food and drink stellar. The ambiance is perfection. An LA must.

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FAQ

Le restaurant pasjoli est noté 4.6 étoiles par 564 clients OpenTable.

pasjoli propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

22:00


Réservé 10 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
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2732 Main St, 90405-4008 Santa Monica, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Ashland and Hill
  • Quartier
    Santa Monica
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu 17:15–21:30 ven, sam 17:15–22:30
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Française
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Infos de stationnement
    Stationnement public
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (424) 330-0020
  • Installations pour l'événement privé
    Host your next event with us on our outdoor back garden patio. We offer seating up to 20 guests with a multi-course dinner served family style. Please email info@pasjoli.com for more details.
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