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The Main Dining Room at Paradisaea - Paradisaea, La Jolla, CA
Perle rare

Paradisaea

50 $ et plus
Californienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 27 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • La perle du quartier
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
A celebration of food, cocktails, art, and warm hospitality. Housed in the historic Piano Building, in the heart of the vibrant community of Bird Rock, Paradisaea is a destination restaurant and bar, that San Diegans frequent for crave-able, accessible fare, executed at the highest level.

Pourquoi ce sont des Perles rares

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Paradisaea a été créé par de grands noms de l'industrie culinaire, dont un ancien élève d'Eleven Madison Park. Ses intérieurs tropicaux du milieu du siècle, ses cocktails Tiki imaginatifs et ses plats de poisson fraîchement pêché en font un endroit décontracté qui est à la fois une perle du quartier et une destination de rêve pour les sorties en amoureux.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Californienne, Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Bar mer., jeu. 16:00–21:00 ven., sam. 16:00–22:00 dim. 16:00–20:30 Dîner mer., jeu. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–20:00
  • Numéro de téléphone
    (858) 255-8011
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Quartier
    La Jolla
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Expériences

  • Chef's Menu

    125,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Make your experience at Paradisaea even more memorable by joining us for our wonderful Chef's Menu where Anders Rubini will take you on a beautiful food journey.

Avis de 595 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,8Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Diego

    Californienne

  • San Diego

    Innovant

  • San Diego

    Californienne

595 avis
  1. Samantha

    VIP

    Londres

    28 avis

    5.0

    28 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great decor, food quality and interesting preparations.

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  2. Judy

    VIP

    New York

    6 avis

    4.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Very small portions for the price. We had a shared appetizer, one salad entree, and a small main dish of 2 scallops and one desert because I was starving after the meal. Only one of us was drinking alcohol. Price: $200 with tip. We left hungry. For reference, we are not big eaters weighing 160 and 130 lbs.

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  3. Natalie

    VIP

    New York

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 8 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food was amazing! We were served by Taylor, who was very knowledgeable of the menu and gave excellent recommendations! We can’t wait to go back!

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  4. Miguel Cuevas

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 8 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excelente todo, buena cocina buen ambiente excelente servicio

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  5. Kitty

    VIP

    San Diego

    30 avis

    5.0

    30 avis

    Y est allé·e le 8 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was our second time dining here, and the food was outstanding each time. We chose the Chef's Tasting Menu both times so we could experience a variety of dishes. It changes frequently. I would highly recommend ordering it especially on your first visit. Portions are sized correctly - we had plenty of food, but didn't leave feeling too full. Our server was very knowledgeable about the food which we really appreciated. They have a very imaginative cocktail menu which also includes a variety of non alcoholic choices. We will definitely be back!

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  6. Abigail

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 3 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Sitting at the chef's table, we had a view of the kitchen which was so cool! Seeing their work flow and how fast they came together to put beautiful orders up at the pass was a mix of entertaining and inspiring. We really loved the sunday supper option, the beef taretare with egg yolk emulsion and rye bread, the tomato mozzarella stracciatella, the perfect sourdough and the chicken ballotine. We ended up ordering three desserts, our favorite being the baked alaska that was flambeed in front of us with grande marnier. Super impressive and perfect for date night!

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  7. Utilisateur d'OpenTable

    Seattle

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le 1 février 2025

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Fantastic food and beautiful restaurant. Service was excellent after we were finally seated 15 minutes after our reservation time. Also for parties of 2 the tables are far too close together. It is not very comfortable or intimate if you are planning a date night.

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  8. jeff

    Utah

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 1 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Incredible experience curated by Patrick, who was exceptional in his recommendations and execution. A truly enjoyable experience that we will be back for!

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  9. dan

    VIP

    Los Angeles

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 20 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I loved this restaurant. Creative delicious food, great personal service, great ambience. Being evacuated from LA fires and knowing all the restaurants there, I can say LA has a lot to learn from this dining experience.

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  10. Nazan

    VIP

    San Diego

    15 avis

    3.0

    15 avis

    Y est allé·e le 20 janvier 2025

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 2
    Thıs place is too expensive. 3 small “ Hokkaido” scallops $40, tiny oversalted sourdough loaf $14 a glass of midling Italian red $28 Mar Andino farmed steelhead from high altitude lake in Peru which swears it uses no antibiotics $40 have u read “ the new fish”? $35 corkage fee. There is nothing here except the “usual” . No view like Eddie’s but same ridiculous prices. the wine list was interesting.

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FAQ

Le restaurant Paradisaea est noté 4,7 étoiles par 595 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 27 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Paradisaea

5680 La Jolla Blvd, 92037-7523 La Jolla, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Quartier
    La Jolla
  • Heures d'ouverture
    Bar mer., jeu. 16:00–21:00 ven., sam. 16:00–22:00 dim. 16:00–20:30 Dîner mer., jeu. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–20:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Californienne, Américaine contemporaine
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
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