Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. La Jolla
The Main Dining Room at Paradisaea - Paradisaea, La Jolla, CA
Perle rare

Paradisaea

50 $ et plus
Californienne

Effectuer une réservation

2 personnes
22:30
Réservé 22 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour manger en plein air
A celebration of food, cocktails, art, and warm hospitality. Housed in the historic Piano Building, in the heart of the vibrant community of Bird Rock, Paradisaea is a destination restaurant and bar, that San Diegans frequent for crave-able, accessible fare, executed at the highest level.


Pourquoi ce sont des Perles rares

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Paradisaea a été créé par de grands noms de l'industrie culinaire, dont un ancien élève d'Eleven Madison Park. Ses intérieurs tropicaux du milieu du siècle, ses cocktails Tiki imaginatifs et ses plats de poisson fraîchement pêché en font un endroit décontracté qui est à la fois une perle du quartier et une destination de rêve pour les sorties en amoureux.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Californienne, Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Bar mer., jeu. 16:00–21:00 ven., sam. 16:00–22:00 dim. 16:00–20:30 Dîner mer., jeu. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–20:00
  • Numéro de téléphone
    (858) 255-8011
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Quartier
    La Jolla
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Expériences

  • Chef's Menu

    125,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Make your experience at Paradisaea even more memorable by joining us for our wonderful Chef's Menu where Jeff Armstrong will take you on a beautiful food journey.
  • An evening with Incontro Meats and Cheeses

    60,00 $US par personne

    Seulement 20 nov. 2024
    Join us for a one-of-a-kind event, featuring a limited release of Jamón Mangalista Réserve which will be paired with other meats and American cheeses. Tony Incontro, founder of Incontro Meats will be joining us from Lincoln, Nebraska. Tony is the only producer of Mangalista USDA Salumi in the country. The Incontro family came from Carlentini, Sicily, and Reggio Calabria, Italy. Introduced the craft of meat sourcing and curing, at a young age by his Nanu Incontro. Tony has been involved in the family's love affair of all things pork, sausage, and salumi for nearly thirty years. We are so excited to welcome him to Bird Rock
  • Thanksgiving Celebration

    110,00 $US par personne

    Seulement 28 nov. 2024
    Experience an exquisite Thanksgiving at Paradisaea, where Chef Jeff Armstrong has curated a delightful three-course menu for your enjoyment. We look forward to hosting you and your loved ones for an elegant and memorable holiday gathering. Please see our menu on our open table page in the menu tab! Price is $110/person and $60/kids

Avis de 553 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Diego

    Californienne

  • San Diego

    Californienne

553 avis
  1. David

    San Diego

    51 avis

    VIP
    5.0

    51 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    A great, low-key dinner in our favorite neighborhood locale. The chef's menu (salad, chicken with fantastic glaze, dessert) was particularly satisfying for my wife.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Estee

    San Diego

    22 avis

    5.0

    22 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    One of the best steaks I’ve ever had, great food and drinks and ambiance

    Cet avis est-il utile ?

  3. Patty

    Las Vegas

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious food and cocktails. Service was amazing and so was the ambience, but like others have mentioned the serving sizes are incredibly small given the price point.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Paul

    Thaïlande

    2 avis

    2.0

    2 avis

    Y est allé·e le 1 novembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 5
    Hostess not present at front to greet patrons. My wife had to go find her in the back and when she did the hostess had an attitude with my wife. The service was great to start with then it felt like we were abandoned. We went 20 minutes without anyone checking on the table and waited 30 minutes for the check. The food was cool and had very little flavor. The steak served is advertised as a Snake River Farms Gold Wagyu NYS, it is not. The meat was tough and full of gristle. I eat SRF on a regular basis and their wagyu is so tender you can almost cut it with a fork. The ambience was great. The seats are comfortable.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Muriel

    San Diego

    9 avis

    VIP
    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 31 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was amazing and the staff very efficient and friendly. They were knowledgeable about the food and the wine choices. We will definitely go back.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Norma

    San Diego

    13 avis

    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le 27 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    First time at Paradisaea and it was amazing! The ambience is beautiful with gorgeous decor. We bagan with drinks, I ordered one off the little drink book of birds and it wasn’t quite my taste. The server was accommodating and replaced it with my go to, a perfect Cosmo. Next was the sourdough loaf which was lovely! So soft on the inside and crunchy crust on the outside, still warm. We also ordered the beef tartar. Fabulous!! My husband and I shared the veal Milanese to finish the meal. Perfect for both of us and we accompanied it with the potatoes 3 ways. We loved it!! Highly recommend.

    Cet avis est-il utile ?

  7. CoryS

    Nouveau-Mexique

    38 avis

    VIP
    5.0

    38 avis

    Y est allé·e le 25 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food and service were exceptional. A little over priced

    Cet avis est-il utile ?

  8. Leigh

    San Diego

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 21 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing flavors and impeccable service! Best to order several plates and share. Some of the dinner portions are on the smaller side but you still feel satiated. Great ambiance too ~

    Cet avis est-il utile ?

  9. Wesley

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 20 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Rhhhhhhhhhhhhjjjjjjjjjjhhhhhhhhjjjnnnnnnnnnnnnnnnjjj

    Cet avis est-il utile ?

  10. Jesse

    Comté d’Orange

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 19 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Sat in the bar section, which allowed us to get share plates from the bar menu and dinner menu. Had the Cajun Shrimp, scallops, and steak frites. a Boulevarde (bourbon cocktail). Everything was spot on. Service was great and ambiance was perfect.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Paradisaea est noté 4,7 étoiles par 553 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
22:30
Réservé 22 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Paradisaea

5680 La Jolla Blvd, 92037-7523 La Jolla, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Quartier
    La Jolla
  • Heures d'ouverture
    Bar mer., jeu. 16:00–21:00 ven., sam. 16:00–22:00 dim. 16:00–20:30 Dîner mer., jeu. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–20:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Californienne, Américaine contemporaine
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable