Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Grand Boston
  4. Cape Cod et les îles
  5. Hyannis
Pain D’Avignon, Hyannis, MA

Pain D’Avignon

4.1
4,1
851 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 12 fois aujourd'hui
  • La perle du quartier
  • Animé
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
In 1992, thrown together on Cape Cod by political circumstances none of them could have predicted, four young Yugoslavs founded Pain D'Avignon.Their goal was to recreate the Old World Traditions using baking techniques and recipes barely changed in centuries. Their founding principle: fine breads deserve to be at the center of the dining experience, not a mere afterthought. At their Hyannis bakery, the timeless art of bread making is both revered and respected. Everyday salt, flour and filtered water are combined – like the bakers themselves – with a distinctly European flavor.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Française / Américaine contemporaine, Européenne
  • Heures d'ouverture
    Retail Counter Tous les jours 07:00–16:00 Petit-déjeuner lun.–ven. 08:00–11:00 Brunch sam., dim. 10:00–14:45 Déjeuner lun.–ven. 11:00–14:45 Dîner mar.–sam. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (508) 778-8588 ext. 2
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Christophe Gest
  • Quartier
    Hyannis
  • Rue transversale
    Hinckley Rd & Airport Rd
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Café, Cocktails, Non-fumeur, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Avis de 851 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.1
4,1 d'après les évaluations récentes
  • 4,2Plats
  • 4Service
  • 4,1Atmosphère
  • 3,6Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Cape Cod et les îles

    Parfait pour le brunch

851 avis
  1. Steven

    New York

    20 avis

    5.0

    20 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Weekend Brunch menu for two, delicious food, excellent service, with an authentic French bistro atmosphere. What more could you ask for? We started with an "Eye Opener" which is their version of a delicious bloody mary and a glass Champagne (Laurent) (excellent) and some delicious Wellfleet Oysters. We followed with Eggs Norwegian (like an eggs benedict with smoked salmon) and the Steak & Eggs (both were delicious). Oh, and on your way out, stop at their boulangerie for some delicious breads and other baked goods to take home. (Do not miss their country sourdough!) Love this place.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Dianne

    Baie de San Fra

    20 avis

    VIP
    4.0

    20 avis

    Y est allé·e le 10 octobre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 2
    4. Atmosphère 4
    It was a quiet night, the staff was very pleasant and helpful. My back was to the restaurant, so I don’t know what happened, but we waited a very long time to place our drinks order, and then, before we had our drinks, the waiter asked if we wanted to order our food. Everything came out at once. It was delicious, and we enjoyed each other’s company, but the service delays were disappointing.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Valerie

    Grand Boston

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 5 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    We love this restaurant! ! Great wine list! Bread is excellent!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Jim

    Kansas City

    5 avis

    1.0

    5 avis

    Y est allé·e le 5 octobre 2024

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 1
    4. Atmosphère 3
    Food arrived quickly and was cold. Chicken and mashed potato with haricot vert were room temp and clearly had been cooked in advance. PDA salad tasted like it had been made in advance and pulled from the refrigerator. Asparagus was sour and the hard cook egg was cold and inedible. What happened to this place?

    Cet avis est-il utile ?

  5. wendy

    Côte centrale

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 4 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food and ambience at Pain Avenue was exceptional. The food was scrumptious. Coffee and dessert were delightful. Highly recommend. 

    Cet avis est-il utile ?

  6. John

    Caroline du Sud

    2 avis

    VIP
    1.0

    2 avis

    Y est allé·e le 28 septembre 2024

    1. Global 1
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    The food was good BUT the noise level was so awful that we could not enjoy our dinners. We could not wait to leave as the noise made it painful. We wil not return until and unless the noise level problem is corrected

    1 personne a trouvé cet avis utile

  7. Jo Ann

    Floride

    11 avis

    3.0

    11 avis

    Y est allé·e le 28 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    Extremely noisy. Service exceptionaly slow. Took 3/4 of an hour for the main course to be served.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  8. Utilisateur d'OpenTable

    New York

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le 27 septembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    I have been to this restaurant many times and always enjoyed the scallops over pea risotto. This time it was off. Risotto was not at all creamy or flavorful. Seemed old. Not fresh or hot. There was a fig balsamic vinegar base that conflicted with the hoped for creamy/parmesan flavor of saffron rice. Scallops were delicious and cooked to my request. Disappointed.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Utilisateur d'OpenTable

    Grand Boston

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 22 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 4
    Our food was a little dry and overcooked and under seasoned. We’ve had much better food when we’ve dined here before.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Jerome

    Grand Boston

    26 avis

    VIP
    5.0

    26 avis

    Y est allé·e le 21 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A favorite place on the Cape. Always a wonderful dining experience, great ambiance, wonderful service. I would be there every night if I could!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Pain D’Avignon est noté 4,1 étoiles par 851 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 12 fois aujourd'hui
Google Map pour Pain D’Avignon

15 Hinckley Rd, 02601-1948 Hyannis, MA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Hinckley Rd & Airport Rd
  • Quartier
    Hyannis
  • Heures d'ouverture
    Retail Counter Tous les jours 07:00–16:00 Petit-déjeuner lun.–ven. 08:00–11:00 Brunch sam., dim. 10:00–14:45 Déjeuner lun.–ven. 11:00–14:45 Dîner mar.–sam. 17:00–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Française / Américaine contemporaine, Européenne
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Christophe Gest
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Café, Cocktails, Non-fumeur, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable