One Market Restaurant
One Market Restaurant
Effectuer une réservation
- Adapté aux repas d'affaires
- Adapté aux occasions spéciales
- Idéal pour les groupes
Privatisation de salle
Réservez votre prochain événement avec nous
Salles
Informations supplémentaires
- AtmosphèreRaffiné
- PrixDe 31 $ à 50 $
- Cuisine(s)Américaine contemporaine, Américaine, Californienne
- Heures d'ouvertureDéjeuner lun.–ven. 11:30–14:00 Lunch Pickup and Delivery lun.–ven. 11:30–14:00 Dîner lun.–ven. 17:00–20:00 Dinner Pickup and Delivery lun.–ven. 17:00–20:00
- Numéro de téléphone(415) 777-5577
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue d'affaires décontractée
- Chef de cuisineMark Dommen
- Service traiteurOur Special Events staff can be reached at 415.777.2233
- Installations pour l'événement privéOur two private rooms, the Club Room and the Atrium Room, can hold up to 40, or 80 when combined. The Bay View Room or the Cesar Pelli Pavilion can accommodate 125 seated, 200 reception. Still larger groups, 850 seated, 2,000 reception, can utilize the entire restaurant or Cesar Pelli Pavilion.
- Contact pour l'événement privéNicole Held, Matthew Lamos or Serena Collins: (415) 777-3366
- QuartierQuartier financier / Embarcadero
- Rue transversaleSteuart
- Parking details$5 One Market Plaza garage parking with restaurant validation at LUNCH. Garage entrance is located on Spear Street between Market and Mission Streets. VALET PARKING available at dinner, $15.
- Public transitOne block from the BART/Muni Embarcadero Station. One block from the California Street Trolley line. On the historic Market Street Railine (F-Line).
- AnimationFRONT ROW SEATS AVAILABLE! Join us for lunch or dinner at our Chef's Counter, where you can watch a lively cooking "demonstration" kitchen, led by Chef/Partner Mark Dommen. BE A PART OF THE SHOW: Join us for a special evening at our Chef's Table, located in the heart of our kitchen. You will be served a special 7 course menu by Chef Mark Dommen and staff, tour the wine cellar with our Sommelier and help us prepare a special dish for your table! Reservations are required.
- Renseignements supplémentaires :À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Animation, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Vin
Expériences
New Year's Eve 1ST SEATING 5:30-7pm
135,00 $US par personne
Seulement 31 déc. 2024Celebrate New Year's Eve at One Market Restaurant! We're offering a scrumptious four-course menu including amuse bouche, choice of starter, entrée and dessert plus Billy Philadelphia on the piano from 7pm-midnight. First seating- sit between 5:30-7pm $135 per person, includes glass of bubbly upon arrival- does not include additional beverages, taxes or 18% gratuity.New Year's Eve 2ND SEATING 8:30pm-10:30pm
195,00 $US par personne
Seulement 31 déc. 2024Celebrate New Year's Eve at One Market Restaurant! We're offering a scrumptious four-course menu including amuse bouche, choice of starter, entrée and dessert plus Billy Philadelphia on the piano from 7pm-midnight. Second seating- sit between 8:30-10:30pm $195 per person, includes glass of bubbly for a midnight toast, fireworks views just outside the restaurant (weather permitting) - does not include additional beverages, taxes or 18% gratuity.Jacques Pépin Celebration Dinner
663,61 $US par personne
Prépayé
Seulement 18 déc. 202418:00SOLD OUT Indulge in a spectacular 6-course dinner to kick off Jacque Pepin’s 90th year, created by award-winning Chef Mark Dommen with Chef Doug Keane and Pastry Chef Josh Gaulin both from the Michelin-starred Cyrus Restaurant in Geyserville. The menu will feature innovative dishes that pay homage to Pépin’s remarkable culinary influence, signed menus and more. Dinner will be preceded by an hors d’oeuvre and Champagne reception, and the cuisine will be expertly paired with historic vintage and large format trophy wines from the cellars of Venus & Narsai David and Leslye & Michael Dellar, curated by One Market’s Tonya Pitts. $495 per person exclusive of 20% gratuity, SF employer mandates, tax. Only 18 seats at the table.
Plats populaires
Avis de 4 360 client·e·s
Évaluation globale (notes et avis)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
- 4,5Plats
- 4,6Service
- 4,5Atmosphère
- 4,1Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré
Apprécié pour
San Francisco
Américaine contemporaine
- R
Rogerio
VIPBaie de San Fra
3 avis
5.03 avis
Y est allé·e le il y a 2 jours
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- R
Rob
VIPLos Angeles
10 avis
5.010 avis
Y est allé·e le il y a 3 jours
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- P
Patricia
Baie de San Fra
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le il y a 7 jours
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- J
Jann
Baie de San Fra
13 avis
5.013 avis
Y est allé·e le 8 décembre 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- J
Jim
Baie de San Fra
12 avis
1.012 avis
Y est allé·e le 3 décembre 2024
- Global 1
- Plats 1
- Service 3
- Atmosphère 2
Cet avis est-il utile ?
- T
Taylor
Comté d’Orange
3 avis
5.03 avis
Y est allé·e le 30 novembre 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
Cet avis est-il utile ?
- B
Brian
VIPNew York
16 avis
3.016 avis
Y est allé·e le 29 novembre 2024
- Global 3
- Plats 4
- Service 1
- Atmosphère 3
Cet avis est-il utile ?
- C
Carol
Los Angeles
6 avis
1.06 avis
Y est allé·e le 29 novembre 2024
- Global 1
- Plats 1
- Service 1
- Atmosphère 4
1 personne a trouvé cet avis utile
- A
Annie
Baie de San Fra
66 avis
3.066 avis
Y est allé·e le 29 novembre 2024
- Global 3
- Plats 3
- Service 4
- Atmosphère 4
Cet avis est-il utile ?
- J
Jennie
Baie de San Fra
1 avis
2.01 avis
Y est allé·e le 29 novembre 2024
- Global 2
- Plats 1
- Service 3
- Atmosphère 1
1 personne a trouvé cet avis utile
FAQ
One Market Restaurant propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (415) 777-5577.
Le restaurant One Market Restaurant est noté 4,6 étoiles par 4360 clients OpenTable.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.
One Market Restaurant
Effectuer une réservation
Commande en livraison ou à emporter
1 Market Street, 94105 San Francisco, CA
Salles
Informations supplémentaires
- Rue transversaleSteuart
- QuartierQuartier financier / Embarcadero
- Heures d'ouvertureDéjeuner lun.–ven. 11:30–14:00 Lunch Pickup and Delivery lun.–ven. 11:30–14:00 Dîner lun.–ven. 17:00–20:00 Dinner Pickup and Delivery lun.–ven. 17:00–20:00
- PrixDe 31 $ à 50 $
- Cuisine(s)Américaine contemporaine, Américaine, Californienne
- AtmosphèreRaffiné
- Dress codeTenue d'affaires décontractée
- Parking details$5 One Market Plaza garage parking with restaurant validation at LUNCH. Garage entrance is located on Spear Street between Market and Mission Streets. VALET PARKING available at dinner, $15.
- Public transitOne block from the BART/Muni Embarcadero Station. One block from the California Street Trolley line. On the historic Market Street Railine (F-Line).
- Moyens de paiementAmerican Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
- Chef de cuisineMark Dommen
- AnimationFRONT ROW SEATS AVAILABLE! Join us for lunch or dinner at our Chef's Counter, where you can watch a lively cooking "demonstration" kitchen, led by Chef/Partner Mark Dommen. BE A PART OF THE SHOW: Join us for a special evening at our Chef's Table, located in the heart of our kitchen. You will be served a special 7 course menu by Chef Mark Dommen and staff, tour the wine cellar with our Sommelier and help us prepare a special dish for your table! Reservations are required.
- Renseignements supplémentaires :À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Animation, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Vin
- Site internet
- Numéro de téléphone(415) 777-5577
- Service traiteurOur Special Events staff can be reached at 415.777.2233
- Installations pour l'événement privéOur two private rooms, the Club Room and the Atrium Room, can hold up to 40, or 80 when combined. The Bay View Room or the Cesar Pelli Pavilion can accommodate 125 seated, 200 reception. Still larger groups, 850 seated, 2,000 reception, can utilize the entire restaurant or Cesar Pelli Pavilion.
- Contact pour l'événement privéNicole Held, Matthew Lamos or Serena Collins: (415) 777-3366