Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.
  4. Banlieues Virginie – DC
  5. Washington
Moon Rabbit by Kevin Tien, Washington, DC
Perle rare

Moon Rabbit by Kevin Tien

50 $ et plus
Vietnamienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 50 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Innovant
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
Moon Rabbit is a highly-regarded Vietnamese restaurant situated in the heart of Washington D.C., drawing inspiration from the virtuous rabbit depicted in the Buddhist Jataka tale. Led by acclaimed Chef Kevin Tien, the restaurant embodies an innovative approach to Vietnamese cuisine, showcasing a menu that is both unique and complex. Chef Tien's main objective is to pay tribute to his heritage as a first-generation Asian American, using Moon Rabbit as a platform for expressing his love for Vietnamese culture and food.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Kevin Tien

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Rendez-vous à la nouvelle version du Moon Rabbit pour découvrir la vision singulière du chef Kevin Tien en matière de gastronomie vietnamienne. Dans un espace moderne aux allures de bibliothèque, sa carte exigeante (citons le Mực Nhồi Thị (boudin farci aux calamars) et le Cá Viên (lotte grillée au barbecue avec des légumes verts)) est à la fois fidèle à ses origines asiatiques et à son enfance en Louisiane, mais est aussi avant-gardiste, ce qui permet de vivre une expérience unique à chaque visite.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Cuisine élégante
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Vietnamienne, Asiatique contemporaine, Sud-est asiatique
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu. 17:00–21:30 ven., sam. 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (202) 525-1446
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Installations pour l'événement privé
    Please reach out to us at events@dokidokihospitality.com
  • Quartier
    Washington
  • Rue transversale
    9th and F St.
  • Parking details
    Aucun
  • Public transit
    Gallery Place/Chinatown or Metro Center
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Toilettes neutres, Végane, Vin

Avis de 298 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,8Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Banlieues Virginie – DC

    Innovant

298 avis
  1. Emiliano

    New York

    1 avis

    VIP
    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    After waiting for some time for this experience on our trip, we found nothing but great quality food. We even got to meet Kevin & We got a few gifts from the chef. My favorite restaurant for the whole trip.

    Cet avis est-il utile ?

  2. JUAREZ

    Berlin

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Outstanding food and very attentive service. I had the set menu of Chef’s Visit Vietnam, it was a must. A place to come back and back again. As a Brazilian traveling on vacations was the perfect choice of last day meal in DC.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Barbara

    Washington

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Kevin Tien is a gifted Chef. Food is Vietnamese inspired not traditional Vietnamese. Highly recommend exploring the menu by ordering the Chef’s Menu to learn what you want to order on your next visit.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Mark

    Chicago

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wow, we had an outstanding meal! The service was impeccable and the cuisine sublime.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Steven

    Washington

    22 avis

    5.0

    22 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We really found the cuisine here innovative. Imagine going to one of the most creative restaurants in Vietnam. We got the tasting menu since it was our first time visit. One must have dish was the perilla leaves stuffed with wagyu beef, lane, and fermented honey pickled shallots. The best bite of the evening. Tuna crudo with strawberries, lemon verbena and cilantro was also excellent. The cumin lamb with beets and charred chicories had a wonderful flavor, but I thought the pieces were a little too fatty in places. We also had a delicious sweet potato and crab gnocchi with fermented sausage that was very good. The layout of the restaurant is spacious and the acoustics easily allow for conversation. We will definitely return. Be forewarned that is you go on a weekend when Ford's Theater is playing Mr Lincoln (ironic isn't it?) and a Caps game is at home, leave extra time to find parking.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Judy

    Washington

    17 avis

    VIP
    5.0

    17 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Unusual and amazing food. So creative. Incredible mix of flavors with a lot of ingredients I'd never heard of. If you want great food you'll never fix at home, this is the place to go! Because there were 5 of us, we did the Chef's Tasting Menu which was worth every penny. This was our second visit and I was struck again about the outstanding staff. Young, enthusiastic, very knowledgeable about the menu and the wines, readily available but never intrusive. Not surprising that the New York Times called Moon Rabbit one of their favorite 50 restaurants in the entire US!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Karen

    New York

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I had the fixed menu “Chef’s Visit to Vietnam,” which turned out to be a great way to get a wide variety of dishes as a solo diner. It was fantastic, full of fascinating and delicious flavors and textures. The service was also excellent — very attentive, efficient and pleasant all around. The restaurant applies a standard 22% service charge and says that it is distributed to all service personnel, a policy that I prefer to the usual American system. I will definitely go back the next time I am in DC.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Winfield

    Washington

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    No background noise so you could have a conversation with your table-mate. People were not jammed together. The food was spectaculor and the service efficient.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Bill

    Washington

    29 avis

    VIP
    5.0

    29 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Just fantastic food and the service was exceptional. I like the new space much better than the space at the wharf. It’s very pretty and not too wide open. We went for lunch and there was a nice crowd. My favorite was the boudin served with little rice noodles and pickled veggies.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Dan

    Washington

    8 avis

    VIP
    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Best innovative food we’ve had in some time. Service is great

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Moon Rabbit by Kevin Tien est noté 4,8 étoiles par 298 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 50 fois aujourd'hui
Google Map pour Moon Rabbit by Kevin Tien

927 F St NW, 20002-1490 Washington, DC

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    9th and F St.
  • Quartier
    Washington
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu. 17:00–21:30 ven., sam. 17:00–22:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Vietnamienne, Asiatique contemporaine, Sud-est asiatique
  • Atmosphère
    Cuisine élégante
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Aucun
  • Public transit
    Gallery Place/Chinatown or Metro Center
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (202) 525-1446
  • Installations pour l'événement privé
    Please reach out to us at events@dokidokihospitality.com
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable