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  5. Centre-ville
Modena, Washington, DC

Modena

4.6
4,6
1148 avis
De 31 $ à 50 $
Italienne
  • Adapté aux repas d'affaires
  • Innovant
  • Adapté aux occasions spéciales
Le Bibiana est un restaurant primé appartenant au Knightsbridge Restaurant Group. Le chef Jake Addeo apporte 16 ans d'éminente expérience accumulée au sein de certains des restaurants les plus acclamés de New York et de Hong Kong. Jake a œuvré dans plusieurs restaurants célèbres auprès de chefs récipiendaires d'un prix James Beard dont à l'Abboccato Italian Kitchen, où il a travaillé comme chef de cuisine; à l'Esca sous la direction de Dave Paternack et de Mario Batali, et au Felidia sous l'aile de Fortunato Nicotra et de Lidia Bastianich. Le chef Addeo apporte la cuisine italienne régionale la plus délectable qui soit à Washington, DC.

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2 personnes

19:00


Réservé 5 fois aujourd'hui
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Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Italienne, Italienne Moderne, Bar à Vin
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner mar.–ven. 11:30–15:00 Happy hour lun. 17:00–19:30 mar.–ven. 15:30–19:30 Dîner mar.–jeu. 17:00–21:30 ven., sam. 17:00–22:30
  • Numéro de téléphone
    (202) 216-9550
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Benjamin Lambert
  • Service traiteur
    With advance notice, limited off-site catering is available:<br /><br />https://knightsbridge.tripleseat.com/party_request/9553
  • Installations pour l'événement privé
    Featuring high-style Milano design and ample private dining options with Executive Chef Joshua Hunt in the kitchen.https://knightsbridge.tripleseat.com/party_request/9553
  • Contact pour l'événement privé
    Gretchen Kapuschik: (202) 216-9550
  • Quartier
    Centre-ville
  • Rue transversale
    12th and H street NW
  • Infos de stationnement
    Valet available from 5pm to 10pm Friday and Saturday only pending staffing.Limited street parking is available. Ample garage parking nearby at City Center one block away on 11th ST, open 24/7.
  • Métro ou Station
    Metro Center is the closest metro stop, it is located at 12th and G street and our front door is one block away at the corner of 12th and H street.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin

Expériences

  • Ala Carte Menu

    Plusieurs dates disponibles
    Please select this option if you are not interested in any of our tasting menus

Avis de 1 148 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,7Service
  • 4,5Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

1 148 avis
  1. idilio

    Los Angeles

    72 avis

    VIP
    2.0

    72 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 1
    4. Atmosphère 2
    Never come back. Not italian,waiter not prepeared. Not for italians food this place. Bread must be order in advance

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  2. Donna

    Washington

    25 avis

    5.0

    25 avis

    Y est allé·e le 28 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent menu. The shrimp risotto was outstanding as was the lobster/brondino seafood plate. Perfectly elegant service. Beautiful cream brûlée.

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  3. Michael

    Los Angeles

    16 avis

    5.0

    16 avis

    Y est allé·e le 23 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Third time here consistently great food. Had the double cut pork chop it was phenomenal

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  4. Joseph

    Washington

    32 avis

    5.0

    32 avis

    Y est allé·e le 20 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We took advantage of the restaurant week menu, which was an incredibly good value. $55 per person the meatball with polenta appetizer, the seafood soup, and gelato (me) or ricotta cake (spouse). Appetizer and entree are also on their regular menu--but I think the portion sizes must have been the same as the regular menu as they were very generous. The appetizer had a nice tomato-based sauce; a great blend of flavors. The entree included branzino, large fresh shrimp (with the heads--if you don't like the heads, set them aside but you'll miss some great flavor), squid that was cooked properly (not rubber bands like many other places), very small round pasta, and a delicious lobster broth. I probably left some ingredients off the list. Each type of seafood was cooked separately before adding the broth, so they retained their character. The fish skin was crisp! Atmosphere: since it was a Tuesday night in August, the restaurant was not crowded so sound level was low. On a Friday or Saturday, it's livelier but the ceiling is tall so I think the restaurant would not be noisy. Wine: glasses of sangiovese with the appetizer and a vermentino (white) with entree. Both higher-end wines for a single glass, recommended by the waiter and the sommelier, and they were a giant step above what most other restaurants offer by the glass. Service was friendly and efficient. A great dinner--we'll be back!

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  5. Natasha

    Washington

    13 avis

    VIP
    4.0

    13 avis

    Y est allé·e le 16 août 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Three of us dined at Modena on a Friday night during Restaurant Week. Perfect appetizers (fried artichokes, gem salad, polpetti) and excellent entrees (brodetto, steak, gnocchi). Two desserts however were disappointing: the peach ricotta cake (during peach season!) had two thin slices of unripe peach and a gloppy pink sauce with undefinable flavor. The deconstructed tiramisu was bland. Appreciated the sommelier and the excellent waiter. Will be back!

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  6. Judy

    Washington

    12 avis

    4.0

    12 avis

    Y est allé·e le 16 août 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    It was restaurant week so choices were limited but each of the 3 courses was delicious. Comfortable seating, really great service and on this August lunchtime not at all crowded and we could hear each other! They kindly made my friend feel very special on her birthday. Our only complaint is that the Ladies’ room is dark as a dungeon, to the point of being dangerous. And the sinks look more like urinals and splash back like fountains. This discordant effect should be corrected, pronto.

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  7. Utilisateur d'OpenTable

    Miami

    6 avis

    VIP
    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 15 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great menu for restaurant week. Service and food were great.

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  8. Utilisateur d'OpenTable

    Baie de San Fra

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 13 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Service was immaculate. They stressed the added gratuity to ensure guest only tipped what they were comfortable with. The manager visited the table and every server was wholly hospitable. I would highly recommend this experience to anyone.

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  9. Judy

    Washington

    15 avis

    VIP
    3.0

    15 avis

    Y est allé·e le 13 août 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    We were there for restaurant week. Food was good but not up to standard of other Knightsbridge places we frequent. Staff was friendly and attentive but service was slow, even on a night they did not appear very busy

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  10. Simon

    Baie de San Fra

    5 avis

    4.0

    5 avis

    Y est allé·e le 1 août 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Exlente comida asi de simple comida moy sabrosa y elegante. El precio moy acertado

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FAQ

Modena propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (202) 216-9550.

Le restaurant Modena est noté 4,6 étoiles par 1148 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

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2 personnes

19:00


Réservé 5 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

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1199 H Street NW, 20005 Washington, DC

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    12th and H street NW
  • Quartier
    Centre-ville
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner mar.–ven. 11:30–15:00 Happy hour lun. 17:00–19:30 mar.–ven. 15:30–19:30 Dîner mar.–jeu. 17:00–21:30 ven., sam. 17:00–22:30
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Italienne, Italienne Moderne, Bar à Vin
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    Valet available from 5pm to 10pm Friday and Saturday only pending staffing.Limited street parking is available. Ample garage parking nearby at City Center one block away on 11th ST, open 24/7.
  • Métro ou Station
    Metro Center is the closest metro stop, it is located at 12th and G street and our front door is one block away at the corner of 12th and H street.
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Benjamin Lambert
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (202) 216-9550
  • Service traiteur
    With advance notice, limited off-site catering is available:<br /><br />https://knightsbridge.tripleseat.com/party_request/9553
  • Installations pour l'événement privé
    Featuring high-style Milano design and ample private dining options with Executive Chef Joshua Hunt in the kitchen.https://knightsbridge.tripleseat.com/party_request/9553
  • Contact pour l'événement privé
    Gretchen Kapuschik: (202) 216-9550
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