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Miss River, New Orleans, LA

Miss River

4.4
4,4
1353 avis
50 $ et plus
Créole/Cajun/du Sud des États-Unis

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2 personnes
lun.mar.mer.jeu.ven.sam.dim.
19:00
Réservé 22 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

À propos de ce restaurant

  • Charmant
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
  • Adapté aux occasions spéciales
Miss River at the Four Seasons New Orleans offers a grand Creole dining experience in the heart of the French Quarter. Led by renowned Chef Alon Shaya, the restaurant serves elevated New Orleans favorites with bold Cajun flavors and local ingredients. Signature dishes include Whole Buttermilk Fried Chicken, Seared Duck Breast, and Red Beans and Rice. Open for lunch and dinner, diners can savor expertly crafted dishes throughout the day. Enjoy a lively weekend jazz brunch every Friday, Saturday, and Sunday from 10:00 am to 3:00 pm, featuring a Bloody Mary bar and live jazz. Perfect for any special occasion, Miss River delivers an unforgettable experience for lunch, dinner, or brunch in New Orleans.

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Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Créole/Cajun/du Sud des États-Unis, Bar à cocktails
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:00–15:00 Tous les jours 17:00–22:00 sam., dim. 10:00–15:00
  • Numéro de téléphone
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Chef Aleksandre Nadirashvili
  • Installations pour l'événement privé
    Host your next celebration of up to 12 guests at Miss River.
  • Contact pour l'événement privé
    Blake Baudier: (504) 434-5984
  • Quartier
    Quartier central des affaires
  • Rue transversale
    Poydras St.
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Public transit
    Canal St.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Terrasse, Vin

Expériences

  • Large Party Premium Lunch Menu

    90,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    The Parlor Room offers an intimate private dining experience for up to 14 guests. Four-course Premium Lunch Menu curated by Chef Alon Shaya First Course: Louisiana Seafood Service featuring fresh from the Gulf raw oysters, shrimp remoulade, pickled crab claws, crawfish ravigote and boiled shrimp Shared Appetizers: Best Stop Boudin, Louisiana BBQ Shrimp, and Crab Maison Salad Main Course (choice of): Vegetable Green Curry, Blackened Snapper, or the Fried Oyster Loaf Shared Sides: Award-winning Red Beans & Rice and French Fries Dessert: Baked Alaska Full table participation required. Price not inclusive of beverage or sales tax. Please note that a 20% gratuity will be added to all large parties.
  • Large Party Select Dinner Menu

    95,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    The Parlor Room offers an intimate private dining experience for up to 14 guests. Three-course Select Dinner Menu curated by Chef Alon Shaya Shared Appetizers: Best Stop Boudin, Louisiana BBQ Shrimp, and Crab Maison Salad Main Course: Whole Buttermilk-Fried Chicken, Blackened Snapper, and Clay Pot Dirty Rice, all served family style for sharing across the table. Shared sides: Red Beans & Rice, Creamed Spinach, and French Fries Dessert: Baked Alaska and Butter-Fried Beignets Full table participation required. Price not inclusive of beverage or sales tax. Please note that a 20% gratuity will be added to all large parties.
  • Large Party Premium Dinner Menu

    140,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    The Parlor Room offers an intimate private dining experience for up to 14 guests. Four-course Premium Dinner Menu curated by Chef Alon Shaya First Course: Louisiana Seafood Service of raw oysters, shrimp remoulade, pickled crab claws, crawfish ravigote, and boiled shrimp Shared Appetizers: Best Stop Boudin, Louisiana BBQ Shrimp, and Crab Maison Salad Main Course (family-style): Whole Buttermilk-Fried Chicken, Blackened Snapper, Filet Mignon Tournedos, and Clay Pot Dirty Rice Sides: Red Beans & Rice, Creamed Spinach, and French Fries Dessert: Baked Alaska and Butter-Fried Beignets Full table participation required. Price not inclusive of beverage or sales tax. Please note that a 20% gratuity will be added to all large parties.

Privatisation de salle

Avis de 1 353 client·e·s

Avis sur le restaurant Miss River de personnes qui y ont mangé. Basés sur les notes récentes.

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.4
4,4 d'après les évaluations récentes
  • 4,4Plats
  • 4,4Service
  • 4,5Atmosphère
  • 3,9Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Nouvelle-Orléans / Louisiane

    Créole/Cajun/du Sud des États-Unis

  • La Nouvelle-Orléans

    Créole/Cajun/du Sud des États-Unis

1 353 avis
  1. Fred VIP

    Louisiane6 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was a special Jacques Pepin dinner. It was very well implemented

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  2. Tom Hodge

    Baie de San Fra28 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We ate at the Jacques Pepin tribute 90/90 Dinner, with chef Alon Shaya, it was tremendous.

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  3. CANDACE

    Austin3 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had absolutely wonderful service, from the host to our waiter they made it a wonderful experience. The food was cooked perfectly and there wasn’t a long wait. It’s a gorgeous venue with a great location and I look forward to returning. We ordered a few different entrees and shared. They also brought out some small desserts on the house. Highly recommend the moonwalk cocktail if you prefer a milder drink

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  4. Kiara

    Louisiane1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 23 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food and ambience were amazing, but I was most impressed by the service. From the host to the server it was a wonderful experience. Ask for Q!

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  5. Denise VIP

    Grand Boston4 avis

    3.0

    Y est allé·e le 23 mars 2025

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    Overpriced for food and service at brunch. $20 for scrambled eggs

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  6. MarkD

    Austin16 avis

    4.0

    Y est allé·e le 23 mars 2025

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Outstanding food and service. We were expecting a jazz band for brunch and had a great duet. Not a very New Orleans ambience.

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  7. Elizabeth

    Little Rock1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 15 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful setting. Live music was entertaining and food was good. Service was great.

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  8. Deborah

    Louisiane5 avis

    5.0

    Y est allé·e le 13 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent experience. Food, service, atmosphere were all fabulous. I highly recommend.

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  9. Utilisateur d'OpenTable

    Los Angeles3 avis

    5.0

    Y est allé·e le 9 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This place is elegant, but also very welcoming and not stuffy. Our server Ryan was a gem and he was very knowledgeable about all of the dishes and appetizers. We went for our wedding anniversary and it was the best choice to make! Definitely will be back!

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  10. Kirk VIP

    Memphis37 avis

    5.0

    Y est allé·e le 8 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    An excellent evening from beginning to end. Amazing cocktails at Chandelier Bar where we had found a very creative menu and warm and friendly service from the very talented mixologist. Jamal, the assistant F&B manager provided exceptional Southern hospitality. The menu, while somewhat limited offers fantastic appetizers and entrees that showcase the local flavors and foods of NOLA. Every dish we had was delicious. The appetizer stand outs were the Duck and Andouille Gumbo and Blue Crab Au Gratin. The Lightly blackend snapper was perfectly prepared and piping hot and the friend bone- in porkchop with pickled okra was a favorite. Mauricio provided perfect service. We will definitely return.

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FAQ

Le restaurant Miss River est noté 4,4 étoiles par 1353 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

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Réservé 22 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
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2 Canal St, 70130 New Orleans, LA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Poydras St.
  • Quartier
    Quartier central des affaires
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:00–15:00 Tous les jours 17:00–22:00 sam., dim. 10:00–15:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Créole/Cajun/du Sud des États-Unis, Bar à cocktails
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Public transit
    Canal St.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef Aleksandre Nadirashvili
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
  • Installations pour l'événement privé
    Host your next celebration of up to 12 guests at Miss River.
  • Contact pour l'événement privé
    Blake Baudier: (504) 434-5984
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