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  5. Quartier central des affaires
Miss River, New Orleans, LA

Miss River

4.6
4,6
1260 avis
De 31 $ à 50 $
Créole/Cajun/du Sud des États-Unis
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Chic
  • Charmant
Acclaimed New Orleans Chef Alon Shaya writes his love letter to Louisiana at Miss River.

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2 personnes

19:00


Réservé 29 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Privatisation de salle

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Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Créole/Cajun/du Sud des États-Unis, Bar à cocktails, Réservation de tables avec bouteilles
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:00–15:00 Tous les jours 17:00–22:00 sam., dim. 10:00–15:00
  • Numéro de téléphone
    (504) 434-5701
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Chef Aleksandre Nadirashvili
  • Installations pour l'événement privé
    Host your next celebration of up to 12 guests at Miss River.
  • Contact pour l'événement privé
    Blake Baudier: (504) 434-5984
  • Quartier
    Quartier central des affaires
  • Rue transversale
    Poydras St.
  • Infos de stationnement
    Voiturier/Valet
  • Métro ou Station
    Canal St.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Terrasse, Vin

Expériences

  • Large Party Select Lunch Menu

    55,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    The Parlor Room offers an intimate private dining experience for up to 14 guests. Three-course Select Lunch Menu curated by Chef Alon Shaya Shared Appetizers: Best Stop Boudin and Louisiana BBQ Shrimp Main Course (choice of): Vegetable Green Curry, Blackened Snapper, or the Crab Maison Salad Shared Sides: Red Beans & Rice and French Fries Dessert: Baked Alaska
  • Large Party Premium Lunch Menu

    90,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    The Parlor Room offers an intimate private dining experience for up to 14 guests. Four-course Premium Lunch Menu curated by Chef Alon Shaya First Course: Louisiana Seafood Service featuring fresh from the Gulf raw oysters, shrimp remoulade, pickled crab claws, crawfish ravigote and boiled shrimp Shared Appetizers: Best Stop Boudin, Louisiana BBQ Shrimp, and Crab Maison Salad Main Course (choice of): Vegetable Green Curry, Blackened Snapper, or the Fried Oyster Loaf Shared Sides: Award-winning Red Beans & Rice and French Fries Dessert: Baked Alaska Full table participation required. Price not inclusive of beverage or sales tax. Please note that a 20% gratuity will be added to all large parties.
  • Large Party Select Dinner Menu

    95,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    The Parlor Room offers an intimate private dining experience for up to 14 guests. Three-course Select Dinner Menu curated by Chef Alon Shaya Shared Appetizers: Best Stop Boudin, Louisiana BBQ Shrimp, and Crab Maison Salad Main Course: Whole Buttermilk-Fried Chicken, Blackened Snapper, and Clay Pot Dirty Rice, all served family style for sharing across the table. Shared sides: Red Beans & Rice, Creamed Spinach, and French Fries Dessert: Baked Alaska and Butter-Fried Beignets Full table participation required. Price not inclusive of beverage or sales tax. Please note that a 20% gratuity will be added to all large parties.

Avis de 1 260 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Nouvelle-Orléans / Louisiane

    Créole/Cajun/du Sud des États-Unis

  • La Nouvelle-Orléans

    Créole/Cajun/du Sud des États-Unis

1 260 avis
  1. Creseida

    Austin

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I had an amazing birthday dinner. The service was great from the moment I walked through the door. The server was knowledgeable and helped me pick a good dish. I will definitely be returning next time I’m in town!

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  2. Ashante

    Louisiane

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing experience overall. Oyrsters, crab au gratin, red beans and fried chicken were all phenomenal. Juan was knowledgeable and personable. They made my birthday lunch extra special.

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  3. Lisa

    Louisiane

    10 avis

    VIP
    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We tried the crab maison salad, the blue crab au gratin, and the filet migon tournedos, and baked Alaska. Everything was delicious. The service was great. The atmosphere is lovely.

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  4. Utilisateur d'OpenTable

    Louisiane

    3 avis

    VIP
    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 4 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I dine here at least twice a month. The bartenders are absolutely top tier. They really know their craft. My favorite drink is the four decades. The food is great. I recommend the sweet potato bread, crab salad, crab au gratin, barbecue shrimp and the redfish courtbouillon and the Blackened Golf snapper. for dessert do not skip the bread pudding. 😅

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  5. Colbi Brooke

    Nashville

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 2 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great experience and food overall! We celebrated my girlfriend’s birthday. Our waitress went above and beyond for us! We will definitely be back.

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  6. Brandi

    Baton Rouge

    5 avis

    VIP
    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 2 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What a delightful dining experience. We were warmly greeted by each Four Seasons employee and welcomed into a beautiful dining room. Our table was large and roomy for our party of six, which was appreciated. Juan took his time and provided great recommendations for our lunch. The meal was delicious and was finally a wonderful representation of cajun cuisine, coming from a Louisianian. Portions were generous, and my only regret was having plans after lunch, which didn't allow us to take our leftovers. A lovely experience from start to finish and will be a place we return to on our next visit to the Cresent City.

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  7. Jay

    San Antonio

    4 avis

    VIP
    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 31 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    They took care of every little detail in making our daughters 21st birthday dinner extra special

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  8. Mary Catherine

    Louisiane

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 24 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Matt was an outstanding server. He was very detailed in all his suggestions and we took almost all of them. We had the Blue Crab Au Gratin which was amazing. I had the fried pork chop and my husband had the redfish. Both were outstanding! 10/10 recommend

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  9. Steven

    Louisiane

    18 avis

    5.0

    18 avis

    Y est allé·e le 17 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Brian was good, friendly, knowledgeable, and offered help with choices on the menu that had too many. Wife had steak and I had fish, all cooked to perfection. Wine and whiskey selections are excellent, and desserts were amazing. Will be back….
    Miss RiverA répondu le 22 août 2024
    Hello, Thank you for your feedback! I’m thrilled to hear that Brian was able to make your meal memorable and provide you with top-tier service. It’s great to know that the steak and fish were cooked to perfection, and that you enjoyed our excellent wine and whiskey selections as well as the amazing desserts. We’re delighted that you had a great experience and look forward to your next visit! Sincerely, Blake Baudier, General Manager

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  10. Heather

    Denver

    8 avis

    4.0

    8 avis

    Y est allé·e le 13 août 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great service, great food! Wine was amazing. Loved the crab salad, the mushroom toast, blue crab dip. Steak tournedo was tasty, didn’t super love the potatoes that came with the steak. Bbq shrimp were okay.
    Miss RiverA répondu le 22 août 2024
    Hello Heathre, Thank you for your wonderful feedback! I’m thrilled to hear that you enjoyed our great service and great food. It’s fantastic to know that you enjoyed your meal. The Crab Maison Salad is our favorite! We’re glad you had a memorable experience and look forward to welcoming you back soon. Sincerely, Blake Baudier, General Manager

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FAQ

Le restaurant Miss River est noté 4,6 étoiles par 1260 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 29 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Miss River

2 Canal St, 70130 New Orleans, LA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Poydras St.
  • Quartier
    Quartier central des affaires
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:00–15:00 Tous les jours 17:00–22:00 sam., dim. 10:00–15:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Créole/Cajun/du Sud des États-Unis, Bar à cocktails, Réservation de tables avec bouteilles
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    Voiturier/Valet
  • Métro ou Station
    Canal St.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef Aleksandre Nadirashvili
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (504) 434-5701
  • Installations pour l'événement privé
    Host your next celebration of up to 12 guests at Miss River.
  • Contact pour l'événement privé
    Blake Baudier: (504) 434-5984
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