Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. Point Loma
Mess Hall, San Diego, CA

Mess Hall

4.3
4,3
44 avis
30 $ ou moins
Californienne
  • Innovant
  • La perle du quartier
  • Idéal pour les groupes
Lors de votre passage au Mess Hall, faites confiance au chef et au sommelier ! Chaque jour, les ingrédients sont sélectionnés au marché pour créer des plats nouveaux, conjugués à différentes boissons pour garantir une aventure culinaire. Indiquez ce que vous souhaitez manger et le restaurant s'en inspirera pour préparer votre repas !

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez le contacter directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription

Il y a plus à découvrir

Découvrez de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Scannez le code QR pour découvrir de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Ouvrir l'appli

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Californienne, Américaine contemporaine, Fusion/Éclectique
  • Heures d'ouverture
    Lunch: Monday - Saturday 11:00 pm - 4:00pm Dinner: Wednesday - Saturday; 5:00 pm - 9:00 pm; Sunday Brunch: 10:30 am - 3:00 pm; Sunday Roast: 5:00 pm - 9:00 pm;
  • Numéro de téléphone
    (619) 255-8360
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Tim Kolanko
  • Quartier
    Point Loma
  • Rue transversale
    Sims Road
  • Parking details
    Ample parking lots across Historic Decatur
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Carte d'origine fermière, Dîner au bar, Droit de bouchon, Restaurants AVV, Table de Chef, Vin

Avis de 44 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

4.3
4,3 d'après toutes les évaluations
  • 4,3Plats
  • 4,4Service
  • 4,1Atmosphère
  • 3,9Rapport qualité-prix

BruitDynamique

44 avis
  1. Mjbeach

    San Diego

    62 avis

    5.0

    62 avis

    Y est allé·e le 6 novembre 2016

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great birthday dinner. Love the different menu because I'm up for variety in my selection.

    Cet avis est-il utile ?

  2. ErinPW

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 5 novembre 2016

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing place. Surrounded by culture and a unique place to have deliacious food in a historic beautiful atmosphere.

    Cet avis est-il utile ?

  3. hanse

    San Diego

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 2 novembre 2016

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    it's an excellent place, have dined there many times suggest a res. if you dine at night nice wine list...good wine at more reasonable prices

    Cet avis est-il utile ?

  4. AshleySchmidt

    VIP

    San Diego

    14 avis

    4.0

    14 avis

    Y est allé·e le 22 octobre 2016

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The food was very good. Limited but creative and well executed menu. My husband had the best Blt of his life.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Utilisateur d'OpenTable

    San Diego

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le 9 octobre 2016

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    The ambiance was great for a fun, casual brunch with friends - Big open space with lots of light, friendly but not overbearing service. The food was good, nothing exceptional and a bit pricey. The beer and wine list was good and the brunch cocktails a hit.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Kimbocats

    San Diego

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le 9 octobre 2016

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    Food was good and service was prompt. Not an easy place to have a conversation as it's pretty loud. Portions were nice but I would have like more variety on my plate. Overall pretty good!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Utilisateur d'OpenTable

    San Diego

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le 29 septembre 2016

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    We did the Restaurant week special $30 for 3 courses. I had the fig and pear salad to start- Delicious with a light vinaigrette the Grouper which was served over beans and greens. The fish was delicious, but the beans and greens were kind of bland. My husband had the rare beef with a potato gnocchi and it was outstanding. Beef was perfectly cooked and the gnocchi was very flavorful. The deserts were beautifully presented. Hubby had the crème brule, but it wasn't the best he's had. Can't comment on mine as I took it home-I was too full! :)I had walked by this place a few days ago and thought it would be fun/ lively, but truthfully it is a bit too loud for our tastes. The beautiful high ceilings allow all the noise in from the Market hall. Small but annoying thing: ordered a couple of gin and tonics (WELL brand) and a glass of wine with our food and it was $35.00 for the drinks. $10 each for small well brand seems steep

    Cet avis est-il utile ?

  8. Utilisateur d'OpenTable

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 26 septembre 2016

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    I loved the restaurant! I was disappointed though that although I made a reservation through opentable and received a confirmation via email, the restaurant had no notification of my reservation. The hostess said this was not the first time this happened.

    Cet avis est-il utile ?

  9. GaryK

    San Diego

    13 avis

    2.0

    13 avis

    Y est allé·e le 12 septembre 2016

    1. Global 2
    2. Plats 1
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    Our family of four adults went there to celebrate our 46th wedding anniversary and our youngest son's 40th birthday. We ordered the Sunday family style meal special and we were disappointed in both the preparation of the food and the quantity of the food. Some dishes were over-salted and not prepared up to the standards that the price would have suggested. While our waiter was very friendly and helpful and congratulated us on our special occasions but the restaurant did nothing to help us celebrate.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Babs4316

    VIP

    San Diego

    149 avis

    4.0

    149 avis

    Y est allé·e le 11 septembre 2016

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    We very much enjoyed our dinner at Mess Hall. Our experience was greatly enhanced by our attentive, knowledgeable and humorous server - Chris. We had the snapper and the hangar steak. The steak, although tasty, could have been warmer and was a tad under cooked. Cocktails and wine pairings were top notch. The place is relatively casual, very busy and pretty noisy. Tables for two are oddly sized and placed at perimeters, which seem extremely busy due to their proximity to a main walkway. Better to ask if a 4 top is available....

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Mess Hall est noté 4,3 étoiles par 44 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez le contacter directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription
Google Map pour Mess Hall

2820 Historic Decatur Road, Liberty Public Market, 92106 San Diego, CA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Sims Road
  • Quartier
    Point Loma
  • Heures d'ouverture
    Lunch: Monday - Saturday 11:00 pm - 4:00pm Dinner: Wednesday - Saturday; 5:00 pm - 9:00 pm; Sunday Brunch: 10:30 am - 3:00 pm; Sunday Roast: 5:00 pm - 9:00 pm;
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Californienne, Américaine contemporaine, Fusion/Éclectique
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Ample parking lots across Historic Decatur
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Tim Kolanko
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Carte d'origine fermière, Dîner au bar, Droit de bouchon, Restaurants AVV, Table de Chef, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable