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Market Broiler-The Outlets at Orange, Orange, CA

Market Broiler-The Outlets at Orange

4.7
4,7
611 avis
30 $ ou moins
Fruits de mer
  • Parfait pour manger en plein air
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Adapté aux repas d'affaires
REFRESHED OUR CONCEPT
Along with a new upgraded Dock-to-Dish Seasonal menu, we have added community tables to our bar, added 10 Draft Beer handles, elevated the Wine List, and modernized our handcrafted Cocktails.

Additionally, we have enhanced our Happy Hour offerings, created new made-in-house scrumptious Desserts, and retrained our staff to perfect our Polished Casual Service.

For those loyal guests of Market Broiler, we still have lots of your favorites, but we invite you to come in and sample some of our newest additions!

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2 personnes

19:00


Réservé 5 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Steak, Sushi
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu 11:00–21:00 ven, sam 11:00–22:00 dim 11:00–20:00
  • Numéro de téléphone
    (714) 769-3474
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Robin Higa
  • Quartier
    Orange
  • Infos de stationnement
    Valet Parking also available
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Terrasse, Terrasse, Vin

Expériences

  • 35th Anniversary 5 Course Tasting Dinner

    108,80 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 3 oct. 2024
    Celebrate Market Broiler’s 35th Anniversary with a Spectacular 5-Course Tasting Dinner Thursday, October 3 | 7pm $99 per guest* Toast to 35 incredible years of Market Broiler. Enjoy a meticulously crafted menu, paired with beverages selected by our sommelier, Emma Lyall. Our esteemed Executive Chef, Robin Higa, will be present to share the inspiration behind each dish, making this an immersive dining experience. Lychee Pearl Martini Sushi Trio Kumamoto Oyster, King Crab Roll, Hamachi Crudo Roasted Baby Beet Salad Trefethen Chardonnay Seared Diver Scallop Sommelier Selection Slow-Braised Angus Short-Rib & Butter Poached Lobster MB’s Earl Grey Royale Chocolate Flourless Cake *Additional taxes and fees. Gratuity is not included.
    35th Anniversary 5 Course Tasting Dinner photo

Avis de 611 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,6Service
  • 4,5Atmosphère
  • 4,6Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Comté d’Orange

    Parfait pour manger en plein air

  • Comté d’Orange

    Adapté aux occasions spéciales

  • Comté d’Orange

    Animé

  • Comté d’Orange

    Fruits de mer

  • Nord du Comté d'Orange

    Parfait pour manger en plein air

  • Nord du Comté d'Orange

    Adapté aux occasions spéciales

  • Nord du Comté d'Orange

    Animé

  • Nord du Comté d'Orange

    Fruits de mer

611 avis
  1. Ian

    Comté d’Orange

    16 avis

    2.0

    16 avis

    Y est allé·e le 1 septembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 1
    Waiter seemed distracted. Took a while to get his attention or get drink refills. I had a reservation for 5 on the patio. The table we were given was for 4 on the curve of the fence with a gas heater pole blocking one side so it was very difficult to get in or out of the seat or move the chair back between the pole and the curve of the fence. The other chair was blocked by the pole. There were available tables for 6 which should have been reserved,

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  2. Rebecca

    Los Angeles

    4 avis

    VIP
    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 31 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Johnny was an exceptional server. Enjoyed my meal very much.

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  3. jan

    Grand Boston

    5 avis

    2.0

    5 avis

    Y est allé·e le 21 août 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    Food wasn’t good. I ordered salmon Oscar and it was so salty I couldn’t eat it. Quality has gone down since the last time I ate here. I hope this was just a one time incident.

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  4. Utilisateur d'OpenTable

    Comté d’Orange

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 14 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We went for a birthday dinner. 3rd visit. Party of 6 with one child. Two people ordered king crab legs and the rock lobster tail. The portions were massive. Total bill was $268 plus tip. Very nice. Excellent service.

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  5. Utilisateur d'OpenTable

    Comté d’Orange

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 13 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Our server, Samatha was awesome! The menus provided us with many wonderful choices. It was our first visit to Market Broiler, we will be back soon. Loved the happy hour menu. Bar drinks were on point!!

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  6. PhyllisL

    Nashville

    18 avis

    VIP
    5.0

    18 avis

    Y est allé·e le 11 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was delicious, and the service was perfect. Going back again soon.

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  7. Utilisateur d'OpenTable

    Los Angeles

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le 6 juillet 2024

    1. Global 2
    2. Plats 5
    3. Service 2
    4. Atmosphère 4
    I am a long term customer and the food is always delicious. But the service was subpar. We had a reservation and it took 15 minutes to order our drinks and receive bread. Another 10 to order food. And my waitress messed up my order.

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  8. MattC

    Comté d’Orange

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 6 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food and great service. Our server was Luis. Very attentive and helpful. Will definitely be back.

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  9. Utilisateur d'OpenTable

    Comté d’Orange

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 20 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Always love coming to this place or server was great amazing customer service and the food was amazing

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  10. Utilisateur d'OpenTable

    Comté d’Orange

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 16 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My husband got the surf and turf with the bone in rib eye steak, lobster tail, cheesy mashed potatoes, and asparagus. I got the skinny surf and turf with cheesy mashed potatoes and asparagus. Amazing service and food. 10/10 would definitely order it again.

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FAQ

Market Broiler-The Outlets at Orange propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (714) 769-3474.

Le restaurant Market Broiler-The Outlets at Orange est noté 4,7 étoiles par 611 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 5 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Market Broiler-The Outlets at Orange

20 City Blvd W, 92868 Orange, CA

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Orange
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu 11:00–21:00 ven, sam 11:00–22:00 dim 11:00–20:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Steak, Sushi
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    Valet Parking also available
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Robin Higa
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Terrasse, Terrasse, Vin
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