Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Mexique
  3. Baja California Sur
  4. Cabo San Lucas
  5. Cabo San Lucas
Manta at The Cape a Thompson Hotel, Cabo San Lucas, BCS

Manta at The Cape a Thompson Hotel

4.8
4,8
1201 avis
501 Mex$ et plus
Mexicaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:30
Réservé 26 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour manger en plein air
By Renowned Mexican Chef, Enrique Olvera, Manta is the culinary centerpiece of The Cape, A Thompson Hotel. With an intriguing double meaning, the manta ray symbolizes the kitchen"s focus on seafood, while manta, the Spanish word for blanket, conveys the chef's emphasis on comfort. Acknowledge by the New York Times for his "way of confirming and subverting expectations of Mexican food at the same time," Olvera has drawn inspiration from the izakaya tradition to introduce a pan-Pacific concept of Mexican cuisine. The intimate, richly textured space features a dramatic exhibition kitchen and a curated beverage menu focused on mezcals, tequilas and sakes.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    501 Mex$ et plus
  • Cuisine(s)
    Mexicaine, Japonaise, Péruvienne
  • Heures d'ouverture
    Dîner mar.–dim. 17:30–23:00
  • Numéro de téléphone
    624 163 0010
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Enrique Olvera / Chef de Cuisine - Abisai Sanchez
  • Quartier
    Cabo San Lucas
  • Parking details
    Hotel Valet Parking
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Végane, Vin

Expériences

  • 4 Course Tasting Menu

    2 668,00 $MX par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Enjoy a four course experience at Manta.
  • Thanksgiving by Enrique Olvera

    Seulement 28 nov. 2024
    Celebrate Thanksgiving with a special à la carte menu at Manta. Savor holiday-inspired dishes crafted with our signature culinary flair, perfect for a memorable evening by the sea.

Avis de 1 201 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,9Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Baja California Sur

    Meilleure atmosphère

  • Baja California Sur

    Mexicaine

  • Cabo San Lucas

    Meilleure atmosphère

  • Cabo San Lucas

    Innovant

  • Cabo San Lucas

    Parfait pour profiter d'une vue panoramique

1 201 avis
  1. Ryan

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent location with views of the arch and Cabo San Lucas. Highly recommend the tasting menu. Perfect spot for a special occasion

    Cet avis est-il utile ?

  2. Heather

    New York

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Lovely experience all around- would highly recommend 😀

    Cet avis est-il utile ?

  3. jason

    New York

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 1 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Best view in Cabo! And the most thoughtful presentation of all the food we had this entire week.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Raymond

    New York

    1 avis

    VIP
    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 31 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Location can't be beat, but otherwise overall skippable experience, and definitely not worth the price. Good: the ambience is ok, while outdoors has a nice view over the water across to Cabo San Lucas, the waves were loud and a bit dark to see your food for dinner. Indoors is nicer. Service is professional enough esp the sommelier, but to be expected for this kind of restaurant. Bad: the food is "fusion" of Asian elements eg Sashimi etc and standard Western fare such as steak and fish. We had the "tasting menu" but nothing outstanding. The sashimi was not the best (toro was not really toro grade) and seasoning was to the salty side for a few dishes. The fish was not fresh and the steak nothing to write home about. The only standout may be the dessert. Now the ugly: we did the wine pairing which runs from $160 to $260 per person for 6 glasses, the wines were mediocre and this was bad value even for a hotel restaurant. Overall, there is nothing too memorable except the after dinner experience at the rooftop was quite pleasant. Would not need to visit again !

    Cet avis est-il utile ?

  5. Chris

    Baie de San Fra

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 29 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Ambience was great but food is overpriced and doesn’t really live up to the value

    Cet avis est-il utile ?

  6. Michael

    Saint-Louis

    7 avis

    VIP
    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le 26 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing. Complete recommend. Dined outside with a spot-lit view of the ocean waves crashing on the beach. (They have great inside seating too, but don’t miss the outside!-perfect for evening dining) Drinks are amazing, food world class. Wait staff was the best we have ever had in Cabo. The Cape is an exceptional experience. Manta is next level. Highly recommend, it’s the complete package!

    1 personne a trouvé cet avis utile

  7. Erica

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 21 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Beautiful restaurant fantastic food nice ambiance

    Cet avis est-il utile ?

  8. Susan

    Seattle

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 14 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was a very beautiful restaurant right at the edge of the Sea of Cortez. The food was very very good and the ambiance was amazing. It’s definitely a restaurant worth celebrating something. I’m happy we were able to experience it.

    Cet avis est-il utile ?

  9. debra

    Baie de San Fra

    19 avis

    VIP
    5.0

    19 avis

    Y est allé·e le 7 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    As always, perfect sunset restaurant with exceptional meal & service. The tasting /family menu is a solid choice. Can’t go wrong with this decision!

    Cet avis est-il utile ?

  10. michael

    Seattle

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 5 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent views, the experience of a Michelin restaurant is so different than those that aren’t. 4 course deal was fantastic. The dips and seasonings are a great addition too!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Manta at The Cape a Thompson Hotel est noté 4,8 étoiles par 1201 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:30
Réservé 26 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Manta at The Cape a Thompson Hotel

Carretera Transpeninsular KM. 5, Misiones del Cabo, 23455 Cabo San Lucas, BCS

Salles

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Cabo San Lucas
  • Heures d'ouverture
    Dîner mar.–dim. 17:30–23:00
  • Prix
    501 Mex$ et plus
  • Cuisine(s)
    Mexicaine, Japonaise, Péruvienne
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Hotel Valet Parking
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Enrique Olvera / Chef de Cuisine - Abisai Sanchez
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Végane, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable